Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sie ciekawie robi tutaj.

Ja za "krwiopijcami" nie przepadam, ale zeby po jednym zniesmaczonym kliencie grzebac go zywcem, to moze troszke za szybko. NIGDY nie masz sie 100% zadowolonych klientow. :-)

Jak zwykle się z kolegą zgadzam. Zaczyna mnie to irytować.

Proszę napisać np ze np jutro będzie koniec świata to się w końcu z czymś nie zgodzę :)

No włąśnie o to mi chodziło. twój link jest dużo lepszy :) referencyjny że tak powiem :)

A tu Pananasonic:

http://www.youtube.com/watch?v=ninpcv4mlvQ

Już teraz wiem, co miał na myśli malux mówiąc, że ma lodowisko.

Sika i sika.....

Wiecie co to jest ta rurka przy agregacie? Mi to przypomina rurę rewizyjną do opaski drenerskiej :) Coś takiego ma u siebie :)

Edytowane przez autorus

Co Magnolia? Poczułeś się raźniej? Ja nie. Miałem wielką nadzieję że czeka mnie ostatnia wizyta mikiego w związku z reku. Niestety chyba na tym się nie skończy ;(

Dlaczego mialbym sie razniej czuc ? Dalej jestem z tym co bylem. Wymiana plyty nic nie dala, mam niby dostac nowa jednostke, ktora moze bedzie dzialac.

Obecnie mamy likend mrozny do minus 10*. Ale juz nie licze, ze przy mrozach te defrosty znikna. Jak mowilem, tu jest jakas wieksza skucha.

Podobno mam jednostke 'w starej budzie' ( obudowie ) 'z wyprzedazy'. Tak mi sie cos o uszy obilo, przypadkiem. Mam sie czuc razniej ?

Dlaczego mialbym sie razniej czuc ? Dalej jestem z tym co bylem. Wymiana plyty nic nie dala, mam niby dostac nowa jednostke, ktora moze bedzie dzialac.

Obecnie mamy likend mrozny do minus 10*. Ale juz nie licze, ze przy mrozach te defrosty znikna. Jak mowilem, tu jest jakas wieksza skucha.

Podobno mam jednostke 'w starej budzie' ( obudowie ) 'z wyprzedazy'. Tak mi sie cos o uszy obilo, przypadkiem. Mam sie czuc razniej ?

Raczej wypompowany :(

A mnie zastanawia co innego. I pewnie nie tylko mnie. Dlaczego po aferze postowej niejakiego 'przesladowcy' Miki nie napisal wprost:

Nigdy nie nazywalem sie Gołuch.

Niesmak pozostal.

Czy to możliwe że miki121 Michał Piękny właściciel Ciepły Dom czy tam ST24 to może być Michał Gołuch?