Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Trudno określić. Mnie one przypominają te Alex Beige ale to mogą być każde inne. Swoją drogą bardzo ładna łazienka :-) Ładny kolor płytek. Choć mnie ostatnio podobają się raczej ciemne łazienki. Ale doceniam aranżację :-)
  • Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
Bardzo ładne płytki ;) Sam uwielbiam motywy kwiatowe, aczkolwiek za zwyczaj takie płytki są dużo droższe - choć np ten motyw Poema Zefir nie wychodzi tak drogo, ale jest to tylko jedna płytka... Ile kosztuje motyw prezentowany w pierwszym poście ? :)
Ten decor kosztował około 2000, ale z racji że ta seria nie będzie więcej produkowana to wyprzedają za 1300. Tutaj moje pierwsze wizualizacje z tymi płytkami http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167522-Projekt-%C5%82azienki-prosz%C4%99-o-opinie-i-porady
ja sam bardzo lubię wstawki kwiatowe, szczególnie w łazience/kuchni ;) do tych płytek podobne znam Armanda Bianco Inserto - według mnie motyw bogatszy... ;) oczywiście nie znaczy to, że musi się bardziej podobać.
ok, dzięki. kurde, spora cena ;P nawet z tą obniżką... ale motyw piękny - szczególnie z wizualizacją robi wrażenie, projektant bardzo ładnie ją zrobił - łazienka niewielka, ale ma wszystko co potrzeba, poza tym uwielbiam taki "marmurowy" styl ;)
  • 2 months później...

Żona mi żyć nie daje i tylko takie płytki sobie upatrzyła. Problem jest taki, że nie wiem co to za producent. Pomoże ktoś?

http://images37.fotosik.pl/450/32794b9f95964903gen.jpg

grespania chodzi mi po głowie, ale to tylko taka myśl, nic pewnego

Dzięki serdeczne to faktycznie grespania shine. Zaczynam poszukiwania tych płytek w sklepach internetowych...

Poszukuję takiej glazury jak na zdjęciu.

Są już położone w kuchni, chciałam jednak położyć także za szafką pod zlew i za lodówką, ale niestety nie wiem, gdzie je dostać.

Może ktoś z Was je widział w sklepach?

P1030691..JPG

• 3 weeks później...
W ramach remanentu proponuję do jednego wątku zebrać wszystkie posty pt. "co to za płytki", "co to za podłoga" itp. Postaram się dotychczasowe pytania przenieść tutaj - co Wy na to?
  • 2 weeks później...