hydraulik_ 06.02.2013 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ...Gołuch zarobiony jest... w końcu solidny wykonawca z niego Ktoś ci płaci ,czy to tak bezinteresownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 A Ty jesteś jego adwokatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 rozumiem, że ty jesteś prokuratorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a w mojej wypowiedzi kryje się jakieś oskarżenie kogokolwiek? masz jakąś obsesję? zaraz zgłoszę Redakcji, że robicie na mnie nagonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 nie nie kryje się, żadne oskarżenie,ależ skąd, wystarczy poczytać twoje wcześniejsze posty,twoje i tobie podobnych, abstrahując, chciałbym się dowiedzieć od ciebie, czy miałeś bezpośredni kontakt z mikim?czy cię oszukał, i w sumie to wszystko, mam nadzieję, że otrzymam odpowiedź, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) pozwól, że zachowam się tak jak Twój Guru i nie będę odpowiadał na Twoje pytania aha i jeżeli już próbujesz mnie pomawiać to zacytuj moje posty w których oskarżam kogokolwiek bo to na pewno będzie pasjonująca lektura Edytowane 6 Lutego 2013 przez Sławek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 na konkretne pytania, jakoś nie ma konkretnej odpowiedzi,natomiast są insynuacje pod moim adresem, nie mogę niestety, od ciebie wymagać obiektywizmu,bo ci go brakuje,a szkoda, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) coś Ci się pomyliło "kolego" to Ty zacząłeś bez żadnej podstawy mnie pomawiać bo to co mówię i mówiłem to ja dobrze pamiętam i nie znajdziesz w moich wypowiedziach żadnych oskarżeń rzucanych w kogokolwiek więc może lepiej zastanów się co wygadujesz... jak chcesz już stawać w czyjejś obronie to przynajmniej przemyśl jaką linię obrony przyjąć no i zastanów się kogo bronisz... a skoro już wkładasz kij w mrowisko to niech będzie:Michał Piękny i Michał Gołuch to jedna i ta sama osobamam nadzieję, że tym odważnym stwierdzeniem nie uraziłem nikogo ani nikogo o nic nie oskarżyłem... Edytowane 6 Lutego 2013 przez Sławek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a masz na to jakieś dowody?bo o tym czytam już od długiego czasu, ale tylko czytam, a czy masz jeszcze jakieś dowody na pozostałe zarzuty? konkrety, proszę, nie chcę być złośliwy,ale na bycie moim kolegą trzeba sobie zasłużyć, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 06.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a skoro już wkładasz kij w mrowisko to niech będzie: Michał Piękny i Michał Gołuch to jedna i ta sama osoba mam nadzieję, że tym odważnym stwierdzeniem nie uraziłem nikogo ani nikogo o nic nie oskarżyłem... Potwierdzam. Jak ktoś chce dowodów zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 mój mail jest w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 a czy masz jeszcze jakieś dowody na pozostałe zarzuty? konkrety, proszę, o jakich pozostałych zarzutach mówisz? konkrety proszę (i tak dla Twojej informacji - to co napisałem to nie jest zarzut , trudno nazwać zarzutem informację o imieniu i nazwisku hehe) a skoro już jesteśmy w temacie to taka mała perełeczka nazwałbym to "skromne początki błyskotliwej kariery" : http://www.husky.pl/instalatorzy_listaostrzegawcza.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik37 06.02.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Panowie piszcie i pompach i dajcie sobie juz spokój z ta nagonką.Miki i tak jest juz tu spalony chociaż jak zauważyłem że w tym ewentualnym "drugim życiu" większość jego klientów była zadowolona.Wygląda na to że facet po prostu wziął za duzo robót a ceny miał dobre i temu chyba nikt nie zaprzeczy. Pisać dobre umowy bez zaliczek i mozna dawac zlecenia komu sie chce nawet mikiemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 06.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Panowie piszcie i pompach i dajcie sobie juz spokój z ta nagonką.Miki i tak jest juz tu spalony chociaż jak zauważyłem że w tym ewentualnym "drugim życiu" większość jego klientów była zadowolona.Wygląda na to że facet po prostu wziął za duzo robót a ceny miał dobre i temu chyba nikt nie zaprzeczy. Pisać dobre umowy bez zaliczek i mozna dawac zlecenia komu sie chce nawet mikiemu. Co da dobra umowa jezeli sprzedawca/instalator ucieknie na drugi koniec Polski i jeszcze zmieni nazwisko, zeby go nie mozna bylo znalezc? Jezeli chcesz dac zarobic czlowiekowi, o ktorym pisza, ze oszukal wiele osob to prosze bardzo. Nikt ci tego nie zabroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ... jak zauważyłem że w tym ewentualnym "drugim życiu" większość jego klientów była zadowolona.... a tak... też słyszałem, że instalator z niego dobry... tak na marginesie: 1950 podobno miki poprawiał po Tobie robotę u jednego z forumowiczów, za którą wziąłeś pieniążki? to prawda czy fałsz? skoro miki nie ujawnił tego faktu to nie dziwię się, że jako Olimp tego forum i Najlepszy Doradca tak go bronisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 ponad rok mnie nie było na tym forum,tam gdzie robiłem inwestor nic mi nie zgłaszał, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 06.02.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 (edytowane) Sławek już się trochę uspokoiło i nagle ni z gruchy ni z pietruchy walnąłeś nazwiskiem i znów mamy pół strony za przeproszeniem pieprzenia.Już kiedyś napisałem - jeśli ktoś ma dowód że jeden i drugi to ta sama osoba niech go tu wstawi i będzie spokój. Jakoś bez odzewu - brak odważnych? Edytowane 6 Lutego 2013 przez plusfoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 06.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 1950 podobno miki poprawiał po Tobie robotę u jednego z forumowiczów, za którą wziąłeś pieniążki Też to słyszałem od samego Michała. Niestety nie pamiętam o kogo chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 06.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 jeśli ktoś ma dowód że jeden i drugi to ta sama osoba niech go tu wstawi i będzie spokój. Na samym początku jak pojawiły się "pomówienia" pod adresem miki121 stanąłem niejako w jego obronie prosząc o dowody. Wtedy pierwszy raz wypłynęło nazwisko Gołuch. Niestety oskarżyciel podwinął ogon i skasował posty. Miki121 odgrażał się zgłoszeniem sprawy do prokuratury co byłoby chyba naturalnym krokiem każdego. Czy to zrobił? Nie wiem. Tak sobie tylko myślę: gdyby ktokolwiek zarzucił mi, że jestem oszustem, który nazywał się kiedyś "xxx" to odpowiedział bym zgodnie z prawdą: "nigdy nie nazywałem się xxx i jest to pomówienie". Takiego oświadczenia się nie doczekaliśmy pomimo próśb wielu osób. Ja nie przesądzam czy miki121 to dawny oszust Michał Gołuch. Nawet wolę wierzyć, że nie jest to prawda. Jakoś jednak "pomówiony" zachowuje się dziwnie w tej sytuacji i nie zajmuje jasnego stanowiska. Jak już pisałem u mnie robotę wykonał choć pewnych rzeczy nie skończył. Pewne drobiazgi też spieprzył i przez 9 miesięcy nie znalazł czasu by pojawić się na poprawki. Zadeklarował wizytę w kwietniu. Czy się pojawi? Pojęcia nie mam Z forum zniknął, posty pokasował... Raczej nie świadczy to o jego dobrych intencjach w mojej opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 06.02.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Jakoś jednak "pomówiony" zachowuje się dziwnie w tej sytuacji i nie zajmuje jasnego stanowiska. dokładnie, to widać jak na dłoni... Patrząc na jego biznesową "karierę" (kilka firm, nazw, miejscowości, spółek) jego intencje nie są do końca jasne, chociaż rzeczywiście w obecnym życiu nie ma aż takich akcji jak miał w poprzednim wcieleniu... jest takie powiedzenie, że pierwszy milion trzeba ukraść, może coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts