r19 25.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Sąsiad to nie rodzina ale nie sądzę,żeby aż tak miał odczuwać niedogoności mojej jednostki zewnętrznej W "capie" sterownik pokojowy masz wg życzenia,na jednostce wewnętrznej jest brzydszy niż w Atlanticu a poza tym "obłość" hydroboxu Atlantica nie ma sobie równych Wolisz obejmowac hydrobox? No nie dziwie sie, ze zwiazki partnerskie przepadly w sejmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Sąsiad to nie rodzina ale nie sądzę,żeby aż tak miał odczuwać niedogoności mojej jednostki zewnętrznej W "capie" sterownik pokojowy masz wg życzenia,na jednostce wewnętrznej jest brzydszy niż w Atlanticu a poza tym "obłość" hydroboxu Atlantica nie ma sobie równych Hmm, Arturo, TY, liczacy wszystko i na kazde sposoby, scisly umysl, matematycznie i elektrycznie napedzany ... Oblosc ?? Zadziwiasz mnie. Notabene slowo oblosc tez niczego sobie Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hahaha i tak miało być Ciesze sie Twoim szczesciem Azaliz czy ja tez bede uszczesliwiony przez ME ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 25.01.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Coś tam kiedyś się pisało, ze jest chętny na "pomagnoliową" PC. To może "M" da pisemną gwarancję poprawnej pracy "miśka" w warunkach magnoliowych a miki zabierze swoją zabawkę? Dla mnie brzmi rozsądnie a co ty na to Magnolia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kronos85 25.01.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ten wątek jest lepszy od M jak miłość Ciekawe czy tej zimy dobijemy do 500stron ? :popcorn::popcorn::popcorn: chciałbympompę - to ja byłem? -jestem? chętny na tą pompę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Coś tam kiedyś się pisało, ze jest chętny na "pomagnoliową" PC. To może "M" da pisemną gwarancję poprawnej pracy "miśka" w warunkach magnoliowych a miki zabierze swoją zabawkę? Dla mnie brzmi rozsądnie a co ty na to Magnolia? Ja mam Swoje lata, Ty chlopie ( bez urazy ) pewnie tez. Ja w smoki nie wierze. a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 25.01.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja w smoki nie wierze. a Ty ? No jak to! Sam widziałem w kinie tak film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 niestety myślę że największy dym jeszce przed namiboję się że będziemy wzywani na świadków przez te nasze posty. mogę napisać jakie mam zużycie za ostatnie 12 dnii czy lepiej po mrozach największych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja mam Swoje lata, Ty chlopie ( bez urazy ) pewnie tez. Ja w smoki nie wierze. a Ty ? A w myszki obojga nazwisk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja robię w zupelnie innej branży i mogę Ci wycenić moją uslugę W ciemno wybieram twoją usługę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dla mnie podstawą było min.4kW przy -20st.C,Atlantic Extensa 8kW spełniał te warunki łącznie z wyglądem a tu nagle propozycja brzydszego ale mocniejszego Panasa i co ? Przy Atlanticu 8kW byłem zdecydowany tylko na I taryfę a przy Panasie dylemat czy dalej I taryfa czy jednak II Arturo, ponawiam pytanie. Czy widziales juz swoja pompke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dla mnie podstawą było min.4kW przy -20st.C,Atlantic Extensa 8kW spełniał te warunki łącznie z wyglądem a tu nagle propozycja brzydszego ale mocniejszego Panasa i co ? Przy Atlanticu 8kW byłem zdecydowany tylko na I taryfę a przy Panasie dylemat czy dalej I taryfa czy jednak II dylemat. Ladna czy mniej ladna ( delikatnie) ale moze wiecej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 niestety myślę że największy dym jeszce przed nami boję się że będziemy wzywani na świadków przez te nasze posty. mogę napisać jakie mam zużycie za ostatnie 12 dnii czy lepiej po mrozach największych? zostaw do sadu, bedziesz mial o czym mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) mogę napisać jakie mam zużycie za ostatnie 12 dnii czy lepiej po mrozach największych? Wal, może "liderzy" na FBD zmądrzeją i zastanowią się przed pisaniem głupich postów na FM Arturo, ponawiam pytanie. Czy widziales juz swoja pompke? Prawdopodobnie zobaczę w poniedziałek,kurier z pompą ma być u mnie na budowie dokładnie w poniedziałek Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 obawiam się że ten panasonic to w ramach umorzeń udziałów w spółce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) 13 dób151 kwh +45-50 brykietutemp w domu od 21do 26 w tym okresie samo co Edytowane 25 Stycznia 2013 przez malux20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 przecież do Żywca pojechała, a nie do Gliwic Po takim czasie oczekiwania nie korcilo by Cie wsiasc do czortopchaja i pojechac zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ten wątek jest lepszy od M jak miłość Jest lepszy od Bonda;) Ale, ale... gdzie jest miki:confused: malux20 pisz tylko o zużyciu bo... Arturo72 dla ciebie podstawą było grzanie prądem:P Magnolia poważnie uwierzyłeś w Zuba... sorry ME:-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jest lepszy od Bonda;) Ale, ale... gdzie jest miki:confused: malux20 pisz tylko o zużyciu bo... Arturo72 dla ciebie podstawą było grzanie prądem:P Magnolia poważnie uwierzyłeś w Zuba... sorry ME:-?[/ a Ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 25.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ty Arturo, jak tylko PC będzie w Żywcu to wal choć by na bosaka do Żywca:)Ładuj choć by na taczkę i z buta do domu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts