kbab 21.12.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 witam, składałem wiele kompletów mebli, zwykle przykładałem jakiś element np: półka (te mają idealny kąt 90st) i zawsze są pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 No i dzisiaj pierwsze szafki zlozone. W sklepie przylozylem do siebie kilka katownikow Toya czy inne toptools - kazdy mial inny kat Kupilem wiec jakis ze srednio nizszej polki za 20 zl aluminiowy i jest ok. Co do montazu to przydal sie na maksa. To ze plecy wyznaczaja kat to wiem. Wazne aby je dobrze przybic aby ten kat byl. Jakbym nie mial tego katownika to na szafkach rzedu 210 cm mysle, mialbym na gorze jakies 5 mm odchylu, patzrac tylko na rownosc plecow. Fantom no to jeszcze poskręcaj szafki ze sobą i juz ich nic nie tknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 21.12.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 No niektore sa luzem lub stoja np wysokie slupki przy scianie tylko - jak nie bedzie "pionu" to sie zrobi szczelina. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.12.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zawsze pomoge!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam!!!!!!!:wave:Przy tych kontach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 22.12.2010 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Wyrwnamy!!!!!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts