sojuz 16.01.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 http://www.wildlife-gardening.org.uk/Galleries/Places/Chelsea2005/trailfinders-recycled-garden-3-050524.JPGhttp://www.wildlife-gardening.org.uk/Galleries/Places/Chelsea2005/trailfinders-recycled-garden-1-050524.jpghttp://www.wildlife-gardening.org.uk/Galleries/Places/Chelsea2005/trailfinders-recycled-garden-2-050524.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.01.2007 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Co sądze? Kiczowate to dosyć- skrzyżowanie dziedzińca mauretańskigo z Japonią. Fuj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kef 16.01.2007 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 Poza tym za bardzo sterylne i uporządkowane. Żeby tam chociaż rybcie jakieś pływały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 16.01.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 W tej wodzie to jest tyle chemii, coby glony nie rosły, że rybka by miała problemy z zanurzeniem- jak w Morzu Martwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 16.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2007 i zakaz wstępu, czego nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 No właśnie...nie mógłbymmieć ogrodu na który mógłbym tylko patrzeć a nie chodzic po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sojuz 26.01.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ciekawe opinie. Ten ogród to z jakiejś wystawy w Anglii i dostał nawet jakieś wyróżnienie. Mi sie raczej uporządkowane ogrody podobają i pewne elementy z tego ogrodu również - ta falująca obwódka z bluszczu i bukszpanów. Nie lubie ogrodów które wyglądają jak ugory porośnięte bezładnie krzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 26.01.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Trailfinders Recycled Garden, Chelsea Flower Show 2005 http://images12.fotosik.pl/25/b58520685386390cm.jpg wiedziałam a Mirek maczał w tym palce, ta sosna to jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 http://images.mooseyscountrygarden.com/hampton-court-flower-show/hampton-court-flower-show-gardens/garden-path-lawn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 http://images.mooseyscountrygarden.com/garden-benches-seats/purple-garden-fountain.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.03.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dla mnie okropieństwo (nie o tej Bogu winnej pani oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Dla mnie okropieństwo (nie o tej Bogu winnej pani oczywiście) maja ludzie fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 03.03.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 To prawda, ale jak się kosi ten pionowy trawnik? Chyba że plastikowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.03.2007 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 a ta butelka to .... szmpańska fontanna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.03.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2007 tulipanowy ogród http://www.budujemydom.pl/images/artykuly/1196d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.03.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No te tulipanki już lepsze od tej butelczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 15.03.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2007 No te tulipanki już lepsze od tej butelczyny A za miesiąc mamy pole usychających kikutów, których przez jakiś czas nie można ściąć. Jak w końcu będzie mozna, to mamy pustą rabatę do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.03.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2007 Na swojej działce mam kilkanaście odmian tulipanów. Kwitną bardzo długo, cyklicznie, Jedne po drugich. Uzupełniłam je szafirkami. Teraz kwitną krokusy. Niebawem zginą a wtedy ruszą tulipany, żonkile, narcyzy i szafirki. Jak już przekwitną to obumierają same. Wiem, że powinnam je wyjmować z ziemi, przesuszać i ponownie sadzić w lipcu-sierpniu. Ale sadziłam je bez osłonek i teraz trudno byłoby je znaleść. Poza tym... sporo ich jest Zostawiam je więc w ziemi i przysypuję korą. Potem korony drzew tak się uginają od owoców, ze mało widać co rośnie pod spodem Nie mam wymyślnych, egzotycznych roślin na działce. Lubie malwy bo nie muszę nic przy nich robić. Rozmnożyły mi się już w takich ilościach, że obdarowuje wszystkich znajomych Szkoda tylko, że nigdy nie wiem jaki kolor bedzie następnego lata bo zmieniają kolory Mam też trochę róż. Ale muszę się przyznać do porażki Jakoś nie idzie mi ta uprawa Poprostu trzeba o nie dbać, a przy działce 4300m2 zadbać o wszsytko nie jest łatwo Lubię pnące ale te ostatniego roku wybuiły sie okrutnie mimo kilkukrotnego przycinania. Kwitły też mało. Może było to spowodowane tym, że po ostrej zimie praktycznie wymarzły pędy a nowe odbijały od korzenia. Jako rośliny osłonowe zdecydowanie stawiam na aksamitki Mam też plan by zgromadzić różne kolory i odmiany marcinków. Kolorowa jesień mi się marzy:wink: Nie wiem, czy będę mieć taki piękny, jak katalogowy ogród. Raczej nie. Choć mam zamiar założyć szkółkę na własne potrzeby więc, może finansowo byłoby to łatwiejsze do realizacji. Narazie pilnuję tylko, by ustrzec się inwazji chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 21.03.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 Dla mnie kącik który wkleiła Ewa jest bajerandzki Myślałam Ewo że to Ty ale z tego co wiem to dopiero się budowałaś więc nie sądze żebyś zrobiła takie cudo skąd masz takie zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ventor 07.04.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Witam!Poszukuję inspiracji na połaczenie tarasu widokowego (wyjście z domu,najwyżej połozony) z tarasem "ziemnym" (80 cm niżej) ze stopniami, schodami lub coś innego (50 cm niżej jak taras "ziemny"). Czy ktoś widział coś takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts