Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ejwi, w Twoim przypadku moim zdaniem taki klimatyzator z funkcją grzania PC PP to dobry pomysł.

Jest to w skrócie, ogrzewanie nadmuchowe ciepłym powietrzem. Efekt grzania natychmiastowy. W dodatku, jak ewentualnie w przyszłości będzie zmiana miejsca zamieszkania, takie urządzenie możesz zdemontować, zabrać ze sobą i zainstalować w nowym miejscu. Z klimatyzacji możesz, nie musisz korzystać.

Edytowane przez zyzolek

• Odpowiedzi 293
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
Witam. Ja długi czas poszukiwałem kotła i na wielu forach ludzie pozytywnie pisali o firmie Tomiko. Skusiłem się i jestem bardzo zadowolony. jak coś to wrzucam link http://www.kotly-tomiko.pl/oferta-kotlow-firmy-tomiko.php Mam nadzieję, że komuś pomoze w zakupie moja opinia :) Pozdrawiam

jakie na przykład? kolektory w polsce nie mają racji bytu. ja mam kociol kellera na ekogroszek, w ktorym zastosowano takie rozwiązania, zeby byl ekonomiczny i ekologiczny

też myślę nad kupieniem kotła z kellera, z SBS - słyszałem, że są różne kellery, zależy jeszcze kto jest producentem etc. - taki sam masz? a jak tak, to mógłbyś coś więcej napisać o jego użytkowaniu?

ja na mojego Kellera nie narzekam, ale ekspertem nie jestem, więc może zamiast się rozpisywać, po prostu podeślę linka do artykułu - http://www.obud.pl/instalacje,art,6658,inst_paliwa,kotly_dwupaleniskowe_retortowe_keller_dual_nowa_propozycja_marki_keller?PHPSESSID=d9498a19792805d4a7df656adf92fdd0 :)

Hehe ...

Keller to marka stworzona na potrzeby sieci instalatorskiej SBS ...

Piece pod nazwą "Keller" robi Elektromet , wiem bo na moim osiedlu deweloper stosuje takie piece :)

Piece naprawdę niezłe , sam miałem taki mieć ...

Mam też pompy CO i CWU marki Keller (robi jest Ferro) ..

Keller nic nie robi , stosuje sprawdzone produkty innych marek ...

Ja mam np kocioł sterowany na paliwo stale, piec z komputerem,wentylatorek i takie tam ;), do niego kupuję wysokokaloryczny groszek . A czy ekogroszek, czy groszek to i tak zanieczyszcza się środowisko i tak. Najlepszy byłby gaz, ale ten niestety znowu drogi. Ale jak wspomniałam wyżej, coraz częściej widzi się na dachach budynków jednorodzinnych, zakładane ekrany,z tym, że nie mam pojęcia o co w tym chodzi?.Co one tak na prawdę dają?.Na jakiej zasadzie działają i gdzie tutaj z tego ciepło?

• 3 weeks później...