Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Sąsiad to nie rodzina ale nie sądzę,żeby aż tak miał odczuwać niedogoności mojej jednostki zewnętrznej ;)

W "capie" sterownik pokojowy masz wg życzenia,na jednostce wewnętrznej jest brzydszy niż w Atlanticu a poza tym "obłość" hydroboxu Atlantica nie ma sobie równych :)

Wolisz obejmowac hydrobox? No nie dziwie sie, ze zwiazki partnerskie przepadly w sejmie ;)

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sąsiad to nie rodzina ale nie sądzę,żeby aż tak miał odczuwać niedogoności mojej jednostki zewnętrznej ;)

W "capie" sterownik pokojowy masz wg życzenia,na jednostce wewnętrznej jest brzydszy niż w Atlanticu a poza tym "obłość" hydroboxu Atlantica nie ma sobie równych :)

Hmm, Arturo, TY, liczacy wszystko i na kazde sposoby, scisly umysl, matematycznie i elektrycznie napedzany ...

Oblosc ?? :)

Zadziwiasz mnie.

Notabene slowo oblosc tez niczego sobie :p

Edytowane przez Magnolia18

Coś tam kiedyś się pisało, ze jest chętny na "pomagnoliową" PC. To może "M" da pisemną gwarancję poprawnej pracy "miśka" w warunkach magnoliowych a miki zabierze swoją zabawkę? Dla mnie brzmi rozsądnie a co ty na to Magnolia?

Ja mam Swoje lata, Ty chlopie ( bez urazy ) pewnie tez. Ja w smoki nie wierze.

a Ty ?

Dla mnie podstawą było min.4kW przy -20st.C,Atlantic Extensa 8kW spełniał te warunki łącznie z wyglądem a tu nagle propozycja brzydszego ale mocniejszego Panasa i co ?

Przy Atlanticu 8kW byłem zdecydowany tylko na I taryfę a przy Panasie dylemat czy dalej I taryfa czy jednak II :)

Arturo, ponawiam pytanie. Czy widziales juz swoja pompke?

Dla mnie podstawą było min.4kW przy -20st.C,Atlantic Extensa 8kW spełniał te warunki łącznie z wyglądem a tu nagle propozycja brzydszego ale mocniejszego Panasa i co ?

Przy Atlanticu 8kW byłem zdecydowany tylko na I taryfę a przy Panasie dylemat czy dalej I taryfa czy jednak II :)

dylemat. Ladna czy mniej ladna ( delikatnie) ale moze wiecej ...

Gość Arturo72
mogę napisać jakie mam zużycie za ostatnie 12 dnii czy lepiej po mrozach największych?

Wal,

może "liderzy" na FBD zmądrzeją i zastanowią się przed pisaniem głupich postów na FM ;)

Arturo, ponawiam pytanie. Czy widziales juz swoja pompke?

Prawdopodobnie zobaczę w poniedziałek,kurier z pompą ma być u mnie na budowie dokładnie w poniedziałek :)

Edytowane przez Arturo72