Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Recommended Posts

Witam

Chciałbym kupić łóżko z naturalnego drewna, (bo dosyć mam nietrwałych imitacji :evil: ), i nie wiem jak to zrobić. W lokalnych sklepach nic ciekawego nie ma a o dobrą jakość jeszcze trudniej. Może macie jakieś doświadczenia albo znacie jakiś sklep internetowy. Proszę o informację.

Pozdrawiam - Stig :p

Polecam polskie meble lozko-vestre-maxi-sosnowe-160x200.jpg

dostępne także w wersji bukowej, dostęne na stronie internetowej :spam:

Edytowane przez Greengaz
  • 1 month później...
  • Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja kupiłam zestaw mebli do sypialni z :spam: i jestem mega zadowolona. Mam je już 7 lat i nic się z nimi nie dzieje :) Co prawda nie są wykonane z naturalnego drewna, ale na prawdę są wytrzymałe :p Edytowane przez Greengaz
Ja kupiłam zestaw mebli do sypialni z :spam: i jestem mega zadowolona. Mam je już 7 lat i nic się z nimi nie dzieje :) Co prawda nie są wykonane z naturalnego drewna, ale na prawdę są wytrzymałe :p

Zdecyduj się

Ja u siebie mam indukcję z Boscha i zmywarkę z Amica i jestem zadowolony z zakupu. ......
  • 3 weeks później...
  • 1 month później...
Ciężko mi znaleźć temat na zapytanie ale tutaj, to chyba odpowiednie miejsce. Panowie co myślicie hamulcach tej firmy https://akcesoria.meble.pl/p18204,airtic-hamulec-pneumatyczny-adapter.html ? Myślałem, żeby zamontować w większości mebli w domu takie a to są praktycznie połowę tańsze jak od Blum. Zna ktoś, montował u siebie?
  • 2 weeks później...

Zakupiliśmy ostatnio mieszkanie w którym poprzedni właściciel zainstalował meble typu komoda na jednej ze ścian. Wizualnie bardzo nam one odpowiadają ale musimy dokupić jeszcze jedną taką komodę, problem w tym, że poprzedni właściciel nie pamięta gdzie kupował te meble 3 lata temu :?

Może ktoś kojarzy skąd mogą być te meble :?:

Wymiary: wysokość 72cm, głębokość 31cm, szerokość 120cm.

Do kilku producentów wysłałem maila ale nikt się do nich nie przyznaje. :(

szafki-forum.jpg

• 5 weeks później...
A nie ma gdzieś z tyłu szafki albo pod spodem szuflady lub gdzieś wewnątrz korpusu żadnej nalepki/info etc.? Myślałem, że może google obrazy coś znajdzie ale link prowadzi do zdjęcia tutaj więc ciężko będzie. Może zamiast kolejnej szafki trzeba regał na CD/vinyle postawić? ;)
  • 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 6 months później...

Gdzie zakupię meble w dobrej cenie? Jest tyle meblowych sklepów internetowych, że można dostać fioła. Macie coś sprawdzonego? Zależy mi na przystępnych cenach i szybkim czasie dostawy mebli.

meble.png

Edytowane przez lokalny
  • 1 month później...
Witam, ja wymyśliłem u siebie kuchnię z kamiennymi blatami oraz posadzką i teraz szukam zakładu kamieniarskiego, który by się tego podjął. Jestem z okolic Gdańska czy możecie coś konkretnie polecić?
Paweł myślę, że mam coś, co Cię zainteresuje . u mnie ta firma robiła schody, ale wiem, że mają również wiele innych realizacji :spam: Edytowane przez Greengaz

Gdzie się wyposażę w fajne meble na wymiar. Interesuje mnie Olsztyn, lub okolice województwa warmińsko-mazurskiego. Znacie może jakieś fajne studio meblowe. Potrzebuję kilka szafek oraz fajną kuchnie. Z góry dzięki za pomoc :)

meble na wymiar olsztyn.png

Edytowane przez abpiwek
  • 1 month później...
Jeśli chodzi o meble tapicerowane to prawdziwym specjalistą w tym temacie jest sklep internetowy :spam: Na tej stronie na pewno znajdziesz zestaw wypoczynkowy, o jakim marzysz. Edytowane przez Greengaz
  • 2 months później...

Poszukuję umywalki naściennej (zintegrowanej z szafką) o szerokosci 120cm z jednym odpływem bez otworów na baterie z dość wygodnymi rantami od strony ściany oraz boków żeby odstawić kosmetyki, szczoteczki etc. Dodatkowo jeśliby byłaby bardziej kanciasta niż owalna to byłoby cudnie. Odpływ klasyczny, nie takie nowoczesne, podłużne liniowe.

Póki co znalazłam umywalkę koło traffic, ale jeszcze poszukuję. Dzięki za podzielenie się jeśli napotkaliśie coś fajnego.

Edytowane przez nicol21