miki121 20.12.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nieszczesliwe to twoje nazwisko, tu inna sprawa z polnocy Polski : http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/ , w ktorej pierwsze skrzypce gra firma we wladanie niejakiej Moniki o nazwisku Piękna. Metody zastraszania bardzo podobne do postu sprzed paru godzin zamieszczonego w tym watku przez hala i z watku chojnickiego: a tu wlasciciele z Bielska Bialej: http://www.biznesfinder.pl/Bielsko-Biala_Rekuperatory+Slask_3888498.html Cos za duzo tych podobienstw (nie zgadza sie tylko nazwisko Gołuch, do tego nowy dom w Zywcu, zaniechanie instalacji pomp w 2013, przekazanie firmy Arturo- Arturo - sprawidzileś, czy firma jest "czysta"? Oczywiscie to sa najpewniej tylko moje urojenia i paranoje pzdr szymon Drogi Szymonie a kto oddaje Arturowi firmę ??? Bo jakoś mi się wydaje że nie my ?? My spłacamy Artura i zostajemy bez niego:) A to czy ja kupiłem dom w Żywcu to też problem.. Ludzie ODPIERDOLCIE SIĘ od ludzi którzy pracują. Żaden z klientów który jest na forum i któremu wykonałem instalację nie został oszukany ani okradziony... A jakbyś nauczył się czytać nie zaniechanie montażu pomp ciepła tylko montaż samych kotłowni A to jest różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Robiłem dla nich co nie co A nazwisko Tomasz Kowalski coś ci mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Szkoda, że to przeczytałem - miałbym może spokojniejsze Święta... Niestety, wszystko co zostało napisane w poście 151 pasuje jak ulał do moich "przygód" z użytkownikiem MIKI121 Jak widzę jesteście oskarżycielem i sędzią??? Bo chyba tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A nazwisko Tomasz Kowalski coś ci mówi? No brookvent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 20.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Czy to ty tam występujesz pod Ryszard70? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A ty kto, Monika? nie, twoj nowy dostawca energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 miki klient ci cos zarzuca to odpowiadasz, ze takie sprawy prowadzisz poza forum i konczysz dyskusje. dwa, nigdzie nie napisalem ze cos sie nie moze zepsuc. wszystko sie psuje i po to sa gwarancje i inne wynalazki, aby problem rozwiazac. Trzy uwazam, ze sprawa magnolii to temat, ktory tez nie mial prawa sie tu toczyc. magnolia nie ma bladego pojecia co ma zainstalowane w domu, nie widzial do tego instrukcji i nie wiem z czym to sie je, ale wyczytal od roznych fachowcow, ze tak jest zle i sie rzuca... nie no, ja Ciebie zaczynam UWIELBIAC , jak Babcie kocham ZUCH ! Wroc prosze do szkoly, naucz sie czytac ze zrozumieniem ewentualnie popros kogos aby Ci wytlumaczyl jak krowie przy rowie Polemika jakakolwiek z Toba wydaje sie zbedna. Szczerze jednak musze przyznac, napelniles mnie usmiechem Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Spoko może faktycznie czas sobie odpuścić dywagacje z Wami Bo jak widzę niedługo się dowiem że wszystko złe jest przeze mnie. A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp. Okradłem Was??? Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ?? Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną??? Bo czegoś nie rozumiem ??? Ale cóż piszę do forum o usunięcie mojego konta i temat kończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Miki, skomentuj celem podsumowania. http://chojnice24.pl/forum/temat/3218/energoklima-z-chojnic/0/ Jestem w szoku Powiedz mi. Dlaczego skoro sprawa wygrana dalej można o tym przeczytać??? Gdyby tak było, to następnego dnia by już tego wpisu nie było. Przecież tam są pełne dane, imię i nazwisko:o Coś mnie się zdaje, że ta sprawa nie została wygrana, ale może się mylę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 dostac moze i dostal, ale z zapoznaniem sie z nia bylo juz pewnie duzo gorzej Zalosny jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) No brookvent Weryfikuję informacje jakie dostałem o tobie na priva. Jak na razie się wszystko zgadza Bez obawy, są słabsze niż te tutaj sprzed chwili. Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Liwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 20.12.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 nie no, ja Ciebie zaczynam UWIELBIAC , jak Babcie kocham ZUCH ! Wroc prosze do szkoly, naucz sie czytac ze zrozumieniem ewentualnie popros kogos aby Ci wytlumaczyl jak krowie przy rowie Polemika jakakolwiek z Toba wydaje sie zbedna. Szczerze jednak musze przyznac, napelniles mnie usmiechem Dziekuje. czytam i rozumiem. do tego zastanawiam sie czy jak ci czajnik zle wode grzeje to tez na forum czajnikow zalisz sie czy znasz inne matode dzialania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Spoko może faktycznie czas sobie odpuścić dywagacje z Wami Bo jak widzę niedługo się dowiem że wszystko złe jest przeze mnie. A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp. Okradłem Was??? Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ?? Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną??? Bo czegoś nie rozumiem ??? Ale cóż piszę do forum o usunięcie mojego konta i temat kończę Odpowiadam. NIE. na kazde z pytan ! Ja nie chce ino defrostow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 20.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 magnolia nie ma bladego pojecia co ma zainstalowane w domu, nie widzial do tego instrukcji i nie wiem z czym to sie je, ale wyczytal od roznych fachowcow, ze tak jest zle i sie rzuca... Rozumiem, że znasz go osobiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Weryfikuję informacje jakie dostałem o tobie na priva. Jak na razie się wszystko zgadza Bez obawy, są słabsze niż te tutaj z przed chwili. Oj widzę że wam tutaj nie pasuje Za dużo pomp sprzedałem za dobrze mi poszło Ale spoko Liwko Możesz robić co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Jak widzę jesteście oskarżycielem i sędzią??? Bo chyba tak to wygląda Nie - nigdy nie miałem zapędów prawniczych i to w odniesieniu do Pana osoby od samego początku był mój błąd. Kiedy przed chwilą wracałem ze swojej budowy gdzie po całym dniu normalnej pracy muszę jechać i palić w kominku żeby mi instalacja nie zamarzła to przyszła mi do głowy taka refleksja - jakim bezczelnym trzeba być człowiekiem, aby po tym jak się zostawiło klienta na przysłowiowym i prawdziwym - zważywszy na porę roku - lodzie mieć jeszcze czelność oskarżać tegoż klienta o działanie na szkodę firmy?? To jakieś wyjątkowe kuriozum jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ale kiedy zaproponowałem Panu w zamian za TRI11 DUO pompę NIBE 12kW w wersji lodówkowej to Pan nie wyraził zgody...Więc nie wiem czy tu można powiedzieć że olałem Pana ale każdy ma prawo inaczej rozpatrywać tą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 czytam i rozumiem. do tego zastanawiam sie czy jak ci czajnik zle wode grzeje to tez na forum czajnikow zalisz sie czy znasz inne matode dzialania? Z czym masz problem gdzie ja sie z czym zale ? Irytuje Cie to ? Poczytaj Sobie jakies romansidlo. Moje zbojnickie prawo powiedziec ( zalic sie wg Ciebie ) na forum jaki mam problem. Nikogo od czci, poki co, nie osadzam, odpowiadam na pytania zainteresowanych, sam szukam odpowiedzi. Azaliz, mam Ciebie prosic o pozwolenie ? Juz wczesniej to pisalem. Pewnie nie doczytales. aaaa nie zrozumiales ---> zapytaj jak uzyc wyszukiwania i uzyj frazy Austerlitz. Podpowiem, zebys nie przeszukiwal calego netu a jedynie te forum i ten watek. Fajny jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 20.12.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A co do pomówień to zasada jest jedna i prosta oraz pytanie do Was panowie Magnolia18, Tank102, Piter719, r.tyrmann, probelexx, chciałbympompe itp. Okradłem Was??? Zabrałem Wam coś czy zrobiłem robotę zgodną z zakresem ?? Czy zamiast pompy takiej jak w umowie dałem inną??? Nie okradłeś, sprawiałeś bardzo sympatyczne wrażenie, dałeś pompę zgodnie z zamówieniem, mało tego - dałeś sterownik lepszy niż w umowie. Co do zakresu to pozostało jeszcze to i owo do zrobienia a przyjazd jakoś się nie składa od maja (sam pytałeś na forum to dopowiadam zgodnie z prawdą)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Oj widzę że wam tutaj nie pasuje Za dużo pomp sprzedałem za dobrze mi poszło Ale spoko Liwko Możesz robić co chcesz na moj gust. Liwko na + dla Ciebie, Michas sie wypowiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts