Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strony z przykładami projektów ogrodów

Recommended Posts

• Odpowiedzi 485
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

to największe oczko wodne w mieście - mam je pod balkonem, bo specjalnie wybrałam to mieszkanie ze względu na planowaną fontannę i oczko :)

zmykam posadzić różowe mieczyki - w Castoramie jest wyprzedaż za grosze i oczywiscie nie mogłam isę oprzeć, tym bardziej, że tę odmianę można sadzić do końca czerwca :)

dzieci też Ci przeszkadzają? :cry:

A to nie jest jedna z Twoich wspanialych koncepcji ogrodow ? A to przepraszam najmocniej.

Istoto o nicku Joshi - mam już Ciebie serdecznie dość na tym forum. Musisz się albo bardzo nudzić, alebo być wyjątkowo sfrustrowana. To nie pierwszy wątek, który rozwalasz! Go away :evil:

chmurka

Jak na mój gust to te ogrody są zbyt ładne :D

Czy wchodząc do nich trzeba obowiązkowo zdejmować buty ? :D

....

Pinus :D , obowiązkowo to w ogrodzie trzeba tylko pracować i dbać o to, żeby trawniki były czyściutkie....wtedy stopy same wyskakują z butów,

a bieganie na bosaka ....toż to sama przyjemnośc jest, prawda? :D

Oglądam obrazki i smutno mi :( , wiem o gustach się nie duskutuje, ale może poza kilkoma propozycjami to to nie nasze ogrody. Rododendrony, iglaki wymyślne odmiany. A gdzie słoneczniki, nagietki, malwy? I wiecie nie mam do Was pretensji, bo taka moda i takie ogrody się lansuje ale................. a może ta myśl kogoś zainspiruje.

Chmurka - nie wiesz przypadkiem co to są za roślinki - te żółte krzaczki na ostatnich zdjęciach?

http://www.ogrodyswiata.com.pl/foto/os_19.jpg

Czupurku, :D

te niskie żółte krzewy to mogą być Tawuły japońskie , pisaliśmy o nich niedawno tutaj.

http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=47061

A to drzewko z żółtymi kwiatostanami to złotokap.

(Jeśli sie mylę, poprawcie mnie.)