Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

podobają mi się płytki Porcelanosa Creta Marfil ale cena już niestety nie. Czy zna ktoś może jakieś podobne płytki ale w bardziej przystępnej cenie ?http://lazienki.wois.pl/zdjecia/2012/09/03/386s.jpg

ja mam u siebie Porcelanosa oxo (łazienka w trakcie realizacji) ....płytki nie warte swojej ceny! przy docinaniu uszczerbiają sie!! ogólnie są strasznie kruche :/

image.jpg

image.jpg

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A czy ktoś z was słyszał o płytkach Cristi? Znalazłam takie w Wieliczce, pani powiedziała, że to hiszpańskie i że nie znajdę ich w internecie bo tylko oni je mają. Faktycznie nie mogę ich znaleźć :-( Nie wiem co o nich sądzić, mnie się podobają i cena też jest ok. Generalnie płytka biała, szara + dekor w fale a o takie mi właśnie chodzi. Czy ktoś coś o nich wie?

Niureczka.. w pon kafelkarz zaczyna u mnie pracę.. będzie kładł mi w fale baldocer. cena bomba, bo 59zł/m2 w fale 55 gładkie. podobne do tych co wklejałaś. jest to biały mat/satyna.. trudno mi powiedzieć...

Arnika chyba mi z nieba spadłaś. Podaj co to za model tych płytek, please i gdzie je można dostać :-)

Edytowane przez Niureczka

• 2 weeks później...

gres Campana ciemnoszary firmy Ceramika Gres:

http://pliki.dekordia.pl/mphoto2.php?img=plytki/10130726.jpg&op=resize,fill&cx=325&cy=218&max=218

W sieci są przekłamane kolory, trzeba obejrzec na zywo, albo za dwa-trzy tygodnie w moim dzienniku

Niestety nie, myślałam że będą bardziej szare niż brązowe. Tak jak pisałaś, w necie wyglądają zupełnie inaczej. Gdyby w sklepie nie było na tych płytkach nazwy to w życiu bym nie zgadła, że to te same. Wpadła mi za to w oko bariza paradyża. Oczywiście przy różnym oświetleniu wygląda całkiem inaczej, jest taka maziajowata, szara.

W "łazience" z lewej strony Rino Paradyża, po prawej Bariza.

DSC_0124.jpg

• 2 weeks później...
czy ktos mi moze pomoc w ustaleniu producenta tego naroznika ?

chcialam go sobie obejzec na zywo a nie tylko w sklepie internetowym na drugim koncu Polski :(

[ATTACH=CONFIG]230522[/ATTACH]

Elfir, ty jestes Sherlock, to napewno bedziesz wiedziala :)

Producentem jest klawemeble