Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam

Czy może wiecie czy ktoś jeszcze produkuje zamki puszkowe nawierzchniowe jakie kiedyś się montowało na drzwiach ? Takie wiecie - metalowe pudełka :) Potrzebuje do starego domu. Wiem allegro ale potrzebuje 12 zamków i chciałbym żeby były takie same. PEwnie marna sprawa ale zapytać można prawda ?

Sprawdziłam, faktycznie są fajne modele w manufakturze drewna, w szczególności Java i Manu - tylko obawiam się o ceny

Tak z ciekawości czy polecasz bo masz takie stoły w domu? Jeśli tak to czy wszystko z nimi ok?...jak ze śladami - czy są jakieś rysy czy odbarwienia ?

zobacz na manufakturze, może tam coś dopasują do Ciebie

Forumowicze Drodzy!

wiem, że wątek nie ten, ale że jestescie tak wszechstronni to może i tym razem cos doradzicie, pomozecie, podsuniecie...

PARAPETY ZEWNĘTRZNE Z CEGŁY- szukam czegos takiego, przeszperałam net, ale niewiele sie dowiedziałam, wiec Was prosze o pomoc.

Jak to się montuje, jak sprawuje, jak impregnuję.

Może ktoś, coś, gdzies?

DZIEKI!

Witam, Szukam komody lub kredensu do holu - coś co będzie funkcjonalne, ale i powiedzmy to otwarcie zrobi wrażenie - myślałam o czymś takich - http://www.kler.pl/komoda-domino albo czymś co bardziej będzie mi pasowało do wystroju salonu - czyli meblem z drewna w naturalnym wybarwieniu

znalazłam coś takiego - http://www.klose.pl/kolekcja/jadalnia-k-9/228 ( te niby "rzeźbienia" robią wrażenie no i wg opisu to lite drewno), Jeśli macie jakieś inne propozycje (naturalne drewno) to z góry dziękuję :)

Jak możecie się podzielić doświadczenia z meblami kupionymi w Klerze lub Klose to również poproszę - bo cena nie jest mała więc nie chciałabym kupić czegoś co po roku będzie wymagało wymiany...:(