EDZIA 07.08.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 może troszkę o skalniaczkach ( zdjęcia znalezione na innym forum , mam nadzieję że Pan Paco się nie obrazi ) Przyznaję, że skalniaczki Paco są piękne, ale nie w ten sposób się to załatwia. Jak już chciałeś wkleić te piękne zdjęcia na naszym forum, należało zapytać o pozwolenie autora lub wkleić link do forum na którym są one prezentowane. Paco przepraszamy za naruszenie jego praw pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 07.08.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 przepraszam Paco za umieszczenie Twoich zdjęc , więcej już ich nie upublicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 07.08.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 cudne pomyłsy , niektóre godne odpatrzenia! mam zamiar Tu częsciej zagladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka76 07.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Niestety zdjęć nie widziałam. Paco czy były aż tak brzydkie, że nie warto ich pokazywać innym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agdula 07.08.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ale świetne fotki tu są aż żałuję, że dopiero wsadzam pierwsze roślinki....takimi widokami, kiedy rośliny będą już okazałe...to chyba na starośc się dopiero zadowolę ..chyba się nie doczekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 przepraszam Paco za umieszczenie Twoich zdjęc , więcej już ich nie upublicznie Zaraz, zaraz... Zdjęcia były już wcześniej upublicznione i Szanti napisała kto jest ich autorem! Jeśli nie było wyraźnie zastrzeżone, że do kopiowania jest wymagana zgoda autora, Szanti miała prawo je przekleić z innego publicznego forum i przeprosiny nie były konieczne. Obrzydlistwo, Panie Paco. Nie chce mi się z Panem gadać!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 08.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dziękuję Słoneczko że stanełaś w mojej obronie Może Paco zechce kiedyś sam nam je pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 JA TEZ SZANTI MYSLE ZE TA SPRAWA WCALE ZE ZDJECIAMI NIE JEST AZ TAK POWAZNA, JUZ WCZESNIEJ MIALAM NAPISAC O TYM. TU LUDZIE NON STOP COS CYTUJA,WKLEJAJA PRZECIEZ CHODZI O POMOC. WG MNIE PACO PRZESADZIL.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 08.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 A co powiecie na wiklinę w ogrodzie http://bi.gazeta.pl/im/8/3856/z3856748X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 08.08.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ZAJEFAJNA A ILE KOSZTUJE TAKIE CACKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sevageivi 08.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 aga proszę nie krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 08.08.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Aga1401 nie mampojęcia ile to kosztuje , pewnie robi się to na zamówienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.08.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Biorąc pod uwagę ceny różnych wyrobów wilkinowych to cena na pewno będzie niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 08.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Niestety zdjęć nie widziałam. Paco czy były aż tak brzydkie, że nie warto ich pokazywać innym?ja niestety też ich nie ujrzałam a chetnie bym je zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JapanCY 13.08.2007 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Witam Wszystkich Jestem tu nowy i mam do was ogromna prosbe... Bardzo zainteresowaly mnie ogrody japonskie i postanowilem wraz z rodzicami taki ogrod zalozyc... dzialka jest nie wilka bo tylko 510 m2 a wymiary to 19,8 m szerokosci po srodku jest wejscie i 25,8 m dlugosci. W ogrodzie ma byc domek taki nie wilki o wymiarach ok. 15 m2 i ma byc stylizowany na japonski domek.... bardzo prosze o jakies propozycje moze projekty wiem za duzo wymagam ale jestem zielony w projektowaniu takich rzeczy... rodzice nalegaja zeby znalazlo sie miejsce na oczko wodne w ksztalcie 6-kata i za nim mini gorka z malymi krzewami trzcina bambusami i mchem... BARDZO PROSZE O POMOC DZIEKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 13.08.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ogród japoński- elementy i zasady kompozycji. Marek Majorowski. Multico 2002.A to sześciokątne oczko to nieszczególnie japońskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JapanCY 13.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 oczko juz nieaktualne ... zostalo zastapione kaskada... owa ksiazke juz posiadam.projekt w przygotowaniu gdy ukoncze zeskanuje i wkleje na dniachpoczekamy na opinie i ewentualne propozycje zmian. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KROPELKA2 15.08.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Witam jestem tu nowa czy mogę ? mam pytanko czy był ktoś w Hortulusie w Dobrzycy? właśnie znalazłam ich stronę http://hortulus.com.pl i ciekawią mnie ogrody tematyczne , czy ktoś tam był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efkaa 03.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Witam serdecznie po raz pierwszy. Dla osób zainteresowanych ogrodem PaCo.http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=5061 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 03.09.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 efkaa-fajna stronka, tzn forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts