Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

Hmm .. z Łodzi nie jestem (a żałuję, bo od małego chciałam tam mieszkać!) więc w tej kwestii nie pomogę. Jednak w odpowiedzi na Twój wcześniejszy post, polecam model q-stone (albo jakoś tak) z serii Provenza. Sama go mam od jakiegoś czasu i śmiało mogę napisać, że jestem zadowoloną użytkowniczką :) Przy okazji - jest w kolorze szarym, tak jak szukałaś.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hmm .. z Łodzi nie jestem (a żałuję, bo od małego chciałam tam mieszkać!) więc w tej kwestii nie pomogę. Jednak w odpowiedzi na Twój wcześniejszy post, polecam model q-stone (albo jakoś tak) z serii Provenza. Sama go mam od jakiegoś czasu i śmiało mogę napisać, że jestem zadowoloną użytkowniczką :) Przy okazji - jest w kolorze szarym, tak jak szukałaś.

dziękuję

z Paradyża mam Affrona półpoler 65,5x98,5cm

piękne są...

Właściwie to znalazłam interesujący mnie produkt, ale jak widać nie do obejrzenia w moich okolicach...

Bogatą ofertę mają właśnie w Rako, a cena... mam nadzieję, że nie adekwatna do jakości ;-)

Mój wybór:

http://lazienki-wroclaw.otwarte24.pl/6426,RAKO-ZINGANA-TANSU014-biala-595x145-cm

lub ewentualnie:

http://www.wnetrze-design.com/essencia-lappatojasnoszarydapse341plytka-podlogowa-lappato295x595x10gat1-p-984.html?cPath=4_48

albo

http://www.plytki123.pl/index.php/nowosci-rock-lappato-c-11_434?osCsid=c8e6f64e66d3ced74be02a4ae3f00fbd

chyba pozamawiam po jednym opakowaniu...

Witajcie

Rozglądam się za mozaiką na ścianę. Chciałam urozmaicić i ożywić swoją łazienkę. Szczególnie elementy wokół okna. Szukam czegoś w kolorach brąz, rudy, bordo, bo takie mi pasują do umywalki i kabiny prysznicowej (obydwie pozycje bordowe). Jakieś propozycje? Zdaję sobie sprawę, że takie cacka są dość kosztowne, na szczęście nie potrzebuję dużo płyt. Do 60zł/ sztukę mogę dać. Proszę o podpowiedzi;)

Cześć arose

Spotkałem się w sklepie z różnymi mozaikami, bo sam szukałem jakiś czas temu. Do swojej łazienki wybrałem czarno-białą, natomiast może Tobie spodoba się mozaika Chilli Mix produkcji Picasy? Cena to ok 55zł za sztukę, więc mieści się w Twoim standardzie.

http://sklep.max-fliz.com.pl/ceramica-picasa-picasa-mozaika-szklana-chilli-mix-23cm-30x30-mozaika-scienna-p-6164.html

witam,

czy ktoś może spotkał się kiedyś, widział takie oto szafki, pólki modułowe? lub coś podobnego? gdzie można takie kupić?

3 zestaw

http://www.worldlux.pl/newsy/System-Polkek-Polaczony-Ze-Scienna-Grafika,1162.html

i tego typu kolorowe

http://www.e-mieszkanie.pl/a/7831,kolorowe-polki-i-szafki

szukam podobnego narożnika do tych co załączyłam, tych nie mogę kupić bo jeden jest tylko robiony w skórze a narożnik ma stać przy kaloryferze więc chcę w materiale a dwa pozostałe są za szerokie, może ktoś z Was widział gdzieś podobne o maksymalnej szerokości 250 cm i w tapicerce materiałowej gdyż skórę chcę tylko w salonie

Loft_Naroznik_III.jpg

Eryk_czarny_900.jpg

02.jpg

Ghsaga, ale na zdjęciu są piękne stare, olejowane dechy... Nigdy nie widziałam choćby zbliżonych paneli :no:

czyli dechy.... i malować pędzelkiem :p

jakiej gr. mogę być takie dechy? koło 8-9mm najlepiej byłoby brać ?

Bo właśnie super , tzn podoba mi się kolor tych desek do szarych ścian. Nie wiem jak wam się to widzi,

Pozdrawiam

Witam,

rozglądam się właśnie za łóżkiem do sypialni.

Chciałabym znależć coś co wyglądem odpowiada temu zdjęciu:

lozko.JPG

czyli łóżko z wbudowanymi szafkami.

Niestety sama niewiele podobnych rozwiązań znalazłam - być może źle szukam :-).

Stąd moje pytanie na Forum...

Czy ktoś z Was widział takie łóżka, może polecić strony sklepów?

Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki.

Witajcie

Rozglądam się za mozaiką na ścianę. Chciałam urozmaicić i ożywić swoją łazienkę. Szczególnie elementy wokół okna. Szukam czegoś w kolorach brąz, rudy, bordo, bo takie mi pasują do umywalki i kabiny prysznicowej (obydwie pozycje bordowe). Jakieś propozycje? Zdaję sobie sprawę, że takie cacka są dość kosztowne, na szczęście nie potrzebuję dużo płyt. Do 60zł/ sztukę mogę dać. Proszę o podpowiedzi;)

proszę zobaczyć wzory

sunset_mozaika.jpgRJ_MIX.jpgRJJD_DUST.jpgkolekcja_amber.jpg

Witam !

Nie jestem pewny czy mogę tutaj pisać/:confused:

No dobra to tak mam problem wczoraj zdejmowałem dżwi od kabiny.Jedna strona poszła się jeb***.. I mam polówkę. I gdzie mogę znaleść taką połówkę ? Też słyszałem , że najlepiej to dorobić tą połwokę z pleksy :D..no , ale nie wiem proszę o radę

Cześć, nie wiem czy to dobry wątek, ale wcześniej były tematy również meblowe, więc próbuje....poszukuję porządnego stołu z litego drewna - czy możecie jakąś firmę polecić - szukając w sieci spodobały mi się stoły Klose (K5 lub K2) oraz na stronie Ludwik Styl (m.in. z kolekcji Novum), macie jakieś doświadczenia z tymi meblami ....zależy mi na czymś nazwijmy to "długowieczny"... bo mało nie kosztują więc nie chcę by stół na lata był stołem na sezon...:(