Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czy ktoś wie może jakie to płytki? albo gdzie można znaleźć podobne? Chodzi przede wszystkim o rozmiar, jak największe, przynajmniej 80x80 (im większe, tym lepiej!) i w ciemnych kolorach (brązy, szarości)? [ATTACH=CONFIG]274521[/ATTACH]

ja własnie zamaiałam płytki Leonardo luxury kolor szary lapatto format 45x90 ,ale jest tez wiekszy 90x90 i prezentuja sie pieknie wr wrocławiu sa do obiejzenia

Tak jak w temacie poszukuję czarnych i czerwonych płytek do łazienki takich jak na zdjęciu 0.jpg Najbardziej zależy mi na tym żeby czerwone płytki na ścianie i podłodze były w jednym kolorze i dużym formacie (ścienne, podłogowe mogą być innego formatu). Bardzo proszę o odpowiedzi i pozdrawiam.

• 3 weeks później...
Tak jak w temacie poszukuję czarnych i czerwonych płytek do łazienki takich jak na zdjęciu [ATTACH=CONFIG]277885[/ATTACH] Najbardziej zależy mi na tym żeby czerwone płytki na ścianie i podłodze były w jednym kolorze i dużym formacie (ścienne, podłogowe mogą być innego formatu). Bardzo proszę o odpowiedzi i pozdrawiam.

Amarylis Cerrol

• 2 weeks później...
Nie znam nazwy ani firmy tych plytek, bardzo mi sie podobaja. Wiem, ze sa produkowane w Portugalii. Szukam takich samych lub czegos w tym stylu ;) W wymiarze 20x20 lub 30x30.

http://www.purpura.eu/page/realizacje/pl

https://monikagibes.wordpress.com/tag/plytki-cementowe/

• 3 weeks później...