Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Móżdżek, chamstwo, wal się:bash:

Dziękuję za kulturalne pozdrowienia.

Miki wywiązał się (prawie) w całości z podpisanej umowy. To "prawie" to do dzisiaj nie podłączona elektrycznie opcja współpracy z kotłem gazowym. Przyłapałem go też na kłamstwie, itp. Ale to już pisałem. Co mam dodać? Że mnie okradł? Tego mu zarzucić nie mogę.

Przy ostatnim kontakcie z Michałem ustaliliśmy, że spotkamy się na serwisie "rocznym" i wtedy też skończy prace. Jeżeli się z tej obietnicy nie wywiąże to na pewno napiszę o tym na forum.

Przykro mi, że wg ciebie jestem "tchórzem", który "ma się walić" bo nie piszę pod twoje dyktando :(

a jeszcze jedno był tu spór niejako o przeglądy serwisowe :)

i tak sobie sprawdziłem swoją umowę też mam przeglądy co roku i koszt to 420zł na rok

czy to dużo no cóż wizyta samochodem na gwarancji w serwisie zgodnie z warunkami gwarancji to ponad 1200zł

pytanie jest jedno z samochodem jedziemy a przy ogrzewaniu nie chcemy;)

nie rozumiem

Dziękuję za kulturalne pozdrowienia.

Miki wywiązał się (prawie) w całości z podpisanej umowy. To "prawie" to do dzisiaj nie podłączona elektrycznie opcja współpracy z kotłem gazowym. Przyłapałem go też na kłamstwie, itp. Ale to już pisałem. Co mam dodać? Że mnie okradł? Tego mu zarzucić nie mogę.

Przy ostatnim kontakcie z Michałem ustaliliśmy, że spotkamy się na serwisie "rocznym" i wtedy też skończy prace. Jeżeli się z tej obietnicy nie wywiąże to na pewno napiszę o tym na forum.

Przykro mi, że wg ciebie jestem "tchórzem", który "ma się walić" bo nie piszę pod twoje dyktando :(

Widzę poprawę:yes:

Nie wyzywałem cię od półmóżdżków, chamów itp.

Tchórzem jesteś bo po tym co było na forum suchej nitki nikt by nie zostawił na mikim.

Ale rozumiem, jest w zanadrzu serwis... .

NAPRAWDĘ NIE MAM NIC DO CIEBIE..

Tylko bądź obiektywny:yes:

Tchórzem jesteś bo po tym co było na forum suchej nitki nikt by nie zostawił na mikim.

Nikt? Na razie to są tylko chyba 3 zdecydowane głosy "jestem na nie". Jest też kilka popierających... Na razie nie ma afery Amber Gold 2.

Tylko bądź obiektywny

Właśnie taki jestem i to jak widzę jest problemem w twoich oczach.

Co napisałeś?

Przesyłka przyszła?

Móżdżek, chamstwo, wal się:bash:

TCHÓRZ.

Tak z ciekawości przejrzałem 75 ostatnich twoich wpisów(reszty już mi się odechciało) może z pięć czegoś dotyczy konkretnego,1/4 dotyczy mikiego a reszta jest podobna do tego - gratulacje

i tak sobie sprawdziłem swoją umowę też mam przeglądy co roku i koszt to 420zł na rok

czy to dużo no cóż wizyta samochodem na gwarancji w serwisie zgodnie z warunkami gwarancji to ponad 1200zł

nie rozumiem

Hydraulik twierdzi, ze to nie potrzebne. Czyli, ze co? Trafilo na frajera?

nie rozumiem

Posiadaczy gruntowek taka kwota przyprawi o bol brzucha..... ze smiechu.

A czytał kartę gwarancyjną urządzenia które sprzedaje?

Bo ja dostałem od właśnie mikiego dokumentację techniczną i kartę gwarancyjną z warunkami na meila.

I było napisane że jeżeli chcę więcej niż 24 miesiące gwarancji to muszę robić przeglądy.

A jeżeli coś kupuję i dostaję informację że musi być przegląd aby mieć zamiast 24 miesięcy więcej to chyba moja decyzja że chcę zapłacić :)