Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiem wiem nie bardzo widac, ale mam to zdjęcie zapisane na kompie od dawna juz nie pamietam skad. Mocca Paradyż wyglada troszke inaczej. Podobne płytki są tez na tym zjęciu: 120110.jpg120110%20(6).jpg Moze te poznajecie??
evee ja ostatnio w salonie glazura królewska widziałam faliste płytki co prawda w kolorze żółtym, fioletowym i białym mojej córce się podobały te fale dlatego zwróciłam uwagę, zadzwoń do nich :yes:
Espresso, wrzuć zdjęcie do images.google.com - jest tylko jedno miejsce w sieci, skąd mogłaś je wziąć, własnie strona biura projektów :yes:

aga_ada dzięki wielkie za cynk! zaraz tam zajrzę, choć ostatnio zaczęłam rozglądać się za czymś nieco bardziej drapieżnym niż fale, np. http://www.dune.es/productos/ficha.asp?idproducto=338 tylko straszliwie drogie :)

lub jeszcze te http://www.ambat.pl/saloni-saloni-diagon-30x59-negro-plytka-scienna,id-13017

eh, co chwilę zmiana frontu i tak to już chyba będzie na razie... ale dzięki wielkie, że pamiętałaś o mnie - idę oglądać :*

Tak ,coś podobnego, tylko te fale były takie hm bardzo wypukłe, takie duże po prostu :) nie wiem jak to napisać. A dla siebie potrzebuję w czarnym kolorze. Widziałam jeszcze coś takiego w sklepie z hiszpańskimi kaflami, właśnie były czarne, no i zabijcie mnie, nie pamiętam co to było ;(

Dzięki Magda 34 za pomoc!

duze faliste płytki ma na pewno porcelanosa seria quatar nacar

a taką falistą ścianę ma też chyba pinacolada z wątku dom na rżyskach ale to sa tez chyba właśnie płyty mdf

Edytowane przez koktajl
czy ktoś wie, jakiej firmy jest oświetlenie nad lustrem? A jak znacie coś podobnego, to tez napiszcie.

Na 99% to Ikea. Ostatnio ją oglądałam. Nazywa sie LEDSJÖ

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...