Magnolia18 20.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 żona każe zapytać się czy na każdym pietrze masz basen 100=można powiedzieć że przechodzisz na system małpkowy oswiec mnie prosze. jam nie gall anonim zem bystry taki... co to system malpkowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Mam wrazenie, ze tobie forum bylo potrzebne do znajdowania odpowiedzi na problemy, ktore wychodzily przy twoim montazu. Pamietam, ze hydraulik nigdy nie bal sie dzielic wiedza, gosc z daikina zdaje sie takze, a ty-hmmm.... raczej zadawales pytania, ale to tylko moj spaczony obraz swiata. Miki nie maz sie, ogranicz pole dzialania, zacznij byc bardziej terminowy a wszystko zostanie po staremu, czyli bedziesz montowal dobre pompy zadowolonym klientom. Nic tak nie wkurza czlowieka jak niedotrzymywanie terminow.... Masz rację i rozumiem ciebie po to w nowych umowach są daty a nie forma do uzgodnienia bo to jest potem problem zarówno dla mnie jaki i dla inwestora. Ale jest tu także drugi problem - dostawcy którzy trochę inaczej rozmują terminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) po pompie widzę że masz okolo 200m2 domu 24 z piwniac rok budowy 1930, rozbudowa o polowe jakos 1980-90 ? czesc niemiecka, solidna budowa Michal wie co w piwnicy jest Edytowane 21 Grudnia 2012 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
simluc 20.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 hmm. ale dlaczego mam podawac ile zaplacilem. ale oki podam za 16kW TRI zaplacilem ... 19K / 27K/ 32 K/ 37K * * niepotrzebne skreslic w du... z tymi cenami mam zgadywac? to ja podam bez linkow ceny zubadana 3-fazowego 14kW - 21 tys brutto (nasze zlote), model 23 kW za 35tys zl brutto. W zestawie jednostka dwuwiatrakowa zewnetrzna, wymiennik plytowy alfa laval, pelna elektronika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 W takiej sytuacji focha to może strzelić dzieciak i zabrać zabawki z piaskownicy. Skoro złodziejem nie jesteś to w czym problem? Możesz ignorować wątki "kryminalne" a skupić się na merytorycznych. Masz rację bo robote robię i w przeciwności do innych instalatorów po odpaleniu nie wyrzucam do Atlantica A sprawić satysfakcję jednemu klientowi nie dam bo inni mają urządzenia i oni są ważni Więc ważne aby pompy działały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 20.12.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 jedna małpka druga małpka i będzie cieploilość ciepła zawarta w 100gramach-małpkacha może do twojego domu to ten wynik jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A co mam zrobić Przecież koledzy forumowi robią ze mnie złodzieja Nie robią, tylko czekają na dojrzałe zachowanie, Będę pierwszą osobą na tym forum jeśli okaże się, że w zaistniałej sytuacji będzie Pan potrafił zachować się jak człowiek odpowiedzialny za swoje poczynania a nie tylko "opluwał klientów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 20.12.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Nic tak nie wkurza czlowieka jak niedotrzymywanie terminow.... Sam jestem inwestorem i potwierdzam ale byłem też świadkiem jak Atlantic dał d..y z modułami do zasobników CWH a w ciągu tygodnia było zaplanowanych 5 montaży.Przez całą drogę z Wawy miki dzwonił po klientach proponując im T-CAPy w zamian,żeby nie tracić czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 jedna małpka druga małpka i będzie cieplo ilość ciepła zawarta w 100gramach-małpkach a może do twojego domu to ten wynik jest ok? buahahah. teraz kumam. pozdor dla Zony. To Ci dopiero smieszka ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Z Panem skończyłem dyskuję Panie Zbigniewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Ja znam to trochę z innej strony np.z niemożnością wejścia na budowę pomimo gotowości firmy ale nie jest to temat na forum do rozstrząsania. Takie sprawy załatwia się jak ludzie,przy czym to dwie strony są równe a nie jedynie inwestor,który ma zawsze rację. Plany,żeby jechać do Francji były jak najbardziej,to ja miałem jechać a przy okazji zajrzałbym na Plac Piqual czy jak tam sięto pisze Z NIBE także,szczerze,gdybym miał taką propozycję to nie zawacham się ani chwili,ta pompka jest droższa od Atlantica Duo o ok.10tys.zł. Jak widzę ciągnie swój do swego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No i nie mówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 20.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A ten koniec świata to na którą zapowiadają? Bo nie wiem czy się kłaść spać czy nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 No i nie mówiłem Zna Pan pojęcie "towarzystwo wzajemnej adoracji"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Lepiej poczekaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 20.12.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 (edytowane) o matko. po 2h prawie nadgonilem masakra Michal. wez prosze powiedz zes nie ten G... prosze Arturo, sorka ze pomylilem sklep z cieplymDomem gall.Anonim ... wez prosze mysl. Malux i inni. no mam zuzycie. wiedzialem, ze bedzie. SA te sprawy ale defrosty to inna rzecz, i juz Edytowane 20 Grudnia 2012 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Zna Pan pojęcie "towarzystwo wzajemnej adoracji"? Tak ale jakby Pan zwórcił to u Nas jest rozwód więc adoracja już nie występuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 20.12.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 A ten koniec świata to na którą zapowiadają? Bo nie wiem czy się kłaść spać czy nie warto? 12 w południe więc śmiało można iść spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 o matko. po 2h prawie nadgonilem masakra Michal. wez prosze powiedz zes nie ten G... prosze Arturo, sorka ze pomylime skleu z cieplymDomem gall.Anonim ... wez prosze mysl. Malux i inni. no mam zuzycie. wiedzialem, ze bedzie. SA te sprawy ale defrosty to inna rzecz, i juz ja już nie ma chęci ani ochoty tłumaczyć bo i niemam się z czego a Tobie pokażę dowód albo inny kwit abyś widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 20.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Tak ale jakby Pan zwórcił to u Nas jest rozwód więc adoracja już nie występuję Widać to zwłaszcza po postach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts