Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Witam. Czy mi się wydaje, że był na wnętrzach temat o e-zakupach? Nie mogę go namierzyć. Chodzi mi o firmy z płytkami. Znalazłam dobre ceny na i-łazienki i na abcplytki . Niestety nie mam możliwości zakupu osobiście.

Może ktoś ma doświadczenie z tymi firmami?

Pozdrawiam

Znalazłam kiedyś taką wizualizację łazienki:

Niebieska-łazienka-1.jpg

I szalenie mi się podobają te płytki, tylko szukam, szukam i zaczęłam wątpić czy to jakaś kolekcja czy wizja projektanta?

Widzieliście coś w tym stylu? Wszystkie niebieskie płytki jaki do tej pory namierzyłam jakieś strasznie kiczowate mi się wydają...

O, i jeszcze coś fajnego i też nie mogę namierzyć:

niebieska-lazienka-5-120200_L.jpg

Edytowane przez adrianad

Witam serdecznie. Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu płytek oraz dekorów z tej oto aranżacji : http://wnetrza24.com/pr6346-pure-grey-538.html

Pisałam do właścicieli serwisu , że chętnie zapłacę za tę informację, ale mnie zignorowano. Może jakaś dobra dusza podpowie, co to za płytki :)

pozdrawiam wszystkich budowniczych i urządzaczy :)

Zasadniczo jest to wizualizacja komputerowa.

Szukaj pod "płytki w stylu angielskim", bo mają nasladować charakterystyczne dla anglosaskich domów drewniane panele naścienne.

Tego typu płytki ma np. Villeroy&Bosh - seria La Diva, tubądzin - Palazzo

W sumie da się też zrobić z czystobiałych płytek 25x45, 30x50 (bo chyba tyle jest na rysunku) + listwy ceramicznej (np. z Tubądzina). trzeba tylko zgrać odcienie bieli

Zasadniczo jest to wizualizacja komputerowa.

Szukaj pod "płytki w stylu angielskim", bo mają nasladować charakterystyczne dla anglosaskich domów drewniane panele naścienne.

Tego typu płytki ma np. Villeroy&Bosh - seria La Diva, tubądzin - Palazzo

W sumie da się też zrobić z czystobiałych płytek 25x45, 30x50 (bo chyba tyle jest na rysunku) + listwy ceramicznej (np. z Tubądzina). trzeba tylko zgrać odcienie bieli

Dzięki za tak szybką odpowiedź ! Chętnie obejrzę płytki Villeroy & Bosch, bo Palazzo już widziałam i waham się czy iść w tym kierunku, bo, choć śliczne, to jednak płytki są błyszczące, a marzą mi się matowe. Nie miałam pojęcia, że to może być wizualizacja... ale bardzo dziękuję za tę wskazówkę, przynajmniej nie będę się nastawiać na szukanie konkretnego producenta i serii :) Jeśli komuś przyszłaby do głowy jeszcze jakaś propozycja, to będę ogromnie wdzięczna !

Witam serdecznie. Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu płytek oraz dekorów z tej oto aranżacji : http://wnetrza24.com/pr6346-pure-grey-538.html

Pisałam do właścicieli serwisu , że chętnie zapłacę za tę informację, ale mnie zignorowano. Może jakaś dobra dusza podpowie, co to za płytki :)

pozdrawiam wszystkich budowniczych i urządzaczy :)

wiesz co nie wiem co to są za płytki, ale można łatwo uzyskać podobny efekt. na przykład możesz sobie zobaczyć czy ci się podoba podobna stylistyka płytek paradyż z kolekcji ANTICO / ARKE http://www.paradyz.com/plytki/lazienkowe/antico-arke, też stylizowane na stare, jasne płytki o pseudo naciekach. Jak dla mnie wygląda całkiem nieźle, pod warunkiem że jest to łazienka w domku nie świeżo postawionym, i cały dom ma pewien "stary"styl

Witam. Poszukuję płytek na wzór tych z załączonego zdjęcia. Znalazłam podobne (Milo Sandstone beż lappato) ale cena troszkę dla mnie za wysoka. Wydaje mi się że płytki ze zdjecia nie są bardzo wyszukane i myślę że na rynku są dostępne jakieś tańsze odpowiedniki tego rodzaju płytek. Jeżeli ktoś miał doczynienia z takimi płytkami bądź takie widział bardzo proszę o informację. Przechwytywanie21.jpgPrzechwytywanie20.jpg