Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mam pytanie czy może ktoś już też ułamał ten plastikowy T kształtny element łączący uchwyt pantografu z drążkiem? Jeśli tak to może mi ktoś pomoże znaleźć miejsce gdzie tę część można kupić? Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Kochani - przeszukałam wszystkie chyba witryny sklepowe w necie, ale nie umiem sobie poradzić.

Koniecznie są mi potrzebne płytki podłogowe szachownica czarno - biała, za nic nie potrafię ich znaleźć w sklepach internetowych, bo nazwy kolekcji nic mi nie mówią o kolorze, a mam net tragiczny i przeglądanie setek obrazków jest po prostu niemożliwe. :(

Możecie mi podesłać linki do takich płytek podłogowych czarno-białych, najlepiej jakichś niedużych?

Wiem, że robiła je np. czeska firma Rako, ale na ich stronie jest taki gąszcz, że nie dam rady...

Pomocy, pliiiisss!

Poszukuję płytek w kolorze zielonym, o nieregularnych brzegach, kwadratowych.

Może ktoś spotkał się ostatnio z takimi?

Potrzebuję do spełnienia mojej wizji toalety, ale nigdzie nie mogę znaleźć, będę bardzo wdzięczna za pomoc.

Jeśli chodzi o nieregularny kształt i pofałdowaną powierzchnię- to można coś wybrać z kolekcji ezarri szczególnie pofalowane są mozaiki z kolekcji Niebla, Ondu,Iris. Mozaika wygląda tak jak poniżej. Są również odcienie zielone od jaśniutkiegaleria ebano.jpg[ATTACH=CONFIG]59318[/ATTACH]iris-coral.jpgj po bardzo ciemną.

mix_kolekcja.jpg

ja właśnie jestem na etapie kupna sofy. Moja siostra miała skórzany zestaw wypoczynkowy i była bardzo zadowolona. Owszem trzeba znać się na pielęgnacji by wszystko było utrzymane w należytym porządku i by zachować pierwotną jakość takiego mebla. Zastanawiam się tylko czy taka skórzana sofa będzie pasowała do drewnianego wnętrza, jak myślicie?
Mam od 7 lat skorzane kanapy i nie znalam sie na konserwacjii.Kupilam paste i pastuje jak mi sie przypomni,tak przecieram szmata i zawsze czysta.Nie wyobrazam sobie przy dzieciach tkaniny-nie przy moich.Wciaz cos rozlewaja,jedza.Niestety moge zapomniec o filcowej lub w grubej tkaninie kanapie na nowy dom...

skoro na prawo i lewo polecam firmę sits.eu, polecę i tu

trafiłam do nich z polecenia 4 zadowolonych znajomych, a odkąd sama stałam się zadowolonym właścicielem - namówiłam 3 kolejne osoby, które dziś podzielają moje zadowolenie.

łatwe w utrzymaniu, wygodne, można dowolnie modyfikować (modułowe, duży wybór elementów) i szeroka oferta wzorów. kolejne meble wypoczynkowe też od nich kupię.

to dywan Utka 76 = zaglądnij do jej galerii, ale z tego co pamiętam to dywan z ikei i już go nie ma w sprzedaży ;)

czy ktoś wie co to za dywan, gdzie kupię?

http://images33.fotosik.pl/420/5748b978f853c910med.jpg

Szukam tapety a raczej bordera w motylki caselio lola mili Taki border ma Duluni w pokoiku swojej corci

Na necie nie moge go znalezc a sklepy ktore maja ta kolekcje w swojej ofercie akurat tego koloru nie posiadaja

to dywan Utka 76 = zaglądnij do jej galerii, ale z tego co pamiętam to dywan z ikei i już go nie ma w sprzedaży ;)

Potwierdzam.

skoro na prawo i lewo polecam firmę sits.eu, polecę i tu

trafiłam do nich z polecenia 4 zadowolonych znajomych, a odkąd sama stałam się zadowolonym właścicielem - namówiłam 3 kolejne osoby, które dziś podzielają moje zadowolenie.

łatwe w utrzymaniu, wygodne, można dowolnie modyfikować (modułowe, duży wybór elementów) i szeroka oferta wzorów. kolejne meble wypoczynkowe też od nich kupię.

Dus, a gdzie mozna kupic ich produkty?

Napisalam do nich, ale mi nie odpowiedzieli jeszcze.

Pozdr.