miki121 20.12.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Do zainteresowanych zapraszam do domu na kawkę jak chcę sobie zobaczyć dowód..Po drugie nie rozumiem o co chodzi z tą nagonką..To już jest przegięcie....U magnoli18 byłem 3 raz po prawię całym dniu i sprawdziłem wszystko co mogło spowodować usterki..serwis dosyłał informację o innych częściach a w dniu dzisiejszym po moich namowach wymieniają Magnoli pompę w dniu jutrzejszy..Co do zdjęć Pana Tyrmana trzeba sprawdzić odprowadzenie skroplin - i potraktować pompę ciepło wodą z czajnika rozmrozić lód i to wszystko.Co do Nazwiska to podał już tu wcześniej z jakiego na jakie zmieniłem więc warto czytać.Co do kolegi z mgieł to w sprawach montażu pompy i problemów z nimi proszę się zapytać kto to montował i nie wkładać wszystkiego do mojej kieszenie.Bo widzę że za moment to ja będę winieni za koniec świata.Więc jeżeli ktoś twierdzi że kogoś olałem z pompą to proszę zapytać się magnolii ile razy byłem u niego spędzając u niego czas w kotłowni.Co do opóźnień to fakt wpisanie inwestorowi "do uzgodnienia" jest błędem i od teraz każdy etap określam jasno i czytelnie tygodniem danego miesiąca i wpisuje to w kalendarz a nie dostaje w piątek telefon do trzech klientów że w poniedziałek mam wejść na wszystkie trzy budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A to moja wczorajj o 15-tej, na dworze +2. w środku 20oC. Witam Panie Romualdzie a nie lepiej było wczoraj zadzwonić i porozmawiać??? Bo jak widzę o jakimś problemię dowiaduję się z forum a nie z telefonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 ... U magnoli18 byłem 3 raz po prawię całym dniu i sprawdziłem wszystko co mogło spowodować usterki.. serwis dosyłał informację o innych częściach a w dniu dzisiejszym po moich namowach wymieniają Magnoli pompę w dniu jutrzejszy. ... Poza tym, ze Miki nie 'sluchal' mnie , ze pompa zle dziala a szukal i kombinowal, ze wilgotnosc, ze rurki, ze SA budowalo czego wynikowa jest 2 tydzien defrostow, final moze sie okazac pozytywny. Aczkolwiek mam jednak obawy czy ta nowa jednostka ( tez z wyprzedazy? w starej budzie ? ) zadziala. Tak juz mam niestety, ze jak sie nieco zraze to pozniej musze zobaczyc aby uwierzyc. W sterownik WiFi coraz mniej wierze Poki mam gdzie jeszcze mieszkac, walizki nie spakowane, jakos dam rade PS. Nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie. Nie znam tego Zyczliwego czy Msciciela czy jak tam Mu bylo ... Michas, sam sie lepiej poczuje Pls, powiedz, ze nie nazywales sie nigdy jak ten tam Jegomosc, Golas, Goluch ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Już to pisałem ale widzę że na tym forum każdy ma w dupie prawdę tylko pisze po to aby się przyje.... Nie z wyprzedaży tylko nową.. Ale widzę że niezależnie co się stanie z jednostką to zawsze ja muszę się gimnastykować... Bo duże firmy mówią na reklamację jest 14dni... A ja jeżdżę bo ja nie mam 14 dni i muszę się prosić o każdą część w większości tych firm na D, M, A i cholera wie co jeszcze A wy jak sęp zlatujecie się nad człowiekiem... Ale spoko robię swoje i mam w d.... opinie klientów którzy nie dość że naciągają umowy na terminy zakresy itp. a potem jak nie straszy że obrobi dupę na forum bo nie zrobię 50m2 podłogówki extra.... albo beszczelnie twierdzić że w umowie na ogrzewanie była instalacja wod-kan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Poza tym, ze Miki nie 'sluchal' mnie , ze pompa zle dziala a szukal i kombinowal, ze wilgotnosc, ze rurki, ze SA budowalo czego wynikowa jest 2 tydzien defrostow, final moze sie okazac pozytywny. Aczkolwiek mam jednak obawy czy ta nowa jednostka ( tez z wyprzedazy? w starej budzie ? ) zadziala. Tak juz mam niestety, ze jak sie nieco zraze to pozniej musze zobaczyc aby uwierzyc. W sterownik WiFi coraz mniej wierze Poki mam gdzie jeszcze mieszkac, walizki nie spakowane, jakos dam rade PS. Nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie. Nie znam tego Zyczliwego czy Msciciela czy jak tam Mu bylo ... Michas, sam sie lepiej poczuje Pls, powiedz, ze nie nazywales sie nigdy jak ten tam Jegomosc, Golas, Goluch ?? Czy twoja pompa była z wyprzedaży??? Bo z tego co wiem to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, to tylko kilka slow. Zrob to dla Magnolii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Czy twoja pompa była z wyprzedaży??? Bo z tego co wiem to nie Wygladala na noweczke Wyprzedaz nie oznacza sprzedazy czegos uzywanego. Ale np. wygonienie 'starych bud' cokolwiek to znaczy Wiesz co? Dla mnie moze wygladac jak skladak budy trabanta z silnikiem z bizona. Jak bedzie grzac i nie defroscic to ja jestem na TAK ! BTW. pytanie off topic do znawcow. Sa jakies odpowietrzniki do grzejnikow automaty czy chociazby takie polowiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wygladala na noweczke Wyprzedaz nie oznacza sprzedazy czegos uzywanego. Ale np. wygonienie 'starych bud' cokolwiek to znaczy Wiesz co? Dla mnie moze wygladac jak skladak budy trabanta z silnikiem z bizona. Jak bedzie grzac i nie defroscic to ja jestem na TAK ! BTW. pytanie off topic do znawcow. Sa jakies odpowietrzniki do grzejnikow automaty czy chociazby takie polowiczne? Są odpowietrzniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, to tylko kilka slow. Zrob to dla Magnolii. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?207086-Opomiarowana-Atlantic-TRI/page5&highlight=Pokorzy%C5%84ski Tutaj już raz odpowiedziałem na Wasze pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Są odpowietrzniki eee takie na srubokret to ja tez znam chodzi mi o siakis patent co sam to robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie widze tam odpowiedzi. Napisz wprost. Co Ci zalezy? Foch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A taki może być??? http://www.afriso.pl/katowy-frac12-gz-p-623.html?page=1&cPath=1_532_542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 20.12.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 eee takie na srubokret to ja tez znam chodzi mi o siakis patent co sam to robi Są automaty ale one muszą pracować w pionie. A co? Masz problem z zapowietrzaniem instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 W linku powyżej dałem info o kątowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nie widze tam odpowiedzi. Napisz wprost. Co Ci zalezy? Foch? A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty A to mało czytelne ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A taki może być??? http://www.afriso.pl/katowy-frac12-gz-p-623.html?page=1&cPath=1_532_542 szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Są automaty ale one muszą pracować w pionie. A co? Masz problem z zapowietrzaniem instalacji? eee nie wiem czy mam. ale jak znam zycie zawsze sie cos zassa. mam w 1 pionie zrobiony taki jakby 'lewy' pion i odpowietrznik wlasnie taki ale prosty i dzis SE pokrecilem i zaaapssssssytalo ... czyli gdzies cos siedzi. knuje juz ze wszystkim. zima za pasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty A to mało czytelne ??? Juz nie draze dalej. Nie mniej jednak po poprzedniej zonie mogles miec inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu. Sklep jest mój Tak jak pisałem wracam do serwisu i modernizacji kotłowni tylko kotłowni nie całych instalacji Wszystkie umowy do końca roku zawarte kończę w nadchodzącym roku a od nowego roku tylko montaż samych kotłowni i serwis A co do sklepu to jest to pomysł dla ludzi którzy nie maja ochoty biegać po sklepach tylko kupują co chcą przez internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Juz nie draze dalej. Nie mniej jednak po poprzedniej zonie mogles miec inne. tak PO OSTATNIEJ MIALEM JOHNSON A WCZEŚNIEJSZEJ SMITH A JESZCZE WCZESNIE WAŁĘSA A JESZCZE WCZEŚNIEJ KOWALSKI A DUŻO DUŻO WCZEŚNIEJ LENIN... Chcesz sprawdzić to se wsadź d.... w auto i wpadnij na kawę do Żywca to zobaczysz a poza tym coś jeszcze chcesz wiedzieć co jem jaki lubię seks czy jestem pijakiem... Odpowiedziałem na pytanie na które nie musiałem a jeżeli Tobie nie pasuje to twój problem.... A jeśli bym wierzył w reinkarnację to może 4 życia temu nazywałem się Gołuch nie wiem nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts