Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam teak biały bielony z quick stepa. Fotki wstawiałąm dokłądniejsze gdzie we wnętrzach ktoś pytał o białe panele (postaram się poszukać).

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180687-Białe-panele-kto-ma-Wymiana-doświadczeń.

tylko moje zdjecia przedstawiają ... różowe panele :). Ściany różowe totalnie na zdjeciach zmieniły odcień. Jak Ci zależy to pstryknę przy drzwiach, gdzie mniej różu jest :).

Edytowane przez mirela99

Może ma ktoś namiary na taki zestaw mebli. Chodzi mi o blat o długośi około 1,2-1,5, do tego zeby byla możliwośc dokupienia słupków. Owszem można kupić sam blat ale później będzie problem z dopasowaniem mebli. Moze ktoś natknął się na coś takiego. Wogóle proszę o wrzucanie linków do sklepów lub producentów mebli łazienkowych.

Ja mam teak biały bielony z quick stepa. Fotki wstawiałąm dokłądniejsze gdzie we wnętrzach ktoś pytał o białe panele (postaram się poszukać).

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?180687-Białe-panele-kto-ma-Wymiana-doświadczeń.

tylko moje zdjecia przedstawiają ... różowe panele :). Ściany różowe totalnie na zdjeciach zmieniły odcień. Jak Ci zależy to pstryknę przy drzwiach, gdzie mniej różu jest :).

Możesz pstryknąć ale jakbyś mogła to proszę napisz jaki one naprawdę mają kolor? Czy są raczej białe czy raczej jasno beżowe.

Jak sobie oglądam w necie to właśnie białych nigdzie nie widzę, niestety, raczej właśnie biały teak lub białe wenge ale jeszcze na żywo nie widziałam.

Na forum muratora znalazłam zdjęcie pokoju, który bardzo mi sie podoba. Mam jednak problem, bo nie wiem gdzie kupić takie łóżko, kurtyny i ogólnie pozostałe gadżety/dodatki z pokoju. Jeśli ktoś wie, poproszę o podpowiedź.

Oto link: http://muratordom.pl/wnetrza/pokoje-dla-dzieci/pokoje-dzieciece-jak-urzadzic-maly-pokoj-dla-chlopca,70_3840.html

Poszukuję firmy, która zrobi mi tapety flizelinowe w/g mojego projektu (tzn. projekt zrobił grafik, ale ja go wymyśliłem). Potrzebuję wydrukować na materiale flizelinowym 3 paski o wymiarach ok. 70x265cp.

Znalazłem np. firmę Pixers, która takie rzeczy robi, ale koszta przedstawione przez nich (po pokazaniu docelowego projektu) były trochę kosmiczne (1100zł). Do tego termin 10 dni (przy tym koszcie mogli już się postarać chociaż robić to szybko). Czy ktoś robił "własne" tapety? Polecajcie kogoś sprawdzonego. Nie wierzę, że nie da się tego zrobić taniej.

Nie chcę tylko tapet papierowych. To jest porażka. Ma to być flizelina, winyl, ew. lateksowe.

Witajcie, mam prośbę o pomoc. Moja córka chciałaby mieć w pokoju tablicę do wieszania swoich rysunków. Widziałam gdzieś na zdjeciu tablicę filcową (chyba, w każdym razie obita tkaniną, nie korkowa) i pomyślałam, że była by to ciekawa dekoracja pokoju, gdyby dopasować ją kolorystycznie. Poszukuję tablicy filcowej w kolorze fioletowym do powieszenia na ścianie. Może gdzieś widzieliście lub wiecie, gdzie można zrobić na zamówienie? Będę wdzięczna za pomoc.

Dominik,

masz listę sklepów, które prowadzą tę firmę - naprawdę spodziewasz się, że w necie są pokazane wszystkie serie??? Idzie się do sklepu, wybiera z katalogu i czeka... Gdybym chciała szukać via net stacjonarnego sklepu z konkretnym przedmiotem, to prawie niczego bym nie kupiła.

Gdybyś zastosował się do rady zawartej w Twoim statusie, znalazłbyś na forum ten post: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?56188-pochwalcie-si%C4%99-swoimi-kuchniami&p=2249760&viewfull=1#post2249760 :)