Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie kupię??? Meble, płytki, panele, dodatki ...

Stig

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Chciałbym kupić łóżko z naturalnego drewna, (bo dosyć mam nietrwałych imitacji :evil: ), i nie wiem jak to zrobić. W lokalnych sklepach nic ciekawego nie ma a o dobrą jakość jeszcze trudniej. Może macie jakieś doświadczenia albo znacie jakiś sklep internetowy. Proszę o informację.

Pozdrawiam - Stig :p

Polecam polskie meble lozko-vestre-maxi-sosnowe-160x200.jpg

dostępne także w wersji bukowej, dostęne na stronie internetowej :spam:

Edytowane przez Greengaz

• 1 month później...
Ja kupiłam zestaw mebli do sypialni z :spam: i jestem mega zadowolona. Mam je już 7 lat i nic się z nimi nie dzieje :) Co prawda nie są wykonane z naturalnego drewna, ale na prawdę są wytrzymałe :p

Zdecyduj się

Ja u siebie mam indukcję z Boscha i zmywarkę z Amica i jestem zadowolony z zakupu. ......

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
Ciężko mi znaleźć temat na zapytanie ale tutaj, to chyba odpowiednie miejsce. Panowie co myślicie hamulcach tej firmy https://akcesoria.meble.pl/p18204,airtic-hamulec-pneumatyczny-adapter.html ? Myślałem, żeby zamontować w większości mebli w domu takie a to są praktycznie połowę tańsze jak od Blum. Zna ktoś, montował u siebie?

• 2 weeks później...

Zakupiliśmy ostatnio mieszkanie w którym poprzedni właściciel zainstalował meble typu komoda na jednej ze ścian. Wizualnie bardzo nam one odpowiadają ale musimy dokupić jeszcze jedną taką komodę, problem w tym, że poprzedni właściciel nie pamięta gdzie kupował te meble 3 lata temu :?

Może ktoś kojarzy skąd mogą być te meble :?:

Wymiary: wysokość 72cm, głębokość 31cm, szerokość 120cm.

Do kilku producentów wysłałem maila ale nikt się do nich nie przyznaje. :(

szafki-forum.jpg

• 5 weeks później...
A nie ma gdzieś z tyłu szafki albo pod spodem szuflady lub gdzieś wewnątrz korpusu żadnej nalepki/info etc.? Myślałem, że może google obrazy coś znajdzie ale link prowadzi do zdjęcia tutaj więc ciężko będzie. Może zamiast kolejnej szafki trzeba regał na CD/vinyle postawić? ;)

• 2 months później...
  • 2 weeks później...
  • 6 months później...
  • 1 month później...
  • 1 month później...