Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam

Zakupiłem meble ale do lustra zapomnieli dodać zawieszek, już nie będę się tu rozpisywał, że nie da się z nimi dogadać więc wolę dokupić sam ale nie wiem jak się to nazywa i gdzie to można kupić pomóżcie

5755819663818586769

oto link do zdjęcia tego elementu https://plus.google.com/u/0/photos/102897121980380632990/albums/5755819663818586769

Witam,

Szukam pomocy w zidentyfikowaniu stolika. Widziałem go jakiś czas temu w Agata Meble Targówek. Dokładnie nie pamiętam nawet czy to był stół, stolik czy ława. Miał szklany przeźroczysty blat i nogi złożone jakby z takich łuków ułożone jak szczebelki obok siebie (chyba drewniane) koloru głównie białego ale niektóre były w jaskrawych kolorach. Czy ktoś kojarzy i poda chociaż nazwę firmy?

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

• 2 weeks później...
Witam. Poszukuję metalowego krzesła z wysokością siedziska ok 50cm. Niestety standartowe krzesło jest za niskie a barowe krzesła z reguły zbyt wysokie. Proszę o pomoc w zlokalizowaniu takich krzeseł. Może gdzieś też robią takie na wymiar skoro nie ma w sklepach? Dzięki za rady. Pozdrawiam.

Pomocy....

poszukuję płytek z bardzo jasnego trawertynu, prawie białego, naturalnych, nie wypełnionych zywicą. Znalazłam takową, zakochałam się, dobrałam do niej mozaikę i drewno, po czym zadzwonił z salonu miły pan i powiedział, ze ich już nie ma i nie będzie! Podobno takie jasne trawertyny pochodzą z Turcji - pomóżcie :(

• 2 weeks później...

Witajcie

mam pytanie odwrotne, tzn nie mam zdjęcia produktu, tylko poszukuję kto robi coś takiego. Konkretnie chodzi o listwy wykończeniowe - tzw cygara lub wałki do glazury - białe, błyszczące, szerokości ok 1 i ok 2 cm. Na razie znalazłam tylko z kolekcji Tubądzina Macieja zienia - ale rozmiar 1 cm, potrzebuje jeszcze te szersze. Jeśli ktoś z Was się na takie gdzieś natknął będę wdzięczna za informację.

Marzą mi sie też płytki 10x10 białe z faktura kropek - czy takie "cudo" w ogóle ktoś wyprodukował? Ostatnimi laty w modzie są duże kafle 50-60 cm, a tych malutkich jak na lekarstwo...

• 2 weeks później...

Witam wszystkich.

Zwracam się o pomoc, bo jesteśmy już bezradni.

Poszukuję dużych jasnoszarych płytek na ścianę. Płytki muszą być zupełnie gładkie i matowe, bo mają nie odróżniać się od ściany pomalowanej na bardzo jasno szaro. Aby nie było widać łączeń płytek, na dłuższym boku wymagany wymiar 120cm.

Znalezienie takich płytek wydawało się być proste, ale po miesiącu poszukiwań jesteśmy w martwym punkcie. Produkty za 700PLN/m2, gdzie takie kolory występują są dla nas za drogie.