Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

szlag, nie tani ..troche tez wiochowaty :D a do tych plaskich takich jak za komuny grzejnikow nie pasuje .. mam kilka takich podwojnych jeszcze. dziedziczone :)

Bo jak podliczylem, wymienic wszystkie na ALU to troche siana zas pojdzie. Arturo jak odpali ten sklep to napadne Go i bede meczyl o 50% upustu.

W układzie otwartym ma prawo pojawiać się nieraz trochę powietrza :)

Ale są to śladowe ilości i automat może być spokojnie zastosowany :)

A że one nie ładne to i fakt ale to ma za zadanie działać a nie wyglądać :)

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miki klient ci cos zarzuca to odpowiadasz, ze takie sprawy prowadzisz poza forum i konczysz dyskusje. dwa, nigdzie nie napisalem ze cos sie nie moze zepsuc. wszystko sie psuje i po to sa gwarancje i inne wynalazki, aby problem rozwiazac. Trzy uwazam, ze sprawa magnolii to temat, ktory tez nie mial prawa sie tu toczyc. magnolia nie ma bladego pojecia co ma zainstalowane w domu, nie widzial do tego instrukcji i nie wiem z czym to sie je, ale wyczytal od roznych fachowcow, ze tak jest zle i sie rzuca...

tak PO OSTATNIEJ MIALEM JOHNSON A WCZEŚNIEJSZEJ SMITH A JESZCZE WCZESNIE WAŁĘSA A JESZCZE WCZEŚNIEJ KOWALSKI A DUŻO DUŻO WCZEŚNIEJ LENIN...

Chcesz sprawdzić to se wsadź d.... w auto i wpadnij na kawę do Żywca to zobaczysz a poza tym coś jeszcze chcesz wiedzieć co jem jaki lubię seks czy jestem pijakiem...

Odpowiedziałem na pytanie na które nie musiałem a jeżeli Tobie nie pasuje to twój problem....

A jeśli bym wierzył w reinkarnację to może 4 życia temu nazywałem się Gołuch nie wiem nie pamiętam :)

Nieszczesliwe to twoje nazwisko, tu inna sprawa z polnocy Polski :

http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/

, w ktorej pierwsze skrzypce gra firma we wladanie niejakiej Moniki o nazwisku Piękna. Metody zastraszania bardzo podobne do postu sprzed paru godzin zamieszczonego w tym watku przez hala

Przybliżę jak znajdę chwilę. Właśnie przed chwilą naszła mnie telefonicznie szanowna małżonka użytkownika MIKI strasząc mnie prawnikiem jakobym działał przez swój post na szkodę firmy.

i

z watku chojnickiego:

Po drugie może przestań być anonimowy.

W poniedziałek zgłaszam tą sprawę do Chojnickiej Prokuratury.

Bo z tego co wynika to można to zakwalifikować jako:

Zniesławienie, pomówienie, obmówienie, oszczerstwo – występek polegający na pomówieniu innej osoby, grupy osób, instytucji, osoby prawnej lub jednostki organizacyjnej nie mającej osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności.

Zagrożony karą grzywny albo karą ograniczenia wolności na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania (art. 212. § 2. k.k.).

źródło:http://pl.wikipedia.org/wiki/Zniesławienie

Więc proszę może podpisywać się z imienia i nazwiska a nie się ukrywać.

Pozdrawiam

Monika Piękna "

a tu wlasciciele z Bielska Bialej:

http://www.biznesfinder.pl/Bielsko-Biala_Rekuperatory+Slask_3888498.html

Cos za duzo tych podobienstw (nie zgadza sie tylko nazwisko Gołuch, do tego nowy dom w Zywcu, zaniechanie instalacji pomp w 2013, przekazanie firmy Arturo- Arturo - sprawidzileś, czy firma jest "czysta"?

Oczywiscie to sa najpewniej tylko moje urojenia i paranoje ;)

pzdr

szymon

Sklep jest mój :)

Tak jak pisałem wracam do serwisu i modernizacji kotłowni tylko kotłowni nie całych instalacji :)

Wszystkie umowy do końca roku zawarte kończę w nadchodzącym roku a od nowego roku tylko montaż samych kotłowni i serwis :)

A co do sklepu to jest to pomysł dla ludzi którzy nie maja ochoty biegać po sklepach tylko kupują co chcą przez internet :)

Eeee, takich sklepow pewnie pelno, ze nie wspominajac o Allegro. Aaaaa juz chyba kumam. Arturo CieplyDom a nie sklep mial brac. Skucha zas :)

No to nic. Ciebie bede meczyl o mega-extra-ultra prajs :)

To nie ja prowadzę dziennika tylko klienci :) A poza tym każde urządzenie ma prawo się zepsuć nawet to za 26k i więcej..

A poza tym czy nie widzisz że nawet to "zepsute" grzeje dom???

Sadze, ze do mnie ... Michas, grzeje, widziales jak grzeje. A za ile to mowilem.

Co zas do gall86. Jak sie ciesze, ze Cie widze :)

No właśnie stary temat jak śnieg :)

Już dawniej miałem z tym problem :)

Bo pracowałem dla tej firmy :)

Dla Pan G :)

Tylko że nie piorę jego problemów ani spraw...

Robiłem tam rok i miałem z tego kasę...

Ale jak ktoś komuś nie pasuje to próbuje zrobić komuś problem...

Ja nikogo nie okradłem a w sprawie tych pomówień już toczy się postępowanie :)

Bo osobą oczerniająca i podstawiająca się za 4 niki okazała się właścicielem firmy konkurencyjnej która przegrała z moją żoną przetarg na montaż klimatyzacji w pomieszczeniach technicznych UM oraz kilku innych instytucji budżetowych :)

Tak i zachowuje się bardzo fajnie :)

Zgodnie z info od Atlantica przy ciśnieniu 0,9 bar może chodzić poprawnie :)

Opinia subiektywna, uzytkownia, laika, dla innych lamera. Zwal jak zwal :) Otoz, jako uzytkownik, uwazam, sadze ze bez wymiennika jest lepiej. Co mam na poparcie odczucia? Heh, nie chcecie wiedziec :D

Mowie powaznie o odczuciu. Nie, ze ironia

Miki, skoro zostało to wywleczone i niektórzy zdążyli przeczytać, bardzo proszę żebyś napisał stanowczo, że to nie jest o Tobie /post 151/

http://forum.muratordom.pl/post2639209.htm#2639209

Przepraszam, ale ja takiej 100% pewności nie mam.

Szkoda, że to przeczytałem - miałbym może spokojniejsze Święta... Niestety, wszystko co zostało napisane w poście 151 pasuje jak ulał do moich "przygód" z użytkownikiem MIKI121