Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

Drodzy forumowicze ;)

Szukam takich drzwi... http://forum.muratordom.pl/asset.php?fid=41175&uid=117564&d=1301000137

kiedyś na forum przeglądając Wasze dzienniki budowy natknęłam się na bardzo podobne, a może właśnie takie... Niestety nie zapisałam sobie nic "ku pamięci" ale zapadły one w mojej świadomości bardzo mocno, że nie umiem sobie innych wyobrazić w naszym domu...

Zanim rozpocznę poszukiwania u stolarzy, to może Wam kiedyś wpadło w oko właśnie coś takiego...

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilona Agata właśnie o te drzwi chodzi... Jestem pewna, ze gdzieś takie u kogoś tu widziałam.

agawi74 dzięki za linka... już jest jakieś światełko w tunelu :)

Są jeszcze te http://www.muratorplus.pl/s/image/thumbnails/26409/image/f4778b6125f76e9df560674f81f763cc90c6b8a7_185x0_romiar-niestandardowy.jpg oferowane przez Stolbud Włoszczowa, tylko kształt szybki bym zmieniła...

Nemi,

1. przeniosłam we właściwe miejsce

2. klejąc ją, mówili, że to fototapeta

3. info o producencie zawsze jest podane na stronie Dekoratorni - teraz też :) LogoB wydrukowało jako fototapetę zdjęcie...

Dzięki za przeniesienie. Zapomniałam o tym temacie. :) A takie coś przydałoby mi się do sypialni, więc dziękuję ślicznie za info. Lecę na fotolię zdjęcia szukać. :hug:

Witam!

Mam problem. Mąż nie chce się za nic w świecie zgodzić na inne kanapy jak w tym stylu:

http://www.kler.pl/idp,227,idkat,14,KLER_MUSETTA_DOLCE___A231.html

Muszą być dla niego wysokie i najlepiej z wyprofilowanym zagłówkiem (opcjonalnie rozkładane, jak ten model z Klera). Z kolei ja nie cierpię skórzanych wypoczynków, wolę materiałowe i to jest jedyne, co do czego się zgadzamy.

Domek wykańczamy raczej klasycznie i te meble mi się średnio widzą (przede wszystkim ze względu na metalowe nogi), choć są wygodne i akceptuję argumentację męża w tym względzie. Czy może ktoś z was widział tego typu kanapy innych firm? Będę wdzięczna za wskazówki.

Hej bardzo prosze o pomoc, poszukuje listew przypodłogowych w kolorze wenge ale chodzi mi o takie prawdziwe wenge czyli cimny braz bo w tych wszystkich marketach to niby wenge jest bardzo jasne. A nie stac mnie na to zeby kupowac listwy drewniane i sama bejcowac bo to wychodzi starsznie drogo a ja troszke metrów mam

Mam te drzwi (sempre, kasztan royal) i chciałabym aby jak najbardziej mi do nich pasowały http://images46.fotosik.pl/728/69c3295774727101.jpg

Moze ktos gdzies wie gdzie zakupie takie listwy bo szukam juz od 2 tyg i nic :(

Mam jeszcze jedno pytanie a może ktos wie gdzie przez neta moge zakupic taka płyte (tylko nie za bardzo wiem jak to profesjonalnie sie nazywa) cienką (jak tafla szkła) tylko ze białą nie koniecznie lakierowana aczkoliwek moze byc

Interesuje mie wymia 298x56 ale może byc w dwóch kawałkach

Poradźcie proszę gdzie w necie kupić szare/ciemnoszare/grafitowe rolety w rozsądnej, a najlepiej niskiej cenie. Wiem, że jedna forumowiczka ma takie w swoim domu i podawała gdzie je kupiła lub podawała nick z allegro. Bardzo polecała.

Jeżeli się znajdziesz to proszę odpisz :)

Resztę proszę o polecenie od kogo zamówić, żeby były tanie i dobre :D

Widizal ktos gdzies prosty bialy stół rozkladany albo z dostawkami koniecznie na wysoki polysk.

MAja taki w Bo Concept - bylby idealny, ale za 3800zl, a ja bym chetnie mniej zaplacila.

stol

Zmartwie Cie pewnie ale takich stolow po prostu nie ma. Dlugo szukalismy bialego , prostego i rozkladanego stolu. I nie znalezlismy. Tzn sa ewenementu ale cena powala. Mozna pogadac ze stolarzem ale to tez tanio nie wychodzi - taki stol z drewna to srednio okolo 3000 - 3500

Widizal ktos gdzies prosty bialy stół rozkladany albo z dostawkami koniecznie na wysoki polysk.

MAja taki w Bo Concept - bylby idealny, ale za 3800zl, a ja bym chetnie mniej zaplacila.

stol

niestety nie jest rozkladany http://allegro.pl/nowoczesny-stol-cube-wysoki-polysk-160-x-90-cm-i1555454885.html