Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Nieszczesliwe to twoje nazwisko, tu inna sprawa z polnocy Polski :

http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/

, w ktorej pierwsze skrzypce gra firma we wladanie niejakiej Moniki o nazwisku Piękna. Metody zastraszania bardzo podobne do postu sprzed paru godzin zamieszczonego w tym watku przez hala

i

z watku chojnickiego:

a tu wlasciciele z Bielska Bialej:

http://www.biznesfinder.pl/Bielsko-Biala_Rekuperatory+Slask_3888498.html

Cos za duzo tych podobienstw (nie zgadza sie tylko nazwisko Gołuch, do tego nowy dom w Zywcu, zaniechanie instalacji pomp w 2013, przekazanie firmy Arturo- Arturo - sprawidzileś, czy firma jest "czysta"?

Oczywiscie to sa najpewniej tylko moje urojenia i paranoje ;)

pzdr

szymon

Drogi Szymonie a kto oddaje Arturowi firmę ???

Bo jakoś mi się wydaje że nie my ??

My spłacamy Artura i zostajemy bez niego:)

A to czy ja kupiłem dom w Żywcu to też problem..

Ludzie ODPIERDOLCIE SIĘ od ludzi którzy pracują.

Żaden z klientów który jest na forum i któremu wykonałem instalację nie został oszukany ani okradziony...

A jakbyś nauczył się czytać nie zaniechanie montażu pomp ciepła tylko montaż samych kotłowni :)

A to jest różnica

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miki klient ci cos zarzuca to odpowiadasz, ze takie sprawy prowadzisz poza forum i konczysz dyskusje. dwa, nigdzie nie napisalem ze cos sie nie moze zepsuc. wszystko sie psuje i po to sa gwarancje i inne wynalazki, aby problem rozwiazac. Trzy uwazam, ze sprawa magnolii to temat, ktory tez nie mial prawa sie tu toczyc. magnolia nie ma bladego pojecia co ma zainstalowane w domu, nie widzial do tego instrukcji i nie wiem z czym to sie je, ale wyczytal od roznych fachowcow, ze tak jest zle i sie rzuca...

nie no, ja Ciebie zaczynam UWIELBIAC :) , jak Babcie kocham :)

ZUCH !

Wroc prosze do szkoly, naucz sie czytac ze zrozumieniem ewentualnie popros kogos aby Ci wytlumaczyl jak krowie przy rowie :)

Polemika jakakolwiek z Toba wydaje sie zbedna.

Szczerze jednak musze przyznac, napelniles mnie usmiechem :) Dziekuje.

Spoko może faktycznie czas sobie odpuścić dywagacje z Wami :)

Bo jak widzę niedługo się dowiem że wszystko złe jest przeze mnie.

A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp.

Okradłem Was???

Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ??

Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną???

Bo czegoś nie rozumiem ???

Ale cóż piszę do forum o usunięcie mojego konta i temat kończę :(

Jestem w szoku :o

Powiedz mi. Dlaczego skoro sprawa wygrana dalej można o tym przeczytać??? Gdyby tak było, to następnego dnia by już tego wpisu nie było. Przecież tam są pełne dane, imię i nazwisko:o

Coś mnie się zdaje, że ta sprawa nie została wygrana, ale może się mylę...

nie no, ja Ciebie zaczynam UWIELBIAC :) , jak Babcie kocham :)

ZUCH !

Wroc prosze do szkoly, naucz sie czytac ze zrozumieniem ewentualnie popros kogos aby Ci wytlumaczyl jak krowie przy rowie :)

Polemika jakakolwiek z Toba wydaje sie zbedna.

Szczerze jednak musze przyznac, napelniles mnie usmiechem :) Dziekuje.

czytam i rozumiem. do tego zastanawiam sie czy jak ci czajnik zle wode grzeje to tez na forum czajnikow zalisz sie czy znasz inne matode dzialania?

Spoko może faktycznie czas sobie odpuścić dywagacje z Wami :)

Bo jak widzę niedługo się dowiem że wszystko złe jest przeze mnie.

A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp. Okradłem Was??? Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ?? Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną???

Bo czegoś nie rozumiem ??? Ale cóż piszę do forum o usunięcie mojego konta i temat kończę :(

Odpowiadam. NIE. na kazde z pytan !

Ja nie chce ino defrostow :D

Jak widzę jesteście oskarżycielem i sędzią???

Bo chyba tak to wygląda :)

Nie - nigdy nie miałem zapędów prawniczych i to w odniesieniu do Pana osoby od samego początku był mój błąd. Kiedy przed chwilą wracałem ze swojej budowy gdzie po całym dniu normalnej pracy muszę jechać i palić w kominku żeby mi instalacja nie zamarzła to przyszła mi do głowy taka refleksja - jakim bezczelnym trzeba być człowiekiem, aby po tym jak się zostawiło klienta na przysłowiowym i prawdziwym - zważywszy na porę roku - lodzie mieć jeszcze czelność oskarżać tegoż klienta o działanie na szkodę firmy?? To jakieś wyjątkowe kuriozum jest...

czytam i rozumiem. do tego zastanawiam sie czy jak ci czajnik zle wode grzeje to tez na forum czajnikow zalisz sie czy znasz inne matode dzialania?

Z czym masz problem gdzie ja sie z czym zale ? Irytuje Cie to ? Poczytaj Sobie jakies romansidlo.

Moje zbojnickie prawo powiedziec ( zalic sie wg Ciebie ) na forum jaki mam problem. Nikogo od czci, poki co, nie osadzam, odpowiadam na pytania zainteresowanych, sam szukam odpowiedzi. Azaliz, mam Ciebie prosic o pozwolenie ?

Juz wczesniej to pisalem. Pewnie nie doczytales. aaaa nie zrozumiales :) ---> zapytaj jak uzyc wyszukiwania i uzyj frazy Austerlitz. Podpowiem, zebys nie przeszukiwal calego netu a jedynie te forum i ten watek.

Fajny jestes :)

A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp.

Okradłem Was???

Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ??

Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną???

Nie okradłeś, sprawiałeś bardzo sympatyczne wrażenie, dałeś pompę zgodnie z zamówieniem, mało tego - dałeś sterownik lepszy niż w umowie. Co do zakresu to pozostało jeszcze to i owo do zrobienia a przyjazd jakoś się nie składa od maja (sam pytałeś na forum to dopowiadam zgodnie z prawdą)...