miki121 20.12.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu. W układzie otwartym ma prawo pojawiać się nieraz trochę powietrza Ale są to śladowe ilości i automat może być spokojnie zastosowany A że one nie ładne to i fakt ale to ma za zadanie działać a nie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 miki zacząłeś sprawy serwisowe wywlekac na forum (albo odpowiadac klientom na ich żale) i zbierasz teraz tego zniwo. nie ma sie co czarowac, dobrej reklamy sobie tutaj raczej nie zrobiles. takze wez sobie moja rade do serca i nie prowadz dziennika serwisanta tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 To nie ja prowadzę dziennika tylko klienci A poza tym każde urządzenie ma prawo się zepsuć nawet to za 26k i więcej.. A poza tym czy nie widzisz że nawet to "zepsute" grzeje dom??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 20.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 W układzie otwartym ma prawo pojawiać się nieraz trochę powietrza PC u Magnolii pracuje w układzie otwartym??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 PC u Magnolii pracuje w układzie otwartym??? Tak i zachowuje się bardzo fajnie Zgodnie z info od Atlantica przy ciśnieniu 0,9 bar może chodzić poprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 miki klient ci cos zarzuca to odpowiadasz, ze takie sprawy prowadzisz poza forum i konczysz dyskusje. dwa, nigdzie nie napisalem ze cos sie nie moze zepsuc. wszystko sie psuje i po to sa gwarancje i inne wynalazki, aby problem rozwiazac. Trzy uwazam, ze sprawa magnolii to temat, ktory tez nie mial prawa sie tu toczyc. magnolia nie ma bladego pojecia co ma zainstalowane w domu, nie widzial do tego instrukcji i nie wiem z czym to sie je, ale wyczytal od roznych fachowcow, ze tak jest zle i sie rzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, pracowałeś w rekuperatory.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wraz z kartą gwarancyjną dostał instrukcję obsługi.Plus dostęp na Naszej stronie w zakładce biblioteka atlantica pełna bazę materiałów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skomentuj celem podsumowania.http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, pracowałeś w rekuperatory.pl? Robiłem dla nich co nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simluc 20.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 tak PO OSTATNIEJ MIALEM JOHNSON A WCZEŚNIEJSZEJ SMITH A JESZCZE WCZESNIE WAŁĘSA A JESZCZE WCZEŚNIEJ KOWALSKI A DUŻO DUŻO WCZEŚNIEJ LENIN... Chcesz sprawdzić to se wsadź d.... w auto i wpadnij na kawę do Żywca to zobaczysz a poza tym coś jeszcze chcesz wiedzieć co jem jaki lubię seks czy jestem pijakiem... Odpowiedziałem na pytanie na które nie musiałem a jeżeli Tobie nie pasuje to twój problem.... A jeśli bym wierzył w reinkarnację to może 4 życia temu nazywałem się Gołuch nie wiem nie pamiętam Nieszczesliwe to twoje nazwisko, tu inna sprawa z polnocy Polski : http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/ , w ktorej pierwsze skrzypce gra firma we wladanie niejakiej Moniki o nazwisku Piękna. Metody zastraszania bardzo podobne do postu sprzed paru godzin zamieszczonego w tym watku przez halaPrzybliżę jak znajdę chwilę. Właśnie przed chwilą naszła mnie telefonicznie szanowna małżonka użytkownika MIKI strasząc mnie prawnikiem jakobym działał przez swój post na szkodę firmy. i z watku chojnickiego: Po drugie może przestań być anonimowy. W poniedziałek zgłaszam tą sprawę do Chojnickiej Prokuratury. Bo z tego co wynika to można to zakwalifikować jako: Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności. Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.). źródło:http://pl.wikipedia.org/wiki/Zniesławienie Więc proszę może podpisywać się z imienia i nazwiska a nie się ukrywać. Pozdrawiam Monika Piękna " a tu wlasciciele z Bielska Bialej: http://www.biznesfinder.pl/Bielsko-Biala_Rekuperatory+Slask_3888498.html Cos za duzo tych podobienstw (nie zgadza sie tylko nazwisko Gołuch, do tego nowy dom w Zywcu, zaniechanie instalacji pomp w 2013, przekazanie firmy Arturo- Arturo - sprawidzileś, czy firma jest "czysta"? Oczywiscie to sa najpewniej tylko moje urojenia i paranoje pzdr szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Sklep jest mój Tak jak pisałem wracam do serwisu i modernizacji kotłowni tylko kotłowni nie całych instalacji Wszystkie umowy do końca roku zawarte kończę w nadchodzącym roku a od nowego roku tylko montaż samych kotłowni i serwis A co do sklepu to jest to pomysł dla ludzi którzy nie maja ochoty biegać po sklepach tylko kupują co chcą przez internet Eeee, takich sklepow pewnie pelno, ze nie wspominajac o Allegro. Aaaaa juz chyba kumam. Arturo CieplyDom a nie sklep mial brac. Skucha zas No to nic. Ciebie bede meczyl o mega-extra-ultra prajs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 20.12.2012 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skomentuj celem podsumowania. http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/0/ Czy to ty tam występujesz pod Ryszard70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 To nie ja prowadzę dziennika tylko klienci A poza tym każde urządzenie ma prawo się zepsuć nawet to za 26k i więcej.. A poza tym czy nie widzisz że nawet to "zepsute" grzeje dom??? Sadze, ze do mnie ... Michas, grzeje, widziales jak grzeje. A za ile to mowilem. Co zas do gall86. Jak sie ciesze, ze Cie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 sami detektywi tutaj sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skomentuj celem podsumowania. http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/0/ No właśnie stary temat jak śnieg Już dawniej miałem z tym problem Bo pracowałem dla tej firmy Dla Pan G Tylko że nie piorę jego problemów ani spraw... Robiłem tam rok i miałem z tego kasę... Ale jak ktoś komuś nie pasuje to próbuje zrobić komuś problem... Ja nikogo nie okradłem a w sprawie tych pomówień już toczy się postępowanie Bo osobą oczerniająca i podstawiająca się za 4 niki okazała się właścicielem firmy konkurencyjnej która przegrała z moją żoną przetarg na montaż klimatyzacji w pomieszczeniach technicznych UM oraz kilku innych instytucji budżetowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Wraz z kartą gwarancyjną dostał instrukcję obsługi. Plus dostęp na Naszej stronie w zakładce biblioteka atlantica pełna bazę materiałów.. dostac moze i dostal, ale z zapoznaniem sie z nia bylo juz pewnie duzo gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tak i zachowuje się bardzo fajnie Zgodnie z info od Atlantica przy ciśnieniu 0,9 bar może chodzić poprawnie Opinia subiektywna, uzytkownia, laika, dla innych lamera. Zwal jak zwal Otoz, jako uzytkownik, uwazam, sadze ze bez wymiennika jest lepiej. Co mam na poparcie odczucia? Heh, nie chcecie wiedziec Mowie powaznie o odczuciu. Nie, ze ironia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 sami detektywi tutaj sa A ty kto, Monika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skoro zostało to wywleczone i niektórzy zdążyli przeczytać, bardzo proszę żebyś napisał stanowczo, że to nie jest o Tobie /post 151/ http://forum.muratordom.pl/post2639209.htm#2639209 Przepraszam, ale ja takiej 100% pewności nie mam. Szkoda, że to przeczytałem - miałbym może spokojniejsze Święta... Niestety, wszystko co zostało napisane w poście 151 pasuje jak ulał do moich "przygód" z użytkownikiem MIKI121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts