gregusjanus 24.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Dzieki, a dlaczego do takiego zapotrzebowania kupiłeś s10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 dobre pytanienajpierw kupiłem pompę potem wybudowałem dom a na koncu zgłosiłem się do asolta po ozc[gupek -głupek ze mnie] wielkości pompy nie żałuję w leju mam że ona teoretycznie jest nieekonomiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 tak i jeszcze dodali 2 baloniki firmowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 24.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wbrew pozorom ta pompa wcale nie jest taka "za duża". W -15 ma jakieś 6kW czyli na styk będzie mogła grzać w taniej taryfie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter719 24.01.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Ale na zewnątrz - nie w mieszkaniu? wewnątrz oczywiście:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 kolega ch ma rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Niech zgadne : Ma Zubadana i Twoj M montowal? Pyxis no co mam Ci powiedzieć? żeś domyślny i błyskotliwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ana zdradż cenę czy domyślam się 30 tyś starczy.dobrze że się tu udzielasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 no masz rację ale jeżeli miałbym zapłacić do swojego domku 30 tyś to byłby kabaret i w tym wszystkim najważniejsze jest to że każdy ma prawo wyboru, każdy może wybrać to co spełni jego oczekiwania, bez znaczenia jakie one są. Jeden lubi kabaret inny sensacje a jeszcze inny kryminał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 w sumie z tobą się zgadzam ale nie można mówić że m jest fajniejsza bo bez grzałek pomijając jej cenę, koszty eksploatacyjne.w ten sposób wypuklamy jej cechy pozytywne kosztem tych troszkę mniej.jak to w życiu bywa - chodzi o stosunek między ceną a jej parametrmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ana zdradż cenę czy domyślam się 30 tyś starczy. dobrze że się tu udzielasz szczerze nie wiem , wszystko zależy od tego jaka ma być instalacja. Na forum trafiłam w momencie gdy wykańczaliśmy dom i nigdy nie mówiłam, że Zubadan jest tani tak samo jak nigdy nie mówiłam, że dom grzeje za półdarmo. Nigdy nie pisałam bajek w tym temacie... i jeśli ktoś rozmawia z moim M to też nie wkręca kitu, może dlatego większość klientów to klienci z polecenia... Jeśli ktoś ma chęć to zawsze może do mnie przyjechać i zobaczyć że pc-pw to u mnie jedyne źródło grzania i cyka elegancko bez wspomagania żadnych grzałek w jednym z najzimniejszych regionie naszego kraju. Z premedytacją nie montowaliśmy kominka pomimo tego że posiadamy komin Od Października pc-pw grzejemy też nasz nowy budynek biurowo-magazynowy o powierzchni 360m. Też można zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 w sumie z tobą się zgadzam ale nie można mówić że m jest fajniejsza bo bez grzałek pomijając jej cenę, koszty eksploatacyjne. w ten sposób wypuklamy jej cechy pozytywne kosztem tych troszkę mniej. jak to w życiu bywa - chodzi o stosunek między ceną a jej parametrmi hmmmm tak to już jest... stosunki rządzą naszym życiem o grzałce napisałam celowo bo nie sztuką napisać klientowi że masz w zanadrzu 9kw w grzałkach gdy na dworze temp -5 bo chyba nie taka jest idea pc by poniżej -5 grzaly grzałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 zgadza się jeśli w tym tygodniu w moim pruchnie nie odpalą się grzałki to jest duża szansa że tej zimy nie dółączę do prądowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 24.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Szanowni Panowie, jako że jestem już byłym klientem miki121 - podzielam Waszą niechęć, żal i bezsilność wobec tego "instalatora". Dokładnie było jak opisujecie: gadka szmatka, pitu pitu, fakt prace zaczęte w sierpniu a do połowy stycznia b.r. nie zakończone. Wykręty, tłumaczenia, przekładania terminów, zmieniająca się ekipa pracowników - przepraszam jedna osoba cały czas była ta sama - marne to pocieszenie. A tym, którzy podpisują nowe umowy lub zastanawiają się nad podpisaniem - napiszę - uważajcie bo scenariusz może się powtórzyć. Człowiek widzi kilka złotych tańszą ofertę i się skusi - a tu instalacyjny Amber Gold ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 24.01.2013 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 znowu mniej wesoło się tu robi tak przy okazji powiem - przy mrozach kwestia skroplin jest minimalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 znowu mniej wesoło się tu robi tak przy okazji powiem - przy mrozach kwestia skroplin jest minimalna co masz na myśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 24.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 mniej wesoło powiadasz... zawsze jak tutaj widzę kogoś kto usilnie chce wszystkich uszczęśliwić swoimi produktami to zapala mi się czerwona lampka, niestety często ma to uzasadnienie... często jest tak, że forumowicze milczą a jak już ktoś zaczyna coś mówić to rozsypuje się worek ciekawe co będzie dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 24.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 ciekawe co będzie dalej ... Dalej może być już tylko gorzej:o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 24.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) mniej wesoło powiadasz... zawsze jak tutaj widzę kogoś kto usilnie chce wszystkich uszczęśliwić swoimi produktami to zapala mi się czerwona lampka, niestety często ma to uzasadnienie... często jest tak, że forumowicze milczą a jak już ktoś zaczyna coś mówić to rozsypuje się worek ciekawe co będzie dalej ... poniekąd masz rację, rozmawiałam z kimś na pw że publicznie się nie przyzna, że został wrobiony, bo z reguły nikt ni lubi przyznawać się do błędy. Nie pamiętam kto, ale ktoś napisał, że polecił innych chociaż sam do końca nie jest zadowolony. Sorry ale nie wiem czym kieruje się taka osoba? Edytowane 24 Stycznia 2013 przez ana-76 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 24.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Szanowni Panowie, jako że jestem już byłym klientem miki121 - podzielam Waszą niechęć, żal i bezsilność wobec tego "instalatora". Dokładnie było jak opisujecie: gadka szmatka, pitu pitu, fakt prace zaczęte w sierpniu a do połowy stycznia b.r. nie zakończone. Wykręty, tłumaczenia, przekładania terminów, zmieniająca się ekipa pracowników - przepraszam jedna osoba cały czas była ta sama - marne to pocieszenie. A tym, którzy podpisują nowe umowy lub zastanawiają się nad podpisaniem - napiszę - uważajcie bo scenariusz może się powtórzyć. Człowiek widzi kilka złotych tańszą ofertę i się skusi - a tu instalacyjny Amber Gold ... Pomyslec, ze moglem dolaczyc do tej listy... W koncu zdecydowalem sie na gruntowke. Czas pokaze czy dokonalem wlasciwego wyboru? Trzymajcie kciuki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts