Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

Ja odradzam. Sama mam szklany stolik i teraz tylko patrzę, żeby go jak najszybciej wymienić. Ładnie wygląda tylko na zdjęciach, bo bardzo się brudzi (zwłaszcza, gdy przychodzą goście, bo ja już się odzwyczaiłam dotykać go palcami i stawiać coś na nim bez podkładek), strasznie rysuje. Taki stolik nie służy do używania, ale do patrzenia na niego!

Choć ładnie wyglądają stoliki ze szkła giętego (nie napisałaś tylko, w jakim stylu poszukujesz), np.:

http://img222.imageshack.us/img222/3663/new5i.jpg

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

widziałam fajne stoliki, bardziej ławy w sklepie internetowym TU BYŁA REKLAMA DEBIUTANTA - USUNIĘTO, ale są dość drogie. Nie wiem czy szukasz czegoś takiego

OD ADMINISTRATORA: SZUKAJĄCA STOLIKA W 1. POŚCIE REKLAMUJE TEN SAM SKLEP, KTÓRY TY JEJ POLECASZ - PRZYPADEK?

Poszukuję fotel lub krzesła w stylu ludwika.Chciałabym aby było ono w szerokie czarno białe pasy .Na jednej ścianie mam właśnie taką tapetę.

Krzesło ma stać w łazience przy sypialni i ma pełnić funkcję dekoracyjną,nadawać wnętrzu"pazur".Przyda się pewnie też do polożenia ubrania w czasie kąpieli lub aby usiąść i porozmawieć gdy druga osoba jest w wannie.

Szukam tego krzesła już kilka miesięcy i nic:(.Dodam,że łazienka jest w stylu glamour.Ewentualnie myślałam o czarnym fotelu i położyć na niego poduszkę w biało-czarne paski.Może ktoś poduszkę w paski biało czarne gdzieś widział jeśli nie uda się z fotelem/krzesłem?

Poszukuję fotel lub krzesła w stylu ludwika.Chciałabym aby było ono w szerokie czarno białe pasy .Na jednej ścianie mam właśnie taką tapetę.

Krzesło ma stać w łazience przy sypialni i ma pełnić funkcję dekoracyjną,nadawać wnętrzu"pazur".Przyda się pewnie też do polożenia ubrania w czasie kąpieli lub aby usiąść i porozmawieć gdy druga osoba jest w wannie.

Szukam tego krzesła już kilka miesięcy i nic:(.Dodam,że łazienka jest w stylu glamour.Ewentualnie myślałam o czarnym fotelu i położyć na niego poduszkę w biało-czarne paski.Może ktoś poduszkę w paski biało czarne gdzieś widział jeśli nie uda się z fotelem/krzesłem?

Może taki :rolleyes:

http://img69.imageshack.us/img69/2889/fotel9788pasy.jpg

Uploaded with ImageShack.us

MarJer!:)

Witaj na początku:p :)

Fotel,który pokazujesz jest IDALNY :D O taki właśnie mi chodziło.

Powiedź mi jeszcze gdzie go kupię i ile kosztuje............Znając moje szczęście znacznie przekracza mój budżet:(.

Nie chciałabym wydać na fotel więcej niż 7 stówek.

Edytowane przez lady in red

MarJeL!

Z tą galerią to przygadał kocioł garnkowi ;) :D.Twoje wnętrza wnioskując z opisów też wydają mi się interesujące-a galerii brak :)Dlaczego?

Ja mam zakaz od męża-kiedyś prezentowaliśmy gdzieś w necie zdjecia z aktualnego mieszkania-m.in pokoju dziecka.Ktoś te zdjęcia skopiował-prezentowal jako swoje wnętrza,mówił,że nasz syn to jego dziecko-powstala z tego niezła afera....Długo by gadać.......A poczucie krzywdy i awersja do prezentowania zdjęć pozostała:(Więc niestety mojej galerii (na razie nie będzie) :(

A fotel naprawdę doskonale by mi pasował......Echhhhhhhhhhhhhhh dlaczego mam taki kosztowny gust :0

Pozdrawiam,

gdzie kupię ładne i niedrogie białe łóżko z tapicerowanym wezgłowiem?

160szer?

Ja mam białe tapicerowane łóżko :) ze skóry.Model ten nazywa się lilium np:

http://www.mega-meble.pl/sypialnie/lilium.html

Wygląda ładnie,na temat wygody się nie wypowiadam,bo to tylko rama.Materac musisz oczywiście dokupić.

Lady,

fotel zalinkowany przez MarJel nie jest wcale drogi jak na ludwika - zerknij tu: http://www.studiorococo.com/product.php?productId=197

Ja długo szukałam swojego wymarzonego, aż wreszcie kupiłam na allegro - beżowy pikowany do gabinetu i jestem zachwycona. niestety nie mają pasiastych tkanin :( Ale cena bardzo fajna!

joliska :)

Wiem,wiem (niestety),że jakośc i ładne rzeczy koszują :(.Ale na finiszu budolwy każdą złotówkę obraca się 2x zanim się wyda :D.Nie znaczy to,że kupuję rzeczy byle jakie aby tylko kupić.Wolę poczekać czasem i kupić wymarzoną rzecz dobrej jakości niż kupić badziewie za 1/3 ceny.Ale czasem okazje,promocje i inne wyprzedaże się trafiają-więc dobrze ,że jest ten temat na FM :)Czasem poprostu coś komuś wpadnie w oczy i podzieli się informacją...

Znalazłam na allegro takiego ludwika w dobrej cenie:

http://allegro.onet.pl/piekny-i-wytworny-fotel-ludwik-czarny-w-pasy-i1494222256.html

Co o nim sądzicie?Trochę nie podobają mi się ćwieki wykończeniowe (najlepiej gdyby ich nie było) i pasy są trochę za wąskie.Zadałam pytanie sprzedającemu czy może mi zrobić bez tych ćwieków i czakam na odpowiedź.

Tapeta na jednej ścianie jest taka

http://www.amandus.pl/Tapeta_scienna_Vertigo-551.html

P.S Joliska!

Bardzo ciekawy sklepik z Twojego linka.

Mi podoba mi się ten fotel z allegro i podoba mi się też Twoje białe łóżko, ile kosztowało?

Czasem wrzucam gdzieś moje fotki z nie dokończonych jeszcze wnętrz, ale jak już chłopaki wyjdą całkiem z łazienek na pewno skuszę się na galerie, na razie wszystko jest poprzykrywane foliami i tekturą że nie ma jak zrobić fotek;)

MarJel!

Z niecierpliwością czekam więc na Twoją galerię :)Coś mam przeczucie,że będzie co oglądać:p.Mojej galerii nie będzie ale za to zapraszam,abyś na własne oczy zobaczyła moje poczynania :)

Chyba nie musisz czekać na gotowe wnętrza aby założyć galerię?Fajnie jak coś powstaje na naszych oczach-zawsze możemy coś doradzić,podsunąć pomysł :)Jak pokazesz gotowe wętrza będziesz tylko zbierała same pochwały ;)No nie bądź taka-zakładaj galerię już teraz :D

Łóżko tapicerowane jest dostępne w kilku kolorach skóry.My za nasze płaciliśmy o ile dobrze pamiętam coś ok.2000 zł.Zamówiłam je w BRW.Były kiedyś takie dni,że wszystkie meble były w cenie bez vat-dzięki temu zaoszczędziliśmy kilka stówek :)

Lookałam na Twój profil-zdjęc nie znalazłam ( :( ) ale po Twoich wypowiedziach widzę,że podobny gust mamy :)Jakie w końcu krzesła wybrałaś?Bo ja wciąz mam dylemat.

lady in red

Dobra ostatnie OT, bo nas zaraz Joliska pogoni:)

Kwestia paru tygodni i będzie galeria, obiecuje;), aczkolwiek na same pochwały nie liczę.

No właśnie Ty też daleko do mnie nie masz:P, w tym samym rejonie nasze domki budujemy:rolleyes:

Zapraszam również:yes:

Jakby co daj znać na priv to się umówimy:)

Karolci w benku już nie odwiedzimy, bo już swój domek sprzedała:o

Joliska, chyba już cię kiedyś prosiałam, ale podaj proszę nick tego sprzedawcy.

:oops: umknęło mi albo zapomniałam... Tu link do ofert: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9036535 Mojego fotela nie mają wystawionego, ale można zapytać :)

Witam,

szukam metalowego okapu skośnego, 60 cm szeroki, coś jak na foto:

http://files.mailbox.com.pl/Ooy3eege/kuchnia-nowa3.png

tyle, że wyjście z okapu ma być na jego tyle. Przeważnie rura z nieczystościami jest u góry i na to idzie maskownica.

Nad samym okapem będzie półka, nie mam tam miejsca na rurę. Wyjście musi być na ścianę.

Ktoś z Was widział taki model, zbliżony wyglądem do tego co jest na rysunku?

Pozdrawiam.

Witam,

Poszukuje zlewu do kuchni moze ktos bedzie mogl mi podpowiedziec jakis model.

Co mnie interesuje:

- faktura len,

- jedna duza komora,

- ewentualnie 1,5 komory,

- chcialbym, zeby komora byla glebsza czyli minimum 12 cm,

- do zabudoway w szafce do 60 cm,

- cena do 700 zl.

Spodobal mi sie model http://www.teka.com/html/pl/imgprod/main/PR-0002094.png niestety jest dosc plytki okolo 10 cm.

Ma ktos moze jakies inne propozycje?