Teska 17.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 mimilapin a skad ten ogród??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 17.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Cała masa zdjęć ogrodów. Gorąco polecam http://www.gardens-guide.com/fr_blank.htm?http://www.gardens-guide.com/gardenpages/_0523.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katja 17.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Iglaki kupuję w szkółce koło Rzeszowa, ale właściciela poznałam również na Allegro Teraz przysyła mi już prywatnie. Ma fantastyczne iglaki, nawet daglezje, jodły koreańskie i kalifornijskie, piękne świerki srebrne i serbskie, gęste, wszystkie się przyjmują i co najważniejsze - nie są drogie. Miałam już stamtąd 4 przesyłki, paczki do 30 kg, przywiezione do domu przez kuriera, za 25-30 zł, w zależności od wagi. Mogę podać telefon do P. Wiesława do tej szkółki: 604 177 133, bo jest tego warta Też kupuję u Wiesława , namiary dostałam na forum ogrodniczym GW. Zamawiałam pod koniec kwietnia 9 daglezji sinych, piękne drzewka, paczka 30kg, kurierem, 70zł drzewka + 30zł przesyłka. Dobrze zapakowane, duża bryła. Przyszły do Warszawy w piątek, a w sobotę zawiozłam je na Mazury. Byłam tam w ten weekend - wszystkie się przyjęły Tylko teraz już trochę za późno na drzewka z odkrytym korzeniem, trzeba poczekać do jesieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 17.05.2005 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Słoneczko,Skarbie,jak się przeprowadzę,będę miała do Ciebie tak blisko,że tego "różowego" będziesz jeszcze miała dosyć a z tych prawdziwych tulipanków,to takie malutkie ,różowe papuzie mi się nie udały,bo miały zbyt sucho,szkoda Za to ładne są te o pełnych kwiatach - jak piwonie. Ale teraz poszukam jakieś ogrody,bo isę rozgaduję w tym watku ,przepraszam Mimi, jak się cieszę że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 17.05.2005 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Iglaki kupuję w szkółce koło Rzeszowa, ale właściciela poznałam również na Allegro Teraz przysyła mi już prywatnie. Słoneczko, a byłas w szkółce w Wieliczce? Ja iglaki i drzewka kupuję właśnie tam. Cena przyzwoita, wybór niesamowity i wszystko się przyjęło. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Tesko, to z tej stronki, którą podałam, ale niestety to jedna z najdroższych firm w Stanach no,ale podpatrzeć zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 17.05.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Natka, w którym miejscu w Wieliczce? Ale wolę dostać paczkę, zwłaszcza od sprawdzonego sprzedawcy. Jaka to przyjemność mieć ją dostarczoną "pod nos", a potem rozpakowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 17.05.2005 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Sloneczko nie gniewaj sie,musialem rzeknac to slowo o "leniwcu", ktorego ktos tu uzyl Serdecznie dzieki za pomoc w wklejaniu,ale ja sie nie nadaje juz na takie szkolenia,sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 wklejajcie jeszcze zdęcia, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 wklejajcie jeszcze zdęcia, proszę No wlasnie. Wklejajcie zdjecia zamiast dyskutowac o iglakach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Marek, co tam się nie nadajesz..skoro ja się nauczyłam więc tak znajdujesz ładne zdjęcie w necie - musi być w formacie jpg Jak jestes na zdjęciu, klikasz "właściwości", potem klikasz "dodaj do ulubionych" i juz masz to zdjęcie u siebie. potem,kiedy chcesz je wklić np. na forum - otwierasz okienko "odpowiedz"czyli piszem post, nie zamykając okienka klikasz w ulubione - najeżdzasz myszką na adres Twojego zdjęcia, klikasz właściwości, potem klikasz kopiuj, potem najeżdżasz myszką z powrotem na okienko , w którym piszesz post i klikasz "wklej". Wkleisz w ten sposób adres zdjęcia. pamiętaj, ze adres musi się kończyć "jpg". Potem najeższasz na adres, zaznaczasz go i klikasz o góry nad okienkiem img , wtedy odres będzie miał na poczatku i końcu symbole "img" czyli zdjęcie. Wysyłasz post, zdjęcie się wyświetli. i adresik: http://www.ogrod.cil.pl/index.html Joshi - wklejaj,wklejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 to może i ja przy okazji nauczę się wklejać zdjęcia. http://www.szczesniak-ogrody.pl/f/05am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 18.05.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ha, ha udało się , dzięki mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ale fajnie, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 18.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 mimi dzieki za pomoc ale ja jak mowilem nie nadaje sie moze http://www.bourtonhouse.com/gallery51.htm ten adres cos wam da ladne sa widoki... wklejcie pare fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Marek spróbuj chociaż to naprawde proste. Nie jest chyba z tobą tak źle skoro linka potrafisz wkleić Spróbuj, proszę...jak klikniesz na link, który umieściłeś to zobaczysz zdjęcie kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, wejdź we właściwości, tam masz adres URL, zaznacz go, naciśnij prawy przycisk myszy i skopiuj. No i teraz jak piszesz odpowiedź to wciśnij skopiowany adres i zdjęcie bedzie widoczne. Do dzieła, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.05.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oto jedna z fotekhttp://www.bourtonhouse.com/images/garden/garden_%20(51).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 chopie ty mi takich gupot nie fanzol,jak umisz wkleić adres to fotka tyż A Ty se myślisz, że jo tak łod razu była kiej ta elita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 18.05.2005 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Edzia, To zdjecie skad wiesz,ze mi sie podoba,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 18.05.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 http://www.bourtonhouse.com/images/garden/garden_%20(51).jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts