Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

szukam takich płytek

[ATTACH=CONFIG]136793[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]136794[/ATTACH]

Wiem, że tubądziń - Zień ma takie płytki w swojej ofercie, ale może trafiliście gdzieś jeszcze na płytki tego pokroju

[ATTACH=CONFIG]136797[/ATTACH]

proszę o pomoc

Tu jest e mail do projektanta pierwszej łazienki -może po prostu zapytasz ?

http://www.hgtv.com/designers-portfolio/room/contemporary/bathrooms/4028/index.html

joliska wątek przejrzałam jako pierwszy ale tam jest większość postów o cegiełkach frazowanych a mi zależy na całkiem płaskich i szkliwionych ale dzięki za info.

malka przeczytałam komentarze pod zdjęciem i tam projektant wypowiada się, że projekt jest bardzo stary i nie pamięta skąd są te płytki. Ale myślę, że jest małe prawdopodobieństwo, żeby płytki tej firmy były w Polsce, w końcu projekt łazienki jest z USA. A jakby były to pewnie drogie więc szukam jakiegoś odpowiednika.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Kochani, pomóżcie proszę, szukam płytek ściennych do salonu i pamiętam, że ktoś miał takie duże fale podświetlane za tv - już cuda wpisuję w wyszukiwarkę i nic :( Może ktoś kojarzy w jakim wątku to było?

A może coś podpowiecie, chcę duże czarne z dużą fakturą fal lub innym ciekawym wzorem (hm, bardzo to konkretne,wiem...) ale może komuś coś przyjdzie do głowy :confused:

Tak ,coś podobnego, tylko te fale były takie hm bardzo wypukłe, takie duże po prostu :) nie wiem jak to napisać. A dla siebie potrzebuję w czarnym kolorze. Widziałam jeszcze coś takiego w sklepie z hiszpańskimi kaflami, właśnie były czarne, no i zabijcie mnie, nie pamiętam co to było ;(

Dzięki Magda 34 za pomoc!