malux20 16.02.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 jak chcesz moge ci przyznać tytuł brykieciarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 jak chcesz moge ci przyznać tytuł brykieciarza Zglosze sie za jakis czas Zdrowka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Zglosze sie za jakis czas Zdrowka.... Nie pijcie za wiele... . To szkodzi zdrowiu:D Tyrman się na tym przejechał Edytowane 16 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ja bimber robię na wodzie ze skroplin i podefrostachtzw pierwsza destylacjano a potem wiadomo-kociolek na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Trochę tylko przykro, że rozmowy o pompach ciepła się właściwie skończyły a pozostało tylko bicie piany na temat miki121, artura, itp Już chyba wolałem przepychanki gruntówców vs powietrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Trochę tylko przykro, że rozmowy o pompach ciepła się właściwie skończyły a pozostało tylko bicie piany na temat miki121, artura, itp Już chyba wolałem przepychanki gruntówców vs powietrznych Nie pier... . Napisz jak twoja PC śmiga. Opisz współprace z mikim:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 no u mnie 7kwh na dobę tylko co ja mam zrobić żeby nie przechodziła w stan spoczynku?coś z krzywą ?przy niższych temperaturach nie było problemu za szybko powrót się podbija i się wyłącza zasilanie 24 stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wszyscy którzy kokorzystali z usług mikiego opiszcie swoje doświadczenia. Nie bójcie się. Pamiętajcie że możecie ostrzec innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Trochę tylko przykro, że rozmowy o pompach ciepła się właściwie skończyły a pozostało tylko bicie piany na temat miki121, artura, itp Już chyba wolałem przepychanki gruntówców vs powietrznych Ja sie Artura nie czepiam. Nawet skrycie licze, ze obiektywnie opisze swoje przygody z pompa. W tym z instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wszyscy którzy kokorzystali z usług mikiego opiszcie swoje doświadczenia. Nie bójcie się. Pamiętajcie że możecie ostrzec innych. To może zachęć innych dobrym przykładem. Opowiedz nam swoją historię, która doprowadziła cię do tak zaciętego tępienia miki121, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 to jest podobnie jak u mnie z wentylacją klienci tego samego instalatora do mnie dzwonili opowiadali historie swoje ale za bardzo nikt nie chciał pisać tutajniektóre przypadki były dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To może zachęć innych dobrym przykładem. Opowiedz nam swoją historię, która doprowadziła cię do tak zaciętego tępienia miki121, ok? Zachęciłeś mnie . Poczytaj wpisy HALL9000, Tyrmana i innych., Ja jestem jednym z nich. Ty jesteś tchórzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ty jesteś tchórzem. Puknij się w swój mały móżdżek. Normalnej wielkości mózg nie zrodziłby wypowiedzi powyżej. Chyba, że to po prostu zwykły przejaw prostactwa i chamstwa. Ja swoje już na temat miki121 napisałem. Nie mam powodów by robić jakąś krucjatę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ja nie jestem zdecydowanym przeciwnikiem kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 16.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Ileż razy można pisać,że jestem zdecydowanym przeciwnikiem kabli grzewczych Do bolu. Ci ktorzy przez te pol roku przekonywania, ze kable sa najlepsze na Swiecie, sie w koncu na nie w swoim domu zdecydowali za Twoja namowa, powinni je teraz wyrwac z posadzki i nieoczyszczone z betonu powpychac Ci w rozne otwory ciala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 pyxis ostro.mozna powiedzieć pełna penetracja bez mydła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Arturek tez jako pierwszy na forum uzmyslawial mi jakim to glupcem jestem nie robiac w domu kabli grzewczych. Ile to stracilem i jakiego frajera dalem z siebie zrobic instalujac pompe ciepla. Jakos tak samo przychodzi, chociaz kopanie lezacego to nie jest powod do satysfakcji. Z autopsji wiem, ze do pewnych decyzji trzeba dojrzec. Zaklinalem sie, ze nie zainwestuje w gruntowa. Teraz nikt mnie na powietrzna nie namowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Do bolu. Pyxiu. Często się z tobą spieram na forum ale też szanuję jako "przeciwnika na poziomie", że tak to ujmę. Jednak nie przypominam sobie by Artur chwalił kable. Pisał raczej o ogrzewaniu podłogowym z kotłem elektrycznym. Ale jestem tu na forum stosunkowo krótko więc może czegoś nie pamiętam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 największy wiatr to sieją : Sławek i Siwy ichyba Twaro nie piszą nic na temat pomp PW o których jest wątek tylko szukają zaczepki, najpierw miki teraz Arturo jak ich tu nie było to było rzeczowo ina temat a tak od kilkudziesięciu stron tylko jakieś czepianie się ludzi a nie maszyn. nawet Pyxis w swoich zapartych poglądach i niekoniecznie miłych komentarzach używa konkretnych argumentów.. Zgadzam sie z Toba :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Puknij się w swój mały móżdżek. Normalnej wielkości mózg nie zrodziłby wypowiedzi powyżej. Chyba, że to po prostu zwykły przejaw prostactwa i chamstwa. Ja swoje już na temat miki121 napisałem. Nie mam powodów by robić jakąś krucjatę. Co napisałeś? Przesyłka przyszła? Móżdżek, chamstwo, wal się TCHÓRZ. Edytowane 16 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts