Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

najtansza powietrzena pompa 7kW to 13 tys. z groszem - róznica to juz komin i prawie instalacja ... a podłogówka drozsza (no moze SAMA podłogówka niewiele drozsza, ale potem polozenie plytek - panele sam sobie poloze, płytki juz sie boje - no i same płytki o wiele drozsze ... bo inne niz wygladajace jak drewno na samym starcie odpadały...:):):) )

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

20 pomp ciepła - 20 umów w 2 miesiąc :)

Ani jednej gruntówki :) samo powietrze ;)

Bym był zapomniał 17 Atlanticów - 3 Zubadany :wave:

Aż zadzwoniłem do swojego instalatora. W tym samym czasie 60 umów. 59 na gruntowe i jedną powietrzną (pewnie przez przypadek):D

A tak szczerze to znajomy będzie potrzebował prawdopodobnie ponad 80 pomp (małe domki jednorodzinne) Może będziemy musieli pogadać o ofertach:)

A tak poza tematem ilości pomp ciepła i możliwości sprzedaży tych produktów to idę w inny temat:

Mam do rozesłania po 20 zaproszeń na dwie imprezy targowe w niedługim czasie :

1. Targi Katowice 13-15 kwiecień

2. Targi Bielsko-Biała 20-22 kwiecień

Jeżeli ktoś chcę zaproszenie to śmiało na priva adresik i poczta dostarczy :)

Aż zadzwoniłem do swojego instalatora. W tym samym czasie 60 umów. 59 na gruntowe i jedną powietrzną (pewnie przez przypadek):D

A tak szczerze to znajomy będzie potrzebował prawdopodobnie ponad 80 pomp (małe domki jednorodzinne) Może będziemy musieli pogadać o ofertach:)

Rozmawiać zawsze można :)

Nieraz można się dogadać :)

Ja od połowy maja zaczynam nowy projekt prawdopodobnie ( umowa zaakceptowana - ale czekam za zwrotką z podpisem klienta )

osiedle kilkunastu domów jednorodzinnych - okolice Lwowa wszystko na powietrzu :)

TRI 11 moja ulubienica :)

TRI 11 :) cienka

to jakby brac .. uuu zapijmy do kogos ... Alfa Romeo z silnikiem 900cc :;/