Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Strony z przykładami projektów ogrodów

Recommended Posts

• Odpowiedzi 485
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Iglaki kupuję w szkółce koło Rzeszowa, ale właściciela poznałam również na Allegro :D

Teraz przysyła mi już prywatnie.

Ma fantastyczne iglaki, nawet daglezje, jodły koreańskie i kalifornijskie, piękne świerki srebrne i serbskie, gęste, wszystkie się przyjmują i co najważniejsze - nie są drogie.

Miałam już stamtąd 4 przesyłki, paczki do 30 kg, przywiezione do domu przez kuriera, za 25-30 zł, w zależności od wagi.

Mogę podać telefon do P. Wiesława do tej szkółki: 604 177 133, bo jest tego warta :)

Też kupuję u Wiesława :D, namiary dostałam na forum ogrodniczym GW. Zamawiałam pod koniec kwietnia 9 daglezji sinych, piękne drzewka, paczka 30kg, kurierem, 70zł drzewka + 30zł przesyłka. Dobrze zapakowane, duża bryła. Przyszły do Warszawy w piątek, a w sobotę zawiozłam je na Mazury. Byłam tam w ten weekend - wszystkie się przyjęły :D

Tylko teraz już trochę za późno na drzewka z odkrytym korzeniem, trzeba poczekać do jesieni

Słoneczko,Skarbie,jak się przeprowadzę,będę miała do Ciebie tak blisko,że tego "różowego" będziesz jeszcze miała dosyć :wink:

a z tych prawdziwych tulipanków,to takie malutkie ,różowe papuzie mi się nie udały,bo miały zbyt sucho,szkoda :( Za to ładne są te o pełnych kwiatach - jak piwonie.

Ale teraz poszukam jakieś ogrody,bo isę rozgaduję w tym watku :oops: ,przepraszam

Mimi, jak się cieszę że jesteś :)

Marek, co tam się nie nadajesz..skoro ja się nauczyłam :D

więc tak

znajdujesz ładne zdjęcie w necie - musi być w formacie jpg

Jak jestes na zdjęciu, klikasz "właściwości", potem klikasz "dodaj do ulubionych" i juz masz to zdjęcie u siebie.

potem,kiedy chcesz je wklić np. na forum - otwierasz okienko "odpowiedz"czyli piszem post,

nie zamykając okienka klikasz w ulubione - najeżdzasz myszką na adres Twojego zdjęcia, klikasz właściwości, potem klikasz kopiuj, potem najeżdżasz myszką z powrotem na okienko , w którym piszesz post i klikasz "wklej".

Wkleisz w ten sposób adres zdjęcia.

pamiętaj, ze adres musi się kończyć "jpg".

Potem najeższasz na adres, zaznaczasz go i klikasz o góry nad okienkiem img , wtedy odres będzie miał na poczatku i końcu symbole "img" czyli zdjęcie.

Wysyłasz post, zdjęcie się wyświetli. :)

i adresik:

http://www.ogrod.cil.pl/index.html

Joshi - wklejaj,wklejaj :D :D

Marek spróbuj chociaż to naprawde proste. Nie jest chyba z tobą tak źle skoro linka potrafisz wkleić :D

Spróbuj, proszę...jak klikniesz na link, który umieściłeś to zobaczysz zdjęcie kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, wejdź we właściwości, tam masz adres URL, zaznacz go, naciśnij prawy przycisk myszy i skopiuj. No i teraz jak piszesz odpowiedź to wciśnij skopiowany adres i zdjęcie bedzie widoczne.

Do dzieła, trzymam kciuki :D