Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

BROŃ Boże nie oskarżam tylko pytam się czy coś co dostał Pan jest niezgodne z umową :)

Tzn. pompa zbiornik itp.

Zapewne ja byłem nie teges względem wielce szanownego Pana Miki121, pewnie dlatego, że zapłaciłem za usługę, która nie została wykonana, a którą nagle kiedy w/w poinformowałem o rozwiązaniu umowy z winy wykonawcy ten nagle chciał dokończyć... No tak, ale przecież Pan Miki121 jest dla nas klientów za dobry - to jego ulubione powiedzienie z tego co zdążyłem zauważyć. I w ogóle lubi wspominać o prokuraturze, więc chyba jednak miał już z nią niejaki kontakt. Ja Panie MIKI, prokuraturę i prokuratorów bardzo lubię i chętnie poczekam na takie wezwanie z Pana strony.

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

do przedwczoraj nie bylo problemow a od 2 dni nie osiagam zadanej temp. w domu ... krzywa podniesiona, przesunieta, CWU grzanie wylaczone, temp. za oknem nieco wyzsza niz wczoraj ( kilka stopni ) a ciagle to samo. dochodzi do 52* na zasilaniu i zaraz defrost i po defroscie mamy jakies 35* i zaczyna grzac do 52-53* i dalej jak wyzej

skleroza...

magnolia to jak to kręci licznik?

hmm, chyba w prawo ... dobrze mowie :) ?

byli ostatnio pseudo znajomi co mi skrzynke zmieniali na slupie ... uuuu widzisz, na supie mam skrzynke. a tam 63A

i nie chcieli coby w lewo szlo. mowia ze w lewo to lewucha jakas czy cus...

Malux, nie pytaj bo to nie Twoja Liga :D zuzycia. no chyba ze chcesz sie podniecic przed snem :p:P

ponad 100 dziennie teraz ;> chcesz cos powiedziec ?

hmm, chyba w prawo ... dobrze mowie :) ?

byli ostatnio pseudo znajomi co mi skrzynke zmieniali na slupie ... uuuu widzisz, na supie mam skrzynke. a tam 63A

i nie chcieli coby w lewo szlo. mowia ze w lewo to lewucha jakas czy cus...

Malux, nie pytaj bo to nie Twoja Liga :D zuzycia. no chyba ze chcesz sie podniecic przed snem :p:P

ponad 100 dziennie teraz ;> chcesz cos powiedziec ?

wow :jawdrop:

przy takim zużyciu to trzeba Cię podziwiać za cierpliwość

Zapewne ja byłem nie teges względem wielce szanownego Pana Miki121, pewnie dlatego, że zapłaciłem za usługę, która nie została wykonana, a którą nagle kiedy w/w poinformowałem o rozwiązaniu umowy z winy wykonawcy ten nagle chciał dokończyć... No tak, ale przecież Pan Miki121 jest dla nas klientów za dobry - to jego ulubione powiedzienie z tego co zdążyłem zauważyć. I w ogóle lubi wspominać o prokuraturze, więc chyba jednak miał już z nią niejaki kontakt. Ja Panie MIKI, prokuraturę i prokuratorów bardzo lubię i chętnie poczekam na takie wezwanie z Pana strony.

Ja z Panem dyskusji nie będę prowadził bo sesnu nie ma żadnego.

Papierami wszystko zalatwie i temat zamykam.

aczkolwiek na co mi ona skoro bedzie ...

"Koniec świata nie będzie"! Reklam nie oglądasz?

Najbardziej debilny jest MM, który z okazji końca świata radzi kupić aparat fotograficzny bo następne pokolenie (po końcu świata?) miały twój wizerunek. No ale atmosfera na forum faktycznie jakaś taka dekadencka...

Spoko artur :)

Tu i tak już zapadł wyrok :)

Zgłosiłem prośbę do forum muratora :)

I rezygnuje z zabawy w doradzanie szukanie rozwiązań :)

Mam wrazenie, ze tobie forum bylo potrzebne do znajdowania odpowiedzi na problemy, ktore wychodzily przy twoim montazu. Pamietam, ze hydraulik nigdy nie bal sie dzielic wiedza, gosc z daikina zdaje sie takze, a ty-hmmm.... raczej zadawales pytania, ale to tylko moj spaczony obraz swiata.

Miki nie maz sie, ogranicz pole dzialania, zacznij byc bardziej terminowy a wszystko zostanie po staremu, czyli bedziesz montowal dobre pompy zadowolonym klientom. Nic tak nie wkurza czlowieka jak niedotrzymywanie terminow....

Ja znam to trochę z innej strony np.z niemożnością wejścia na budowę pomimo gotowości firmy ale nie jest to temat na forum do rozstrząsania.

Takie sprawy załatwia się jak ludzie,przy czym to dwie strony są równe a nie jedynie inwestor,który ma zawsze rację.

Plany,żeby jechać do Francji były jak najbardziej,to ja miałem jechać a przy okazji zajrzałbym na Plac Piqual czy jak tam sięto pisze ;)

Z NIBE także,szczerze,gdybym miał taką propozycję to nie zawacham się ani chwili,ta pompka jest droższa od Atlantica Duo o ok.10tys.zł.

Ja znam to trochę z innej strony np.z niemożnością wejścia na budowę pomimo gotowości firmy ale nie jest to temat na forum do rozstrząsania.

Plany,żeby jechać do Francji były jak najbardziej,to ja miałem jechać a przy okazji zajrzałbym na Plac Piqual czy jak tam sięto pisze ;)

Z NIBE także,szczerze,gdybym miał taką propozycję to nie zawacham się ani chwili,ta pompka jest droższa od Atlantica Duo o ok.10tys.zł.

Nie broń mnie bo i Tobie się oberwie..

Sam mialeś przyjemność słuchać rozmów z klientami którzy w ciągu godziny 5 razy zdanie zmieniali..

Według Pana Zbyszka ja kłamię a sam byłeś ze mną w Wawie w Atlanticu jak próbowałem ratować sprawę pompy.

Ale ja kłamie więc temat uważam za zamknięty.

Myślę że sama informacja u źródła - Atlantica o fakcie jak cisnołem w tej sprawie aby moją wpadkę z uszkodzoną pompę wymienić na najnowszy model TRI DUO.