Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ana zdradż cenę czy domyślam się 30 tyś starczy.

dobrze że się tu udzielasz

szczerze nie wiem , wszystko zależy od tego jaka ma być instalacja. Na forum trafiłam w momencie gdy wykańczaliśmy dom i nigdy nie mówiłam, że Zubadan jest tani tak samo jak nigdy nie mówiłam, że dom grzeje za półdarmo. Nigdy nie pisałam bajek w tym temacie... i jeśli ktoś rozmawia z moim M to też nie wkręca kitu, może dlatego większość klientów to klienci z polecenia... Jeśli ktoś ma chęć to zawsze może do mnie przyjechać i zobaczyć że pc-pw to u mnie jedyne źródło grzania i cyka elegancko bez wspomagania żadnych grzałek w jednym z najzimniejszych regionie naszego kraju. Z premedytacją nie montowaliśmy kominka pomimo tego że posiadamy komin :) Od Października pc-pw grzejemy też nasz nowy budynek biurowo-magazynowy o powierzchni 360m. Też można zobaczyć ;)

w sumie z tobą się zgadzam

ale nie można mówić że m jest fajniejsza bo bez grzałek

pomijając jej cenę, koszty eksploatacyjne.

w ten sposób wypuklamy jej cechy pozytywne kosztem tych troszkę mniej.

jak to w życiu bywa - chodzi o stosunek

między ceną a jej parametrmi

hmmmm tak to już jest... stosunki rządzą naszym życiem

o grzałce napisałam celowo bo nie sztuką napisać klientowi że masz w zanadrzu 9kw w grzałkach gdy na dworze temp -5 bo chyba nie taka jest idea pc by poniżej -5 grzaly grzałki ;)

Szanowni Panowie, jako że jestem już byłym klientem miki121 - podzielam Waszą niechęć, żal i bezsilność wobec tego "instalatora". Dokładnie było jak opisujecie: gadka szmatka, pitu pitu, fakt prace zaczęte w sierpniu a do połowy stycznia b.r. nie zakończone. Wykręty, tłumaczenia, przekładania terminów, zmieniająca się ekipa pracowników - przepraszam jedna osoba cały czas była ta sama - marne to pocieszenie. A tym, którzy podpisują nowe umowy lub zastanawiają się nad podpisaniem - napiszę - uważajcie bo scenariusz może się powtórzyć. Człowiek widzi kilka złotych tańszą ofertę i się skusi - a tu instalacyjny Amber Gold ...

mniej wesoło powiadasz...

zawsze jak tutaj widzę kogoś kto usilnie chce wszystkich uszczęśliwić swoimi produktami to zapala mi się czerwona lampka, niestety często ma to uzasadnienie...

często jest tak, że forumowicze milczą a jak już ktoś zaczyna coś mówić to rozsypuje się worek ;)

ciekawe co będzie dalej ...

mniej wesoło powiadasz...

zawsze jak tutaj widzę kogoś kto usilnie chce wszystkich uszczęśliwić swoimi produktami to zapala mi się czerwona lampka, niestety często ma to uzasadnienie...

często jest tak, że forumowicze milczą a jak już ktoś zaczyna coś mówić to rozsypuje się worek ;)

ciekawe co będzie dalej ...

poniekąd masz rację, rozmawiałam z kimś na pw że publicznie się nie przyzna, że został wrobiony, bo z reguły nikt ni lubi przyznawać się do błędy. Nie pamiętam kto, ale ktoś napisał, że polecił innych chociaż sam do końca nie jest zadowolony. Sorry ale nie wiem czym kieruje się taka osoba?

Edytowane przez ana-76
literówka

Szanowni Panowie, jako że jestem już byłym klientem miki121 - podzielam Waszą niechęć, żal i bezsilność wobec tego "instalatora". Dokładnie było jak opisujecie: gadka szmatka, pitu pitu, fakt prace zaczęte w sierpniu a do połowy stycznia b.r. nie zakończone. Wykręty, tłumaczenia, przekładania terminów, zmieniająca się ekipa pracowników - przepraszam jedna osoba cały czas była ta sama - marne to pocieszenie. A tym, którzy podpisują nowe umowy lub zastanawiają się nad podpisaniem - napiszę - uważajcie bo scenariusz może się powtórzyć. Człowiek widzi kilka złotych tańszą ofertę i się skusi - a tu instalacyjny Amber Gold ...

Pomyslec, ze moglem dolaczyc do tej listy...

W koncu zdecydowalem sie na gruntowke. Czas pokaze czy dokonalem wlasciwego wyboru?

Trzymajcie kciuki;)