Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strony z przykładami projektów ogrodów

Recommended Posts

może troszkę o skalniaczkach ( zdjęcia znalezione na innym forum , mam nadzieję że Pan Paco się nie obrazi )

Przyznaję, że skalniaczki Paco są piękne, ale nie w ten sposób się to załatwia.

Jak już chciałeś wkleić te piękne zdjęcia na naszym forum, należało zapytać o pozwolenie autora lub wkleić link do forum na którym są one prezentowane.

Paco przepraszamy za naruszenie jego praw

pozdrawiam

Edzia

• Odpowiedzi 485
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

przepraszam Paco za umieszczenie Twoich zdjęc , więcej już ich nie upublicznie :oops:

Zaraz, zaraz... Zdjęcia były już wcześniej upublicznione i Szanti napisała kto jest ich autorem!

Jeśli nie było wyraźnie zastrzeżone, że do kopiowania jest wymagana zgoda autora, Szanti miała prawo je przekleić z innego publicznego forum

i przeprosiny nie były konieczne.

Obrzydlistwo, Panie Paco. Nie chce mi się z Panem gadać!!!

Witam Wszystkich :D

Jestem tu nowy i mam do was ogromna prosbe...

Bardzo zainteresowaly mnie ogrody japonskie i postanowilem wraz z rodzicami taki ogrod zalozyc... dzialka jest nie wilka bo tylko 510 m2 a wymiary to 19,8 m szerokosci po srodku jest wejscie i 25,8 m dlugosci.

W ogrodzie ma byc domek taki nie wilki o wymiarach ok. 15 m2 i ma byc stylizowany na japonski domek.... bardzo prosze o jakies propozycje moze projekty :oops: wiem za duzo wymagam ale jestem zielony w projektowaniu takich rzeczy... rodzice nalegaja zeby znalazlo sie miejsce na oczko wodne w ksztalcie 6-kata i za nim mini gorka z malymi krzewami trzcina bambusami i mchem...

BARDZO PROSZE O POMOC

DZIEKUJE

• 3 weeks później...