Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie

Proszę was o pomoc. Widzę, jesteście mocne w klimatach tego typu więc może wy pomożecie mi znaleźć ciekawe ocynkowane naczynie typu wiaderko, skrzynka czy mini balia z uszami.Byłam ostatnio na zebraniu w szkole córek no i oczywiście powstał problem kto, kiedy i jak załatwi jakieś kwiatki dla Pani - miałam dośc siedzenia w totalnej ciszy no i sama się zgłosiłam, że ja tymi rencami zlepie bukiet- kompozycje. Lubie dziwne i nietypowe połączenia a to naczynie ma być głównym i nieodzownym elementem wymyślonej przeze mnie kompozycji.

Wrzucajcie linki do stron bo mi to całe poszukiwanie idzie jak krew z nosa.

Dzięki za pomoc

Pozdrawiam Anka

To co do tej pory znalazłam jest albo za małe, albo muszę kupić 3 częściowy zestaw, albo ma otwory w dnie itp.

Ikea sprawdzona i nic nie ma, Jysk również, BRW także odpadło, w lokalnych kwiaciarniach również pustki.

Jestem z Warszawy - szukam sklepu do którego wejdę, obejrzę i kupię. Mam mało czasu - pomóżcie!

gdzie można zamówić drewniany blat w którym osadzona będzie wanna? interesuje mnie teak, potrzebuję także blat pod umywalkę... jakiego rzędu są to koszty? nigdzie nie znalazłam namiarów na producentów takich blatów. a może są firmy które produkują takie blaty i sprawnie osadzą w nim wannę? z góry dziękuję za pomoc

Pomocy szukam tapety dmuchawce na białym tle lub coś podobnego.

hej

Próbowałaś wpisać w google hasło tapeta w dmuchawce ? Przełącz na grafikę i sporo się tego pojawi - różne ujęcia, zbliżenia itp. nie określiłaś czego dokładnie szukasz!

Tak na marginesie - sorki ale czy napewno coś takiego chcesz mieć na ścianie? Szybko Ci się znudzi i opatrzy. Obraz zawsze można zdjąć z tapetą już gorzej.

Pozdrawiam

gdzie można zamówić drewniany blat w którym osadzona będzie wanna? interesuje mnie teak, potrzebuję także blat pod umywalkę... jakiego rzędu są to koszty? nigdzie nie znalazłam namiarów na producentów takich blatów. a może są firmy które produkują takie blaty i sprawnie osadzą w nim wannę? z góry dziękuję za pomoc

Ja kupowałam w DLH - na ich stronie jest cennik.

Witam,

Posiadam taki zlew 1.5 komorowy:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1594218298

Chciałbym do niego kupic taka polke/wkladke, ktora moglbym zaczepic o brzegi i ktora spelnialaby jednoczesnie funkcje malego ociekacza, np na sztucce albo zeby sparzyc pomidora itp. Niestety nie moge na necie znalezc nic takiego.

Fajnie jakby ociekacz byl w rozmiarach pasujacych do tej malej komory, ale na razie szukam w ogole czegos spelaniajacego w/w funkcje i niestety nie potrafie nic znalezc.

Macie cos takiego? Widzieliscie? Mozecie cos poradzic ?

Pozdrawiam !