Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Do zainteresowanych zapraszam do domu na kawkę jak chcę sobie zobaczyć dowód..

Po drugie nie rozumiem o co chodzi z tą nagonką..

To już jest przegięcie....

U magnoli18 byłem 3 raz po prawię całym dniu i sprawdziłem wszystko co mogło spowodować usterki..

serwis dosyłał informację o innych częściach a w dniu dzisiejszym po moich namowach wymieniają Magnoli pompę w dniu jutrzejszy..

Co do zdjęć Pana Tyrmana trzeba sprawdzić odprowadzenie skroplin - i potraktować pompę ciepło wodą z czajnika rozmrozić lód i to wszystko.

Co do Nazwiska to podał już tu wcześniej z jakiego na jakie zmieniłem więc warto czytać.

Co do kolegi z mgieł to w sprawach montażu pompy i problemów z nimi proszę się zapytać kto to montował i nie wkładać wszystkiego do mojej kieszenie.

Bo widzę że za moment to ja będę winieni za koniec świata.

Więc jeżeli ktoś twierdzi że kogoś olałem z pompą to proszę zapytać się magnolii ile razy byłem u niego spędzając u niego czas w kotłowni.

Co do opóźnień to fakt wpisanie inwestorowi "do uzgodnienia" jest błędem i od teraz każdy etap określam jasno i czytelnie tygodniem danego miesiąca i wpisuje to w kalendarz a nie dostaje w piątek telefon do trzech klientów że w poniedziałek mam wejść na wszystkie trzy budowy...

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... U magnoli18 byłem 3 raz po prawię całym dniu i sprawdziłem wszystko co mogło spowodować usterki..

serwis dosyłał informację o innych częściach a w dniu dzisiejszym po moich namowach wymieniają Magnoli pompę w dniu jutrzejszy. ...

Poza tym, ze Miki nie 'sluchal' mnie ;), ze pompa zle dziala a szukal i kombinowal, ze wilgotnosc, ze rurki, ze SA budowalo czego wynikowa jest 2 tydzien defrostow, final moze sie okazac pozytywny. Aczkolwiek mam jednak obawy czy ta nowa jednostka ( tez z wyprzedazy? w starej budzie ? ) zadziala. Tak juz mam niestety, ze jak sie nieco zraze to pozniej musze zobaczyc aby uwierzyc. W sterownik WiFi coraz mniej wierze :(

Poki mam gdzie jeszcze mieszkac, walizki nie spakowane, jakos dam rade :)

PS.

Nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie. Nie znam tego Zyczliwego czy Msciciela czy jak tam Mu bylo ...

Michas, sam sie lepiej poczuje :) Pls, powiedz, ze nie nazywales sie nigdy jak ten tam Jegomosc, Golas, Goluch ??

Już to pisałem ale widzę że na tym forum każdy ma w dupie prawdę tylko pisze po to aby się przyje....

Nie z wyprzedaży tylko nową..

Ale widzę że niezależnie co się stanie z jednostką to zawsze ja muszę się gimnastykować...

Bo duże firmy mówią na reklamację jest 14dni...

A ja jeżdżę bo ja nie mam 14 dni i muszę się prosić o każdą część w większości tych firm na D, M, A i cholera wie co jeszcze :(

A wy jak sęp zlatujecie się nad człowiekiem...

Ale spoko robię swoje i mam w d.... opinie klientów którzy nie dość że naciągają umowy na terminy zakresy itp. a potem jak nie straszy że obrobi dupę na forum bo nie zrobię 50m2 podłogówki extra....

albo beszczelnie twierdzić że w umowie na ogrzewanie była instalacja wod-kan...

Poza tym, ze Miki nie 'sluchal' mnie ;), ze pompa zle dziala a szukal i kombinowal, ze wilgotnosc, ze rurki, ze SA budowalo czego wynikowa jest 2 tydzien defrostow, final moze sie okazac pozytywny. Aczkolwiek mam jednak obawy czy ta nowa jednostka ( tez z wyprzedazy? w starej budzie ? ) zadziala. Tak juz mam niestety, ze jak sie nieco zraze to pozniej musze zobaczyc aby uwierzyc. W sterownik WiFi coraz mniej wierze :(

Poki mam gdzie jeszcze mieszkac, walizki nie spakowane, jakos dam rade :)

PS.

Nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie. Nie znam tego Zyczliwego czy Msciciela czy jak tam Mu bylo ...

Michas, sam sie lepiej poczuje :) Pls, powiedz, ze nie nazywales sie nigdy jak ten tam Jegomosc, Golas, Goluch ??

Czy twoja pompa była z wyprzedaży???

Bo z tego co wiem to nie :)

Czy twoja pompa była z wyprzedaży??? Bo z tego co wiem to nie :)

Wygladala na noweczke :) Wyprzedaz nie oznacza sprzedazy czegos uzywanego. Ale np. wygonienie 'starych bud' cokolwiek to znaczy :)

Wiesz co? Dla mnie moze wygladac jak skladak budy trabanta z silnikiem z bizona. Jak bedzie grzac i nie defroscic to ja jestem na TAK ! :)

BTW.

pytanie off topic do znawcow. Sa jakies odpowietrzniki do grzejnikow automaty czy chociazby takie polowiczne?

Wygladala na noweczke :) Wyprzedaz nie oznacza sprzedazy czegos uzywanego. Ale np. wygonienie 'starych bud' cokolwiek to znaczy :)

Wiesz co? Dla mnie moze wygladac jak skladak budy trabanta z silnikiem z bizona. Jak bedzie grzac i nie defroscic to ja jestem na TAK ! :)

BTW.

pytanie off topic do znawcow. Sa jakies odpowietrzniki do grzejnikow automaty czy chociazby takie polowiczne?

Są odpowietrzniki :)

szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty :D a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone :)

Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu.

Są automaty ale one muszą pracować w pionie. A co? Masz problem z zapowietrzaniem instalacji?

eee nie wiem czy mam. ale jak znam zycie zawsze sie cos zassa. mam w 1 pionie zrobiony taki jakby 'lewy' pion i odpowietrznik wlasnie taki ale prosty i dzis SE pokrecilem i zaaapssssssytalo ... czyli gdzies cos siedzi. knuje juz ze wszystkim. zima za pasem :)

szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty :D a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone :)

Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu.

Sklep jest mój :)

Tak jak pisałem wracam do serwisu i modernizacji kotłowni tylko kotłowni nie całych instalacji :)

Wszystkie umowy do końca roku zawarte kończę w nadchodzącym roku a od nowego roku tylko montaż samych kotłowni i serwis :)

A co do sklepu to jest to pomysł dla ludzi którzy nie maja ochoty biegać po sklepach tylko kupują co chcą przez internet :)

Juz nie draze dalej.

Nie mniej jednak po poprzedniej zonie mogles miec inne.

tak PO OSTATNIEJ MIALEM JOHNSON A WCZEŚNIEJSZEJ SMITH A JESZCZE WCZESNIE WAŁĘSA A JESZCZE WCZEŚNIEJ KOWALSKI A DUŻO DUŻO WCZEŚNIEJ LENIN...

Chcesz sprawdzić to se wsadź d.... w auto i wpadnij na kawę do Żywca to zobaczysz a poza tym coś jeszcze chcesz wiedzieć co jem jaki lubię seks czy jestem pijakiem...

Odpowiedziałem na pytanie na które nie musiałem a jeżeli Tobie nie pasuje to twój problem....

A jeśli bym wierzył w reinkarnację to może 4 życia temu nazywałem się Gołuch nie wiem nie pamiętam :)