Gość Arturo72 09.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rzoumiem, iz nie masz wszystkiego skonczonego jeszcze ? 'Pita' Ci 1-1.5* w 22h ? Na to wygląda,jest jeszcze parę nie doskonałości no i brak zysków bytowych,no i pytanie czy płyta dalej nie bierze. Po odwiercie będę mądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Na to wygląda,jest jeszcze parę nie doskonałości no i brak zysków bytowych,no i pytanie czy płyta dalej nie bierze. Po odwiercie będę mądrzejszy dlatego warto by zrobić odwiert w płycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 09.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Na to wygląda,jest jeszcze parę nie doskonałości no i brak zysków bytowych,no i pytanie czy płyta dalej nie bierze. Po odwiercie będę mądrzejszy Widzisz masz Pc Pw a i tak bedziesz mial odwiert tylko nie zapomnij o pluczce bentonitowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Mi to nawet przypomnienie w komórce nie pomagają... Sam nie potrafię zapanować nad moim roztrzepaniem Ale postaram się jakoś to ogarnąć Hmm Nie brzmi obiecujaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.03.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Hmm Nie brzmi obiecujaco. Obiecujaco moze nie, za to bardzo dyplomatycznie. Pozostaje nie dac o sobie zapomniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 09.03.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Miki, dawaj ten pozew. Straszysz tylko jak pobieraczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Nie strasz bo mi serwis pitnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.03.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Nie strasz bo mi serwis pitnie ... Moze ktos inny moze przeprowadzic serwis Twojej PCi? Czy zwiazany jestes umowa z miki-m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Miki ma robic za free. Mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 10.03.2013 01:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Czemu tak późno wszedłem??? Ty oszuście, złodzieju. Wóda? Nie wstydzisz się tu pokazywać? Uwaga!!! Miki, czyli Michał Piękny,bądź firma "Ciepłydom" NIe odpuszczę ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 10.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 proszę piszcie takie rzeczy dzien i noc w wątku i instalatorach.ja rozumię was-ale był tu spokoj ostatnio i niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.03.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 (edytowane) proszę piszcie takie rzeczy dzien i noc w wątku i instalatorach. ja rozumię was-ale był tu spokoj ostatnio i niech tak zostanie malux masz w 100% racje, bylo duzo spokoju i merytorycznej dyskusji. Ludzkich emocji jakiekolwiek by nie byly powstrzymac nie zdolasz;) Sam nie wiem jak bym sie zachowal na miejscu paru osob z FM, a magnolie podziwiam za cierpliwosc. Edytowane 10 Marca 2013 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mardor1971 10.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 Na zasilaniu mam 35st.C,po 22h nie grzania temperatura spada do 19-19,5st.C,temperatura powrotu jest wtedy 20st.C,po 20 minutach temperatura powrotu wzrasta do 24st.C i włącza się grzałka,grzałka grzeje następne 5 minut do osiągnięcia 25st.C na powrocie. Panasonic pod tym względem jest beznadziejny. W domu utrzymuję max.22st.C U mnie w domu jest min 22*C., a stopień czyni wielką różnicę. W zeszłym roku przy wykończeniówce pc chodziła całą zimę, miałem 17-18*C, za wykańczanie i ogrzewanie w taryfie budowlanej za całą zimę zapłaciłem 1000 zł czyli mc-nie ok 150 pln. Nie wiem jak to jest u ciebie,ale u mnie 5,5 cm posadzki anhydrytowej nie wygrzewa się w 20 min, więc tym bardziej 30 cm betonu. Wierzę, .że powrót masz taki jak mówisz, ale to nie jest temp wygrzania płyty tylko temp wygrzania wody w rurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 10.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2013 proszę piszcie takie rzeczy dzien i noc w wątku i instalatorach. ja rozumię was-ale był tu spokoj ostatnio i niech tak zostanie Masz rację ale ten Pan jest chyba masochistą Sam prowokuje dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 11.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 tak zaprzeczę proszę Pana. firma najpierw była jedna która potem przeszła w spółkę. proponuję zapoznać się z umową spółki w której są informację dotyczące tego ale najłatwiej powiedzieć że to przekręt bo zrobiliśmy sp. z o.o.. A kiedy klienci ST24 otrzymają obiecane zobowiązanie, że "Ciepły Dom" przejął obowiązki w zakresie dokończenia prac, serwisu i składanych deklaracji na jego temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 11.03.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Na świętego dygdy, to znaczy nigdy.Gdyby intencje były czyste, to taką informację przesłano by przed likwidacją wiadomej firmy. Ale, moim zdaniem, "niezaspokojeni szczekacze" mają szansę na podpisanie aneksu do umowy, przez nową firmę - oczywiście aneks będzie (powinien być) antydatowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 11.03.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 też jestem ciekaw...nie chce mi się szukać tego posta, ale było wyraźnie napisane, że wszyscy klienci dostaną aneksy.... bylo, ze dostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 11.03.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 bylo, ze dostali Dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 11.03.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ..nie chce mi się szukać tego posta, .... i nie szukaj bo nie znajdziesz, posty autor osobiście wykasował (pewnie tak na wszelki wypadek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 11.03.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 też jestem ciekaw...nie chce mi się szukać tego posta, ale było wyraźnie napisane, że wszyscy klienci dostaną aneksy.... Napewno byla mowa o tych aneksach, ktore mialy byc rozeslane do klientow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts