Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

połowe , która się zniszczyła. I sorry za ort , ale brat pisał :p

jak to dobrze mieć BRATA :p

czy ktoś podpowie mi gdzie mogę kupić solidne drzwiowe zawiasy

imitujące stare , bez łożysk najlepiej z szarego surowego żeliwa lub czegoś podobnego

• 2 weeks później...

Witam

Czy może wiecie czy ktoś jeszcze produkuje zamki puszkowe nawierzchniowe jakie kiedyś się montowało na drzwiach ? Takie wiecie - metalowe pudełka :) Potrzebuje do starego domu. Wiem allegro ale potrzebuje 12 zamków i chciałbym żeby były takie same. PEwnie marna sprawa ale zapytać można prawda ?

rewelacyjne te obicia, ciekawe czy sprzedają same tkaniny, bo chętny fotel już mam...

ps. wpisałam w google newspaper i wyskoczyło parę ciekawych tkanin, dzięki za pomysł elfir.

Edytowane przez eveee
Witam, gdzie mogę dostać wannę do pralni? przekopałam cały internet, nigdzie nie ma czegoś*takiego, podpinam zdjęcie, przepraszam, że czyjeś, ale ccę zobrazować o co mi chodzi

dscn2548ds8.jpg

Sprawdziłam, faktycznie są fajne modele w manufakturze drewna, w szczególności Java i Manu - tylko obawiam się o ceny

Tak z ciekawości czy polecasz bo masz takie stoły w domu? Jeśli tak to czy wszystko z nimi ok?...jak ze śladami - czy są jakieś rysy czy odbarwienia ?

zobacz na manufakturze, może tam coś dopasują do Ciebie

Forumowicze Drodzy!

wiem, że wątek nie ten, ale że jestescie tak wszechstronni to może i tym razem cos doradzicie, pomozecie, podsuniecie...

PARAPETY ZEWNĘTRZNE Z CEGŁY- szukam czegos takiego, przeszperałam net, ale niewiele sie dowiedziałam, wiec Was prosze o pomoc.

Jak to się montuje, jak sprawuje, jak impregnuję.

Może ktoś, coś, gdzies?

DZIEKI!

a gdzie kupię futon - materac japoński? interesuje mnie wymiar 160x200? w internecie nie mogę coś znaleźć ;/

Przy takich rozmiarach to trochę będzie Cię tego typu materac kosztować, możesz sprawdzić taką stronę jak slodkichsnow,

mi bardziej odpowiadają te z gatunku "twardych".

Witam serdecznie,

Poszukuję mebli na wysoki połysk w stylu modernistycznym w kolorze szarym. Besta z IKEI odpada, bo "baza" nie jest szara, tylko same fronty.

Dzięki bardzo,

Pozdrawiam

bidej.jpg

Poszukuję takiej muszli. Wyróżnia się tym, że ma wbudowany bidet (co widać na załączonym zdjęciu).

Nie mam innego zdjęcia. Co do firmy - może być to Ideal Standard. Pewności nie mam i mieć nie będę.

Może ktoś wie gdzie mogę kupić hokery kolorze musztardowym ? te są super, ale cena zbyt wysoka /2090zł/

[ATTACH=CONFIG]149227[/ATTACH]

Jakiś czas temu widziałam na allegro

[moderowano]

Chętnie się również dowiem , gdzie kupić hokery drewniane, bo tego jakoś znaleźć nie mogę albo takie dziwne plastyki albo inny badziew.:(

Edytowane przez joliska

Witam, Szukam komody lub kredensu do holu - coś co będzie funkcjonalne, ale i powiedzmy to otwarcie zrobi wrażenie - myślałam o czymś takich - http://www.kler.pl/komoda-domino albo czymś co bardziej będzie mi pasowało do wystroju salonu - czyli meblem z drewna w naturalnym wybarwieniu

znalazłam coś takiego - http://www.klose.pl/kolekcja/jadalnia-k-9/228 ( te niby "rzeźbienia" robią wrażenie no i wg opisu to lite drewno), Jeśli macie jakieś inne propozycje (naturalne drewno) to z góry dziękuję :)

Jak możecie się podzielić doświadczenia z meblami kupionymi w Klerze lub Klose to również poproszę - bo cena nie jest mała więc nie chciałabym kupić czegoś co po roku będzie wymagało wymiany...:(