r19 24.01.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Czy ktoś robi kopie, na wypadek gdyby posty zaczęły znikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) przesadziłem do teraz to bylo groteskowo taraz robi się ponuro Edytowane 24 Stycznia 2013 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 24.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Pan jest za dobry, normalnie chyba trzeba będzie pomnik postawić. Takiego wykonawcy jak Pan to ze świecą szukać. Czego to Pan nie chciał dla mnie i dla innych forumowiczów zrobić - ja się wstydzę za siebie, że w ogóle miałem śmiałość po zapłaceniu czegokolwiek od Pana wymagać. Normalnie zły człowiek jestem A jeśli już dostanę od Pana zwrot za fakturę korygującą, której zdaje się że po stronie odbiorcy (czyli Pana i Pana małzonki firmy) nikt nie odebrał bo dostałem zwrotkę z taka informacją to chyba dam na mszę za Pana. Normalnie wstyd mi, Pan taki dobry a ja taka paskuda wredna... Hal9000, jak to dostałeś zwrotkę? Niech przypomnę: Drogi Panie nie miejsce to na dyskusję To ja czekałem na podpisaną przez Pana korektę przez prawie 3 tygodnie W tym tygodniu do Nas dotarł po kilkunastu meilach wyjaśniających Panu że podstawą do wysłanie pieniędzy jest podpisana przez Pana faktura korygująca. Więc nie rozumiem dlaczego Pan tak długo zwlekał z podpisaniem korekty. Z tych wszystkich kłamstw Pinokia można by całkiem pokaźny wątek utworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Widze, ze tutaj nadal "strzyzono, golono,... strzyzono, golono" Kazdy srednio inteligentny forumowicz juz sobie dawno opinie o firmie wyrobil. Przy okazji tez o pompach PW. Ten watek naprawde ludzi odstarasza od tych urzadzen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przy okazji tez o pompach PW. Ten watek naprawde ludzi odstarasza od tych urzadzen. A nie słusznie Zależy czego oczekuje się od domu i pompy powietrze-woda bo gdzieś pisałem,są to "naczynia powiązane" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A nie słusznie Zależy czego oczekuje się od domu i pompy powietrze-woda bo gdzieś pisałem,są to "naczynia powiązane" Moim zdaniem slusznie. Typowy inwestor naczyta sie i naslucha o zaletach pomp ciepla, instalator go w tym utwierdzi, a pozniej budzi sie rano z pompa ..... P-W. Jak taki czlowiek nie ma byc mocno rozczarowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 swoją drogą - kto nadał rangę FORUMOWICZ WIELKI SERCEM ? chyba troche ona na wyrost.... Mialo byc "WIELKI PORTFELEM" - kazda kase lyknie, ale majac "plecy" u admina, ten zamienil portfel na serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Moim zdaniem slusznie. Typowy inwestor naczyta sie i naslucha o zaletach pomp ciepla, instalator go w tym utwierdzi, a pozniej budzi sie rano z pompa ..... P-W. Jak taki czlowiek nie ma byc mocno rozczarowany? Podobnie jest z innymi sprawami,typowy inwestor nasłucha się o ogrzewaniu ekogroszkiem,że jakie to tanie a później budzi się rano...z syfem w kotłowni,zerwalną zawleczką,wygaszonym kotłem,kosmicznym zużyciem i kosmicznymi rachunkami Dlatego typowy inwestor przed budową powinien liznąć cokolwiek o budowie domu bo inaczej jak nie pałą to dzidą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 24.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Podobnie jest z innymi sprawami,typowy inwestor nasłucha się o ogrzewaniu ekogroszkiem,że jakie to tanie a później budzi się rano...z syfem w kotłowni,zerwalną zawleczką,wygaszonym kotłem,kosmicznym zużyciem i kosmicznymi rachunkami Ale przy ekogroszku nie ma happyend'u, a przy pompie jak zdecyduje sie na gruntowke, to jest bardzo duza szansa na takowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zapraszam na montaze to może zobaczycie różnice pomiędzy waszą wirtualna rzeczywistościa a życiem. Ale co sie dziwisz. Jak Cie "widza" tak Cie "pisza". Kropla dziegciu potrafi beczke miodu zepsuc. Nie dopuszcza sie do takich sytuacji nawet z trudnymi klientami, tym bardziej jak moga na forum obsmarowac. Ja sie moge z tego posmiac, ale dla Ciebie to juz pewnie takowe nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrokop 24.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tak się kończy jak szuka inwestorów na forach.Firmy powinny tu doradzac , a nie omamiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Zapraszam na montaze to może zobaczycie różnice pomiędzy waszą wirtualna rzeczywistościa a życiem. Moja kotłownia też będzie do wglądu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 24.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 24.01.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Widzę że Panowie R19, adiqq to robią za prokuratora, sąd i kata. jezeli macie takie duże jaj to zapraszam do Żywca i parę rzeczy wam pokaże abyście mogli uniknąć pomówień. ja mogę z jednej ręki dać namiary na 20 zadowolony klientów ale was tak chęć pala osly żeby komuś dowalic że nawet nie potraficie czytać ze zrozumieniem a jedynymi przykładami które podajcie to magnolia i hal.. Zapraszam na montaze to może zobaczycie różnice pomiędzy waszą wirtualna rzeczywistościa a życiem. Jeżeli to są pomówienia to dlaczego jeszcze nie jesteśmy pozwani? Jeżeli nigdy nie nazywałeś się Gołuch, to dlaczego tego nie napisałeś do tej pory? Gdzie jest pompa Artura, jeżeli pompy są na stanie u dystrybutorów? Dlaczego nie odebrałeś faktury korygującej od Hal9000? Dlaczego kłamałeś, ze wyszedł do niego przelew? Dlaczego kłamałeś, że wysłałeś mu dokumentację? Dlaczego kłamałeś, że wysłałeś paczkę do Chciałbympompę, a potem kłamałeś, że zaginęła i żona była wyjaśniac na poczcie? I tak dalej..... Ps. Masz nas za idiotów? Wiadomo, że jak zaczynałeś od zera to musiałeś zrobić kilka instalacji, od razu by była wtopa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Gdzie jest pompa Artura, jeżeli pompy są na stanie u dystrybutorów? . Tutaj muszę sprostować,u dystrybutora tego u którego miki się zaopatruje T-CAP-a nie było,był zamówiony i zapłacony 18.12,przyjechał do Warszawy dopiero 18.01 i od razu wyjechał do Zywca dowiadywałem się w Warszawie bo pilotowałem ten temat. Pompa jest już w Żywcu i lada chwila będzie montowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 24.01.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Przy okazji tez o pompach PW. Ten watek naprawde ludzi odstarasza od tych urzadzen. Co do opinii o urządzeniach to bym pochopnych wniosków nie wyciągał.Od 01.01.2013 do dzisiaj zużyłem 700kWh prądu. To tyle co Daga&Adam przy gruntówce, podłogówce, mniejszej powierzchni ogrzewanej, lepszym ociepleniu (wg podpisu) i posiadaniu rekuperatora, którego ja nie mam. Tak więc same PC P-W nie koniecznie są złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 24.01.2013 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tak więc same PC P-W nie koniecznie są złe. Zgadzam się z tym,jak pisałem,zależy co kto oczekuje od pompy,wiadomo,ze nie będzie miała takich osiągów jak gruntowa i chyba potencjalni inwestorzy to wiedzą ale też będzie tańsza od gruntowej jeśli nie chcemy angażować własnych sił w wykonanie DZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 24.01.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Tak więc same PC P-W nie koniecznie są złe. Moze i nie sa, ale po lekturze watku trzeba naprawde liczyc, ze sie ma sporego fatrta, zeby sie zdecydowac na zakup i spac sobie spokojnie. To jak rzut moneta. Nie kazdemu to odpowiada. Nie kazdy ma dusze hazardzisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 24.01.2013 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts