Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 976
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Na początku chciałbym się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post na forum. A zaraz po tym chciałbym Was prosić o pomoc. Moja Żona znalazła w sklepie mebel, który bardzo się jej spodobał (a w zasadzie jedna z jego części). Dokładnie chodzi o zastosowaną okleinę(?). I tu moje pytanie - czy ktoś wie, jak się to dokładnie nazywa? Gdzie taką okleinę można kupić? Do pytania załączam zdjęcia.

K-6403-2.jpg K-6403-5.jpg

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam serdecznie ,

Mam wielką prośbę, projektant kuchni nie chce mi zdradzić gdzie mogę kupić taką konkretnie mozaikę ,taka jest zaprojektowana –sprawa jest oczywista , chce zarobić na mnie , nie widzę w tym nic złego ale przesadza z ceną na maxa za jeden arkusz podaje cenę 117 pln a do kuchni potrzebuje więcej takich arkuszy –czy może mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę kupić taki konkretnie wzór mozaiki ? Z tyłu była przyklejona kartka z takim numerem ale może to jakaś wewnętrzna numeracja .

Będę bardzo wdzięczny za pomoc .Z góry dziękuję .Oczywiście zdjęcie lepszej jakości mogę wysłać na e-maila .



1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

• 2 weeks później...

Czesc,

Szukam pomocy ;-) Moja Babcia bedzie robic remont (w zasadzie odswiezenie) kuchni - dotychczasowe meble pamietaja epoke Gierka ;-)

I natrafilismy na jeden problem - Babcia chce zlewozmywak 1.5 komory, stalowy ale szerokosc max ktora wejdzie to 59-60cm (calosci). Co wazne, zlew nie moze posiadac wyciecia pod montaz baterii - bateria podtynkowa jest i nie da sie tego zmienic.

Na razie jeden udalo mi sie znalesc, co bedzie pasowac wymiarami Smigielski Milano 60 http://www.zlewozmywaki.pl/pl/wpuszczane-w-blat/127-zlewozmywak-smigielski-milano-60.html , jednak jest granitowy a ma byc stalowy. Pomocy ;-)

• 2 weeks później...