aniolek2020 04.01.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam. Jak wspomniałem w temacie mam problem z jednym grzejnikiem. Gdy wszystkie grzejniki ustawie na termostatach na 4 to jeden grzejnik jest mniej ciepły. O co chodzi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 04.01.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Może za mało mocy w piecu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 04.01.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2011 Witam. Jak wspomniałem w temacie mam problem z jednym grzejnikiem. Gdy wszystkie grzejniki ustawie na termostatach na 4 to jeden grzejnik jest mniej ciepły. O co chodzi/ Otwórz go na maksymalny przepływ.. Instalacja musi być wyregulowana hydraulicznie. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Isildur 08.01.2011 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 odkręć powrót grzejnika maksymalnie jeżeli nic to nie da to dokręcaj po pół obrotu powroty grzejników przed nim i sprawdzaj czy ten z którym jest problem robi się cieplejszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 08.01.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Ale tylko jak na wszystkich jest tak samo to ten jeden jest chłodniejszy? Czy zawsze jest chłodniejszy? Czy to że jest chłodniejszy przekłada się na to, że jest chłodniej w pomieszczeniu? Bo jeśli nie to na początek bym spróbował: 1. pozamieniać głowice termostatyczne dla testu (może ta jedna jest padnięta?)2. odpowietrzyć grzejnik3. sprawdzić kryzę czy nie jest przymknięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts