chcialbympompe 16.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 albo gruntowcom przecieka glikol do warzyw na działce... 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Kiedy masz miec sprawna? obawiam sie ze nie szybko jesli ma to isc tym trybem Teraz musimy ją poobserwować i poczekać na -5 i niżej aby móc ją do końca sprawdzić.. Jeżeli to nie pomorze to po prostu demontaż i montaż nowej w zamian. Minus 5* i nizej nie jest szybko spodziewane ... dzis mamy 9 dzien jak stwierdzono babola. Obecnie w domu cieplo ale koszty jakby byl minus za okne. Ale coz caly czas PC pracuje praktycznie na okraglo w systemie osiaganie temp. zasilania zadanej - defrost - osiaganie temp. zadanej - defrost i tak w kolko. bez grzania CWU w dalszym ciagu bo nie wiem czy to ma sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A ja tam czekam na reaktor:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ponoć reaktory są w sprzedaży w USA Ale są zamówione przez Al-kaide wszystkie produkowane do 2016 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A ja tam czekam na reaktor:cool: Co do tych uniflexów mam coś chyba ale z 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 albo gruntowcom przecieka glikol do warzyw na działce... albo są sfrustrowani tym że 30 lat będą się bujać ze swoją pompa gruntową, przez ten czas piedykni im to i tamto, ale się nie pochwalą Mam glikol propylenowy w DZ, wiec mnie wali czy dostanie sie do ogrodka, bo zaszkodzic nie zaszkodzi. Miedzy nami jest taka roznica, ze ja 30 lat bede mial ciepelko w domku i to za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 obawiam sie ze nie szybko jesli ma to isc tym trybem Minus 5* i nizej nie jest szybko spodziewane ... dzis mamy 9 dzien jak stwierdzono babola. Obecnie w domu cieplo ale koszty jakby byl minus za okne. Ale coz caly czas PC pracuje praktycznie na okraglo w systemie osiaganie temp. zasilania zadanej - defrost - osiaganie temp. zadanej - defrost i tak w kolko. bez grzania CWU w dalszym ciagu bo nie wiem czy to ma sens Jutro mam nadzieję że się wyjaśni wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.12.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A ja tam czekam na reaktor:cool: Fermentacyjny. Jak trawe zaczniesz kosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 obawiam sie ze nie szybko jesli ma to isc tym trybem Minus 5* i nizej nie jest szybko spodziewane ... dzis mamy 9 dzien jak stwierdzono babola. Obecnie w domu cieplo ale koszty jakby byl minus za okne. Ale coz caly czas PC pracuje praktycznie na okraglo w systemie osiaganie temp. zasilania zadanej - defrost - osiaganie temp. zadanej - defrost i tak w kolko. bez grzania CWU w dalszym ciagu bo nie wiem czy to ma sens Mariuszu wykluczyliśmy wszystkie wady które mogły powstać z winy pompy teraz chcę sprawdzić instalację - sposób jej regulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 16.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 albo gruntowcom przecieka glikol do warzyw na działce... Tak, wszyscy mają rury PE z mikroperforacją. taki powietrzny po tych 5-10 latach pomyśli, mam troche wolnej gotówki może opyle moją starą maszynkę Komu??? W cenie złomu? Reszta debilizmów nie zasługuje na komentarz, zresztą i na to w zasadzie szkoda było mojego czasu. Masz jakieś kompleksy pomarszczony fredzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 16.12.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 pijany zapytany czy jest pijany nigdy nie potwierdzi, że jest pijany a głupoty gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 16.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) PC pracuje praktycznie na okraglo w systemie osiaganie temp. zasilania zadanej - defrost - osiaganie temp. zadanej - defrost i tak w kolko Zamiast marudzić przezwycięż zwierza lenia i zainwestuj w 4 termometry, choćby takie: http://allegro.pl/zw9-termometr-elektroniczny-z-sonda-50-70c-kabel-i2829012560.html Choć z drugiej strony pewnie Miki już to zrobił lub zrobi. Edytowane 16 Grudnia 2012 przez rwxw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.12.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Ponoć reaktory są w sprzedaży w USA Ale są zamówione przez Al-kaide wszystkie produkowane do 2016 roku Trudno trzeba będzie turban na głowę założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 16.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ja nie wypisuje bzdur, że po 30 latach gruntowa i tak będzie lepsza,czy się róźni jedna od drugiej sprażarka i w gruntowej wytrzyma 30 lat a w powietrznej 17, rozumiem, że ty masz półhermetyka copelanda nie do zarżnięciaznajdą się chętni na używki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 16.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Mam glikol propylenowy w DZ, wiec mnie wali czy dostanie sie do ogrodka Ja jestem w jeszcze lepszej sytuacji, bo w razie czego z dz zrobię gorzką wódkę żołądkową na bitrexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.12.2012 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Zamiast marudzić przezwycięż zwierza lenia i zainwestuj w 4 termometry, choćby takie: http://allegro.pl/zw9-termometr-elektroniczny-z-sonda-50-70c-kabel-i2829012560.html Skoro ten laptop się wolny wala to kup http://www.meraprojekt.com.pl/mp00202.html i kilka sztuk tego http://allegro.pl/ds18b20-termometr-1-wire-3-90-zl-szt-i2868057521.html Przyda się też pasta termoprzewodząca. Soft pod windowsa też się znajdzie skoro niekumaty w pingwiny jesteś. Myślę, że forumowicze pomogą to wszystko podłączyć gdybyś miał problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.12.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Mariuszu wykluczyliśmy wszystkie wady które mogły powstać z winy pompy teraz chcę sprawdzić instalację - sposób jej regulacji. przeciez tam NIC nie jest ustawione inaczej niz instrukcja przykazuje zatem wsio jest regulowane prawidlowo, jesli to nie wina pompy to czyja/czego? wilgotnosci rurek miedzianych badz stalowych bo juz domniemuje, ze nie samej wilgotnosci ... sorry za zgryzliwosc ale pompa dziala wadliwie, kolejne domysly, pomysly sie nie sprawdzaja a ja wyladuje zaraz w ciemnej d***e jak przyjdzie minus duzy btw. te 'jutro' slysze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Zamiast marudzić przezwycięż zwierza lenia i zainwestuj w 4 termometry, choćby takie: http://allegro.pl/zw9-termometr-elektroniczny-z-sonda-50-70c-kabel-i2829012560.html Choć z drugiej strony pewnie Miki już to zrobił lub zrobi. ale po co ja mam w cos inwestowac? zeby udowadniac sobie/komus ze ta pompa lipnie dziala ? ja to wiem i kazdy kto zobaczy jej dzialanie w mig tez to zauwazy. Poza tym juz nie ma wymiennika, zostal zdemontowany dni temu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 przeciez tam NIC nie jest ustawione inaczej niz instrukcja przykazuje zatem wsio jest regulowane prawidlowo, jesli to nie wina pompy to czyja/czego? wilgotnosci rurek miedzianych badz stalowych bo juz domniemuje, ze nie samej wilgotnosci ... sorry za zgryzliwosc ale pompa dziala wadliwie, kolejne domysly, pomysly sie nie sprawdzaja a ja wyladuje zaraz w ciemnej d***e jak przyjdzie minus duzy btw. te 'jutro' slysze ... Nie piszę o instalacji pompy ciepła tylko o instalacji ogrzewania w twoim domu Tak dla sprecyzowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 16.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 ale po co ja mam w cos inwestowac? zeby udowadniac sobie/komus ze ta pompa lipnie dziala ? ja to wiem i kazdy kto zobaczy jej dzialanie w mig tez to zauwazy. Poza tym juz nie ma wymiennika, zostal zdemontowany dni temu 2 Ale jak rozumiem w domu jest zimno?? Skoro mówisz że lipnie działa???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts