Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja zamawiałam od nich najpierw stolik, i został wykonany śwoietnie, a później komodę - na to ochydztwo do dziś nie mogę patrzec. Wszystko jets nierówne oprócz górnej powierzchni. Chcialam, żeby poprawili, a oni, że to tak specjalnie etc. innymi słowy wykiwali mnie. Dlatego, jeśli tam idziesz to weź gwarancje, najlepiej na kartce, że jak im coś nie ywjdzie, to poprawią.

Szukam takiego oświetlenia - plafonu. Ktoś wie, gdzie można dostać tanio i porządnie zrobione?

[ATTACH=CONFIG]330219[/ATTACH]

To na zdjęciu to nie jest plafon tylko najprawdopodobniej zabudowa z k-g dookoła pokoju a w środku sufit napinany - poczytaj sobie o tym, świetna rzecz

Duże plafony znajdziesz np. na Aliexpress, pierwszy z brzegu 92x65cm:

http://www.aliexpress.com/item/2015-Modern-led-ceiling-light-Home-Livingroom-Bedroom-led-Ceiling-Lamps-Energy-saving-Free-Shipping/32340183814.html?spm=2114.01010108.3.22.xKxr4M&ws_ab_test=201407_4,201444_6,201409_2

A czy znacie może kogoś przyzwoitego komu można byłoby zlecić wykonanie dwóch szaf na ubrania. Szafy oczywiście pod konkretny wymiar. Najlepiej kogoś z okolic aglomeracji Śląskiej: Tychy, Gliwice, Katowice i te rejony.

Mogę Ci polecić studio mebli MODEROWANO .Wiem,że oebcnie mają swoje dwa sklepy.W Tychach oraz Gliwicach chociaż ja osobiście miałem do czynienia jedynie z biurem projektowym z tego pierwszego miasta. Jestem bardzo zadowolony z kuchni. Wszystko jest nowoczesne,zaprojektowane z sensem.Pomieszczenie kuchenne jest dość nieustawne ale meble sprawiają,że wydaje sie o wiele większe niż jest w rzeczywistośći. Maja tam przystępne ceny a czas oczekiwania również nie jest długi ( czekaliśmy na meble jakieś 3 tygodnie, montaż trwał 2 dni).

Edytowane przez finlandia

Hej. Podepnę się pod ten temat w imieniu swojej siostry. Otóż szukamy łóżek piętrowych dla dzieci. Niestety te, co są w ikei nie wyglądają za porządnie, dodatkowo interesowałoby nas rozwiązanie ze schowkiem na pościel lub jakieś drobne rzeczy pod spodem. Przy przeczesywaniu internetu znalazłem taki sklep meblowy http://meblohand.eu

Niestety nie znam go, a widzę, żę z asortymentem trafiają w punkt więc chcę zapytać, może ktos z was albo ktoś z waszych znajomych korzystał z usług tego sklepu? Nie przejedziemy się?

• 2 weeks później...
A my mamy meble w większości z salonu agata meble i jesteśmy też bardzo zadowoleni, mieszkamy w domu już pięć lat i tyle też mamy meble i jeszcze nic się z nimi nie dzieje. Jednak co do mebli łazienkowych czy kuchennych, a także dużych szaf to oczywiście dla mnie jedynym najlepszym rozwiązaniem są meble na wymiar .... nawet najlepiej dopasowane meble kuchenne nie oddadzą tego efektu, a poza tym meble w kuchni będą służyły przez wiele wiele lat więc nie można na nich oszczędzać najlepiej kupić raz a porządnie

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam !

Kupilismy meble firmy Paged, jest tam taka fajna płyta ozdobna taka o nieregularniej powierzchni w kolorze słomkowym:

DSC00937.JPG

Teraz chciałbym zamówić szafę do zabudowy właśnie z takimi elementami i nie mogę tego namierzyć nigdzie.

Próbowałem pozyskać ją od producenta ale niestety nie ma takiej możliwości nawet, jeżeli potrzebuję dwóch kawałków 40x90cm. Idealnie to wymiar 18mm

Może ktoś widział podobną płytę o podobnej barwie ?

Ewentualnie może być też płyta ratanowa, kiedyś w poprzednim mieszkaniu mieliśmy takie wstawki i ciekawie to wyglądało. Niestety nasza osoba od mebli powiedziała, że producent wycofał się z takich płyt, co też potwierdziliśmy w innym miejscu.

Tak to +/- wyglądało:

IMG_0044.jpg

• 2 weeks później...
Kupiłem dodatkową chłodziarkę w wersji do zabudowy. Wysokość na 122 cm, reszta wymiarów standard. Ponieważ chłodziarka będzie stała w piwnicy, potrzebuję do niej jakąś naprawdę tanią obudowę, w piwnicy jest minimalna wilgoć i nie chciałbym, aby stała na ziemi. Może macie namiar na jakiś sklep, który oferuje taki mebel do złożenia? A może ktoś ma na zbyciu?