Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Gość Arturo72
Rzoumiem, iz nie masz wszystkiego skonczonego jeszcze ? 'Pita' Ci 1-1.5* w 22h ?

Na to wygląda,jest jeszcze parę nie doskonałości no i brak zysków bytowych,no i pytanie czy płyta dalej nie bierze.

Po odwiercie będę mądrzejszy ;)

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

proszę piszcie takie rzeczy dzien i noc w wątku i instalatorach.

ja rozumię was-ale był tu spokoj ostatnio i niech tak zostanie

malux masz w 100% racje, bylo duzo spokoju i merytorycznej dyskusji.

Ludzkich emocji jakiekolwiek by nie byly powstrzymac nie zdolasz;)

Sam nie wiem jak bym sie zachowal na miejscu paru osob z FM, a magnolie podziwiam za cierpliwosc.

Edytowane przez Tomaszs131

Na zasilaniu mam 35st.C,po 22h nie grzania temperatura spada do 19-19,5st.C,temperatura powrotu jest wtedy 20st.C,po 20 minutach temperatura powrotu wzrasta do 24st.C i włącza się grzałka,grzałka grzeje następne 5 minut do osiągnięcia 25st.C na powrocie.

Panasonic pod tym względem jest beznadziejny.

W domu utrzymuję max.22st.C

U mnie w domu jest min 22*C., a stopień czyni wielką różnicę. W zeszłym roku przy wykończeniówce pc chodziła całą zimę, miałem 17-18*C, za wykańczanie i ogrzewanie w taryfie budowlanej za całą zimę zapłaciłem 1000 zł czyli mc-nie ok 150 pln. Nie wiem jak to jest u ciebie,ale u mnie 5,5 cm posadzki anhydrytowej nie wygrzewa się w 20 min, więc tym bardziej 30 cm betonu. Wierzę, .że powrót masz taki jak mówisz, ale to nie jest temp wygrzania płyty tylko temp wygrzania wody w rurach.

tak zaprzeczę proszę Pana.

firma najpierw była jedna która potem przeszła w spółkę.

proponuję zapoznać się z umową spółki w której są informację dotyczące tego ale najłatwiej powiedzieć że to przekręt bo zrobiliśmy sp. z o.o..

A kiedy klienci ST24 otrzymają obiecane zobowiązanie, że "Ciepły Dom" przejął obowiązki w zakresie dokończenia prac, serwisu i składanych deklaracji na jego temat?

Na świętego dygdy, to znaczy nigdy.

Gdyby intencje były czyste, to taką informację przesłano by przed likwidacją wiadomej firmy.

Ale, moim zdaniem, "niezaspokojeni szczekacze" mają szansę na podpisanie aneksu do umowy, przez nową firmę - oczywiście aneks będzie (powinien być) antydatowany