malux20 16.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 dajcie spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Móżdżek, chamstwo, wal się Dziękuję za kulturalne pozdrowienia. Miki wywiązał się (prawie) w całości z podpisanej umowy. To "prawie" to do dzisiaj nie podłączona elektrycznie opcja współpracy z kotłem gazowym. Przyłapałem go też na kłamstwie, itp. Ale to już pisałem. Co mam dodać? Że mnie okradł? Tego mu zarzucić nie mogę. Przy ostatnim kontakcie z Michałem ustaliliśmy, że spotkamy się na serwisie "rocznym" i wtedy też skończy prace. Jeżeli się z tej obietnicy nie wywiąże to na pewno napiszę o tym na forum. Przykro mi, że wg ciebie jestem "tchórzem", który "ma się walić" bo nie piszę pod twoje dyktando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.02.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 pytanie o zasobnik ciepłej wody do pompy czy 175 litrów zintegrowane w pompie jest wystarczające dla trzy osobowej rodziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 pytanie o zasobnik ciepłej wody do pompy czy 175 litrów zintegrowane w pompie jest wystarczające dla trzy osobowej rodziny? Prysznic czy wanna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 raczej prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 To może zachęć innych dobrym przykładem. Opowiedz nam swoją historię, która doprowadziła cię do tak zaciętego tępienia miki121, ok? Twaro czekamy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 raczej prysznic No to starczy bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 a jeszcze jedno był tu spór niejako o przeglądy serwisowe i tak sobie sprawdziłem swoją umowę też mam przeglądy co roku i koszt to 420zł na rok czy to dużo no cóż wizyta samochodem na gwarancji w serwisie zgodnie z warunkami gwarancji to ponad 1200zł pytanie jest jedno z samochodem jedziemy a przy ogrzewaniu nie chcemy;) nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Co napisałeś? Przesyłka przyszła? Móżdżek, chamstwo, wal się TCHÓRZ. Zenada, szkoda slow, skad tyle jadu???? Czy ktos Cie skrzywdzil za mlodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Dziękuję za kulturalne pozdrowienia. Miki wywiązał się (prawie) w całości z podpisanej umowy. To "prawie" to do dzisiaj nie podłączona elektrycznie opcja współpracy z kotłem gazowym. Przyłapałem go też na kłamstwie, itp. Ale to już pisałem. Co mam dodać? Że mnie okradł? Tego mu zarzucić nie mogę. Przy ostatnim kontakcie z Michałem ustaliliśmy, że spotkamy się na serwisie "rocznym" i wtedy też skończy prace. Jeżeli się z tej obietnicy nie wywiąże to na pewno napiszę o tym na forum. Przykro mi, że wg ciebie jestem "tchórzem", który "ma się walić" bo nie piszę pod twoje dyktando Widzę poprawę Nie wyzywałem cię od półmóżdżków, chamów itp. Tchórzem jesteś bo po tym co było na forum suchej nitki nikt by nie zostawił na mikim. Ale rozumiem, jest w zanadrzu serwis... . NAPRAWDĘ NIE MAM NIC DO CIEBIE.. Tylko bądź obiektywny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Zenada, szkoda slow, skad tyle jadu???? Czy ktos Cie skrzywdzil za mlodu? Żenada to twoje drugie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Tchórzem jesteś bo po tym co było na forum suchej nitki nikt by nie zostawił na mikim. Nikt? Na razie to są tylko chyba 3 zdecydowane głosy "jestem na nie". Jest też kilka popierających... Na razie nie ma afery Amber Gold 2. Tylko bądź obiektywny Właśnie taki jestem i to jak widzę jest problemem w twoich oczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.02.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Wyslalem Ci wiadomosc .... kuknij i daj znac . Dzięki Udało mi się znaleźć symulator daikina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 16.02.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Żenada to twoje drugie imię. Nie zejde sie do twojego poziomu, bez odbioru:yes:. Pamietaj, ze kij ma dwa konce. What comes around goes around. Edytowane 16 Lutego 2013 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 16.02.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Co napisałeś? Przesyłka przyszła? Móżdżek, chamstwo, wal się TCHÓRZ. Tak z ciekawości przejrzałem 75 ostatnich twoich wpisów(reszty już mi się odechciało) może z pięć czegoś dotyczy konkretnego,1/4 dotyczy mikiego a reszta jest podobna do tego - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 a jeszcze jedno był tu spór niejako o przeglądy serwisowe i tak sobie sprawdziłem swoją umowę też mam przeglądy co roku i koszt to 420zł na rok czy to dużo no cóż wizyta samochodem na gwarancji w serwisie zgodnie z warunkami gwarancji to ponad 1200zł pytanie jest jedno z samochodem jedziemy a przy ogrzewaniu nie chcemy;) nie rozumiem Hydraulik twierdzi, ze to nie potrzebne. Czyli, ze co? Trafilo na frajera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Nikt? Na razie to są tylko chyba 3 zdecydowane głosy "jestem na nie". Jest też kilka popierających... Na razie nie ma afery Amber Gold 2. Właśnie taki jestem i to jak widzę jest problemem w twoich oczach. Przykro mi ale nie jesteś obiektywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 a jeszcze jedno był tu spór niejako o przeglądy serwisowe i tak sobie sprawdziłem swoją umowę też mam przeglądy co roku i koszt to 420zł na rok czy to dużo no cóż wizyta samochodem na gwarancji w serwisie zgodnie z warunkami gwarancji to ponad 1200zł pytanie jest jedno z samochodem jedziemy a przy ogrzewaniu nie chcemy;) nie rozumiem Posiadaczy gruntowek taka kwota przyprawi o bol brzucha..... ze smiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 16.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 A czytał kartę gwarancyjną urządzenia które sprzedaje? Bo ja dostałem od właśnie mikiego dokumentację techniczną i kartę gwarancyjną z warunkami na meila. I było napisane że jeżeli chcę więcej niż 24 miesiące gwarancji to muszę robić przeglądy. A jeżeli coś kupuję i dostaję informację że musi być przegląd aby mieć zamiast 24 miesięcy więcej to chyba moja decyzja że chcę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 16.02.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Przykro mi ale nie jesteś obiektywny. Prosiłem już. Przedstaw swoją historię. Ja oceniam fakty, które znam. Co jest nieobiektywnego w moich wypowiedziach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts