chcialbympompe 20.12.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A to moja wczorajj o 15-tej, na dworze +2. w środku 20oC. Coś mi się zdaje, że masz niedrożny odpływ wody z tacki. U mnie szronienie występuje na całej powierzchni wymiennika ale po defroście całość jest czyściutka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sie ciekawie robi tutaj. Ja za "krwiopijcami" nie przepadam, ale zeby po jednym zniesmaczonym kliencie grzebac go zywcem, to moze troszke za szybko. NIGDY nie masz sie 100% zadowolonych klientow. Jak zwykle się z kolegą zgadzam. Zaczyna mnie to irytować. Proszę napisać np ze np jutro będzie koniec świata to się w końcu z czymś nie zgodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.12.2012 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 defrost Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 defrost A tu Pananasonic: Już teraz wiem, co miał na myśli malux mówiąc, że ma lodowisko. Sika i sika..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 20.12.2012 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 taki mały gratiszawsze to zdrowiej łopatą rozwalać niż piec czyścvićzdaję się że miki tu pisał że zmienił nazwisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.12.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) No włąśnie o to mi chodziło. twój link jest dużo lepszy referencyjny że tak powiem A tu Pananasonic: http://www.youtube.com/watch?v=ninpcv4mlvQ Już teraz wiem, co miał na myśli malux mówiąc, że ma lodowisko. Sika i sika..... Wiecie co to jest ta rurka przy agregacie? Mi to przypomina rurę rewizyjną do opaski drenerskiej Coś takiego ma u siebie Edytowane 20 Grudnia 2012 przez autorus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2012 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Już teraz wiem, co miał na myśli malux mówiąc, że ma lodowisko. Sika i sika..... Brak odprowadzenia wody to wielkie nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 20.12.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ale jak to wykonać ?niby jakiś kamyszek pod pompą ale to i tak jak przyjdz\ie mróz to dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 zdaję się że miki tu pisał że zmienił nazwisko. A zmienił? Nie pisał dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ale jak to wykonać ? niby jakiś kamyszek pod pompą ale to i tak jak przyjdz\ie mróz to dupa U amerykanca z pierwszego linka sie dalo, to i u nas powinno sie dac. Podgrzac trzeba odplyw. Nie ma innej rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 U amerykanca z pierwszego linka sie dalo, to i u nas powinno sie dac. Podgrzac trzeba odplyw. Nie ma innej rady. Koszty Panie... koszty.... a scop spada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A zmienił? Nie pisał dlaczego? Bo zony bylo ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 20.12.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Koszty Panie... koszty.... a scop spada. Smieciami palic. Koszty beda nijnizsze, ale chyba nie o to chodzi. Przeciez, jak bedzie caly cza ujemna temperatura przez powiedzmy 2-3 tyg, to tam bedzie wywrotka lodu. Koszmar jakis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 20.12.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ja nie mam takich 'grzybow' moja jest leciusienko oszroniona, to nawet nie lod a warstewka jakby ktos splunal Co Magnolia? Poczułeś się raźniej? Ja nie. Miałem wielką nadzieję że czeka mnie ostatnia wizyta mikiego w związku z reku. Niestety chyba na tym się nie skończy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unim 20.12.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Daj spokoj. Nie odbieraj nadziei Magnolii, Szymkowi, Czlowiekowi z jeziora we mgle (bez urazy) i Niechcialbympompy. U nich jest podobnie jak u HAL9000 tylko mają więcej cierpliwości i na ogólnym Forum nie wszystko piszą mając wciąż nadzieję że może będzie ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 i na ogólnym Forum nie wszystko piszą mając wciąż nadzieję że może będzie ok... Mówisz że może się obrazić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Co Magnolia? Poczułeś się raźniej? Ja nie. Miałem wielką nadzieję że czeka mnie ostatnia wizyta mikiego w związku z reku. Niestety chyba na tym się nie skończy ;( Dlaczego mialbym sie razniej czuc ? Dalej jestem z tym co bylem. Wymiana plyty nic nie dala, mam niby dostac nowa jednostke, ktora moze bedzie dzialac. Obecnie mamy likend mrozny do minus 10*. Ale juz nie licze, ze przy mrozach te defrosty znikna. Jak mowilem, tu jest jakas wieksza skucha. Podobno mam jednostke 'w starej budzie' ( obudowie ) 'z wyprzedazy'. Tak mi sie cos o uszy obilo, przypadkiem. Mam sie czuc razniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Dlaczego mialbym sie razniej czuc ? Dalej jestem z tym co bylem. Wymiana plyty nic nie dala, mam niby dostac nowa jednostke, ktora moze bedzie dzialac. Obecnie mamy likend mrozny do minus 10*. Ale juz nie licze, ze przy mrozach te defrosty znikna. Jak mowilem, tu jest jakas wieksza skucha. Podobno mam jednostke 'w starej budzie' ( obudowie ) 'z wyprzedazy'. Tak mi sie cos o uszy obilo, przypadkiem. Mam sie czuc razniej ? Raczej wypompowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skoro zostało to wywleczone i niektórzy zdążyli przeczytać, bardzo proszę żebyś napisał stanowczo, że to nie jest o Tobie /post 151/http://forum.muratordom.pl/post2639209.htm#2639209Przepraszam, ale ja takiej 100% pewności nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
unim 20.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A mnie zastanawia co innego. I pewnie nie tylko mnie. Dlaczego po aferze postowej niejakiego 'przesladowcy' Miki nie napisal wprost: Nigdy nie nazywalem sie Gołuch. Niesmak pozostal. Czy to możliwe że miki121 Michał Piękny właściciel Ciepły Dom czy tam ST24 to może być Michał Gołuch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts