Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

domanki, a może zaszalejesz..

....taka luźna sugestia, bo są akurat na westwingu i mi się skojarzyło :p

hahaha widziałam tego typu cuda, chociaż nie aż tak ładne. Ale tego typu rozwiązaniom mówię stanowcze nie- ze względu na matkę naturę, która przez miliony czy tam miliardy :) lat pracowała nad stanem dokładnie odwrotnym :)

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

hahaha widziałam tego typu cuda, chociaż nie aż tak ładne. Ale tego typu rozwiązaniom mówię stanowcze nie- ze względu na matkę naturę, która przez miliony czy tam miliardy :) lat pracowała nad stanem dokładnie odwrotnym :)

;)

a tak poważnie, faktycznie widzę, że nie jest to takie proste z tymi donicami. Ostatecznie zostaje kupienie białych zwykłych donic i delikatne wywiercenie dziurek.

tu przykład

http://www.all4home.pl/product/image/8168/A-DLT-2-w-Orchideen.jpg

http://www.all4home.pl/donica-lechuza-deltini-biala-14x14x18-cm.html#nclid=05b2e5a9aa0a272a5afcba3eb07159c6

delikatne wiercenie... to nie w moim stylu :p Ale nie pozostaje nic innego jak tylko spróbować.

Chociaż jakoś no nie wiem, może mam schizę - to mnie oświećcie - bo jakoś to opływowe dno tych z ikea mnie się spodobało, ale może po prostu wkrętkę złapałam i tyle...

to będzie taki... oziębłe :p

• 2 weeks później...

Walcze z plytkami. Zawrotna ilosc 11 m2 proboje z wielkimi bojami sciagnac z jakiegos mini sklepiku spod Stuttgartu, bo tylko tam mi je chca zamowic. Obdzwonilam dzis chyba ze 100 hurtowni i sie wszedzie na mnie wypieli. Jesli ktos tu zaglada i ma jakis pomysl, skad je wytrzasnac, to prosze o informacje. Z gory dziekuje.

Villeroy&Boch

Kolekcja: Johannesburg

Kolor: szary / grau

Format: 0,3x0,6 m

;)

a tak poważnie, faktycznie widzę, że nie jest to takie proste z tymi donicami. Ostatecznie zostaje kupienie białych zwykłych donic i delikatne wywiercenie dziurek.

tu przykład

http://www.all4home.pl/product/image/8168/A-DLT-2-w-Orchideen.jpg

http://www.all4home.pl/donica-lechuza-deltini-biala-14x14x18-cm.html#nclid=05b2e5a9aa0a272a5afcba3eb07159c6

śliczne te donice! Ja też zawsze robię otworki od spodu.

• 2 weeks później...

Moi Drodzy,

Poszukuję zupełnie gładkich płytek w kolorze amarantowym / malinowym / intensywnie różowym.

Chodzi mniej więcej o coś takiego:

images.jpg

Ewentualnie ciut ciemniejsze.

Najfajniej by było, gdyby były malutkie, takie 10x10cm - chcę nimi wyłożyć przestrzeń pomiędzy górnym

i dolnym rzędem szafek kuchennych (ciemnoszary mdf na wysoki połysk).

Czy ktoś gdzieś widział, zna, ma podobne?

Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna za pomoc!

Witam,

Proszę o pomoc w poszukiwaniach krzesła w stylu fotela Eames Lounge:

stylowy-design-fotel-wypoczynkowy-lounge-chair-eames.jpg

Znalazłem je kiedyś przeglądając forum, a teraz za nic nie mogę się do niego dogrzebać. Pamiętam jeszcze, że kosztowało w granicach 500-600zł.

Witam,

To ja mam takie pytanie odnośnie blokady do drzwi, tzn. takiego dodatku, który przytrzymuje drzwi. W tej chwili mam coś takiego jak na 3-4 stronie gazetki Leroy Merlin ( http://www.promocyjni.pl/siec/60-leroy-merlin ) i ma to jedną wadę - interesuje mojego kota. Namiętnie ściąga te gumowe fragmenty i stara się zamykać drzwi... Macie może jakieś inne, lepsze rozwiązanie? Może jakaś blokada drzwi z jakiegoś bardziej antypoślizgowego materiału, żeby kot nie mógł tego niszczyć? Nie chcę mieć nocami zamykanych drzwi przez kota, który potem na nie skacze, żeby mu otworzyć (tego jeszcze nie opanował);)

Joliska, ja nie pokazałem :-) A na poważanie, jeżeli ktoś by coś wiedział na temat tego białego gresu byłoby super. narazie znalazłem 80x40 i zastanawiam się czy ich nie ciąć 20cm po dłuzszym boku i kilka po krótszym. Pewnie trzeba by to gdzieś zawieźć żeby hurtowo to pocieli bo galuzrnik by nas przeklnął. Może jednak się uda znaleźć te 60 :-)