Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Trochę tylko przykro, że rozmowy o pompach ciepła się właściwie skończyły a pozostało tylko bicie piany na temat miki121, artura, itp :( Już chyba wolałem przepychanki gruntówców vs powietrznych :(

Ja sie Artura nie czepiam. Nawet skrycie licze, ze obiektywnie opisze swoje przygody z pompa. W tym z instalacja.

Ileż razy można pisać,że jestem zdecydowanym przeciwnikiem kabli grzewczych ;)

Do bolu.

Ci ktorzy przez te pol roku przekonywania, ze kable sa najlepsze na Swiecie, sie w koncu na nie w swoim domu zdecydowali za Twoja namowa, powinni je teraz wyrwac z posadzki i nieoczyszczone z betonu powpychac Ci w rozne otwory ciala. :)

Arturek tez jako pierwszy na forum uzmyslawial mi jakim to glupcem jestem nie robiac w domu kabli grzewczych. Ile to stracilem i jakiego frajera dalem z siebie zrobic instalujac pompe ciepla.

Jakos tak samo przychodzi, chociaz kopanie lezacego to nie jest powod do satysfakcji. :)

Z autopsji wiem, ze do pewnych decyzji trzeba dojrzec.

Zaklinalem sie, ze nie zainwestuje w gruntowa. Teraz nikt mnie na powietrzna nie namowi.

Do bolu.

Pyxiu. Często się z tobą spieram na forum ale też szanuję jako "przeciwnika na poziomie", że tak to ujmę. Jednak nie przypominam sobie by Artur chwalił kable. Pisał raczej o ogrzewaniu podłogowym z kotłem elektrycznym. Ale jestem tu na forum stosunkowo krótko więc może czegoś nie pamiętam?

największy wiatr to sieją : Sławek i Siwy ichyba Twaro

nie piszą nic na temat pomp PW o których jest wątek tylko szukają zaczepki, najpierw miki teraz Arturo

jak ich tu nie było to było rzeczowo ina temat a tak od kilkudziesięciu stron tylko jakieś czepianie się ludzi a nie maszyn.

nawet Pyxis w swoich zapartych poglądach i niekoniecznie miłych komentarzach używa konkretnych argumentów..:yes:

Zgadzam sie z Toba :yes::yes::yes:

Puknij się w swój mały móżdżek. Normalnej wielkości mózg nie zrodziłby wypowiedzi powyżej. Chyba, że to po prostu zwykły przejaw prostactwa i chamstwa.

Ja swoje już na temat miki121 napisałem. Nie mam powodów by robić jakąś krucjatę.

Co napisałeś?

Przesyłka przyszła?

Móżdżek, chamstwo, wal się:bash:

TCHÓRZ.

Edytowane przez twaro