Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Recommended Posts

Ja znalazłam fajny sklep :spam:, kupiłam tam sobie łóżko i jest mega wygodne, właśnie ręcznie szyte z naturalnych materiałów, które w ogóle wysłali mi wcześniej na wzorniku żebym sobie wybrała :D teraz nachodzi mnie kupić meblościankę do kompletu bo darmowa wysyłka i nie będę musiała męczyć się z transportem :D Edytowane przez Greengaz
  • 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...
Zgadzam się, meble z naturalnego drewna nadają wnętrzom niezwykłego klimatu. Przy mniejszej przestrzeni może warto bardziej postawić na minimalizm np. jedna komoda i do tego jakieś stylowe dodatki.
  • 3 weeks później...

No jestem po prostu zakochany. Zacząłem kilka tygodni temu odkładać drobne sumy. Ciężko idzie, ale co jakiś czas odpalam odpowiednie galerię i motywuje się do nie odpuszczania.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg

W planach jest kupować pojedyńczo :no:bo inaczej bym chyba musiał dołożyć nerkę, aby złapać kredyt.

• 3 weeks później...

Znalazłem bardzo fajną firmę która produkuje ładne meble, sami zobaczcie

Poza tym oni nie tylko aranżują pomieszczenia ale też projektują meble!

biurko extra.jpg

pokoik wyszedł naprawdę fajnie:

Biurko extra 1.jpg

mam do nich linka:[reklama]

Edytowane przez Elfir
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Dziękuję:) troszkę się boję tych robionych, bo nie ma testerów.

Ale spróbuję z gotowych.

Najbardziej to bym chciała taki kolor, jak tu jest złoty słomkowy.... tylko w macie, jednolity;

https://allegro.pl/oferta/farba-strukturalna-o-efekcie-rosy-zestaw-7765034241?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_DIO_pla_dom_budownictwo&ev_adgr=%C5%9Aciany+i+elewacje+-+Farby,+emalie+i+lakierobejce&gclid=CjwKCAiA35rxBRAWEiwADqB373pJmDAAZ3sblz9jHzrurCk5FUeUScJffqP5WL1FJolFu6cS3_xHWxoCiqMQAvD_BwE

Czy farbą strukturalną mozna tak pomalować by nie było mazai ?

Edytowane przez ciężkiprzypadek
  • 2 weeks później...

Po 10 latach raczej kolekcji już nie odnajdziesz. A jak z marketu to mógł być jednorazowy chiński transport.

Na dodatek płytki z innej serii produkcuyjnej mogą mieć inny kolor.

Zobacz czy to nie Garam BEIGE z paradyża?

Edytowane przez Elfir

Obawiam się, że masz rację. To nie jest Garam beige, mają charakterystyczny "ostry" wzór z poprzecznych prążków widoczny z bliska.

Z tej samej serii są płytki na ścianę i dekory jak na zdjęciu, to chyba bardziej charakterystyczne.

d3dea5076fcd6b4amed.jpg

• 2 weeks później...

Wiecie gdzie w Polsce można dostać spłuczki angielskie do WC albo chociaż samą klamkę? Różnią się tym, że zamiast przycisku na górze mają klamkę od frontu, która służy do spuszczania wody. Wygląda to mniej więcej tak, jak na zdjęciu poniżej.

http://1.bp.blogspot.com/-doY2xkf0F7Y/VC1NfbruT_I/AAAAAAAACzg/pOq3K1GeFk8/s1600/006%2B003.jpg

Edytowane przez james5
  • 2 months później...

Słuchajcie kto teraz robi meble kuchenne z mdf? Już znudziły mi się rozlazłe szajki stojące i pęczniejące od wody blaty.

Mały dodatek mdf jest teraz tylko na wzmocnienia a większość materiału to niestety paździerz :(

• 1 month później...
Je sli chodzi o fajne , stylowe baterie łazienkowe lub kuchenne polecam :spam:.Zamówilismy baterie u nich własnie, nowoczesna, porządnie wykonana, na pewno posłuży lata. Mamy kuchnię w stylu skandynawskim, bateria własnie do tego stylu pasująca Edytowane przez Greengaz