Darcy 17.10.2011 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nie wiem, co się stało, ale zniknęły WSZYSTKIE zdjęcia, które przez ostatnie miesiące umieszczałam na Picasa. Po prostu wyparowały - zamiast zdjęć pojawiają się czarne plamy z białym wykrzynikiem. Update: Foty pojawiają się powoli z powrotem, ale nadal nie wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 17.10.2011 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ja również nie widzę zadnych zdjec:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.10.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy, weekend tuż tuż, czekamy na foty... i na kolor tynku renja, odgrzebałam faktury, ale mam tam napisane jedynie "tynk silikatowy FAST baranek". Wiem, że powinnam była spisać nr koloru, ale nie zrobiłam tego, więc nie poratuję Cię tą informacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 17.10.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Muszę się do czegoś przyznać. W lipcu mój skromny domek przeżył sesję zdjęciową dla wnętrzarskiego magazynu. Więcej szczegółów tutaj. Na blogu stworzyłam zakładkę ze zdjęciami mojego domu. Nie wszystkie weszły do wydania, a szczerze mówiąc wybór redakcji bardzo mnie zaskoczył. Luby rechocze złośliwie, że w magazynie znalazła się jego (paskudna, IMO) ściana z kamienia. A ku mojemu rozczarowaniu nie weszła na przykład taka fotka: http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl_.jpgfot. Monika Lewandowska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 17.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 wszystko obejrzałamgratuluję sesji Twojemu domkowi,ale nie byłoby jej bez Twojego talentu do urządzania,więc ogromny szacun dla Ciebie:hug:i Ty miałaś deprechę na taaaaki dom Darcy? piękny, cudowny, będę sie inspirować na ile męż mi pozwoli, a wiesz jak to z nimi jest:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 17.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Darcy - mogłabyś opisać jak przygotowuje się dom do zdjęć, jak współpracuje sie z fotografem, itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Elfir, nie wiem, czy moja odpowiedź Cię zadowoli, bo nie zrobiłam wiele. Fotografka sama zaproponowała sesję, ustaliłyśmy termin, a ja tylko posprzątałam i zrobiłam coś do jedzenia. Obecna była też stylistka, która układała przedmioty do kadru, ale nie ingerowała za bardzo w to, co zastała. Dostałam potem zdjęcia do autoryzacji i na tym moja rola się skończyła. Nie miałam wpływu na wybór magazynu, w którym ukazała się sesja, nie wybierałam też zdjęć, które ostatecznie pojawiły się w druku. W sumie ciekawe doświadczenie, ale to było tak dawno temu... Sesja była chyba w lipcu. Oczywiście do czasu ukazania się magazynu na rynku nie mogłam opublikować nigdzie zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 (edytowane) Kochana, miałam Cię spytać o tę sesję nieraz... a tu proszę, nie zdążyłam;) Darcy, piękne co niektóre kadry. Np. bardzo ciekwe ujęcie sieni, badzo mi się podoba kuchnia na tych zdjęciach, jadalnia, salon... No chyba wszystko mnie zachwyca:lol2: Rewelacja! Gratuluję Edytowane 18 Października 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Bardzo piękne te zdjęcia, ale na wszystkich ściany wyglądają na beżowe, a nie szare. Ciekawe, czy to tylko mój monitor, czy w gazecie też to tak wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 nihiru, nie znam się na fotografii, ale wydaje mi się, że kolorystyka została podkręcona w kierunku beżu. Aż tak beżowe nie są. Co ciekawe, w druku sypialnia wyszła, jakby była zielona... Magda, dzięki. Szkoda, że zdjęcia, na które wskazałaś (hol na przykład) nie znalazły się w druku. Nie sądziłam, że wygra z nimi ściana lubego... Anyway, prawie wszystkie fotki z sesji są na blogu. A kiedy będzie sesja Twojego mieszkania? I w której gazecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 akurat! wcale nie wszystkie, bo ściany lubego jak zwykle nie pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 18.10.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Darcy ,sesja wyszła super,zdjecia piękne...osobiście jestem bardzo zdziwiona i nieco zawiedziona,ze zdjecie z konsolką nie weszło:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.10.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witaj Darcy,pięknie wszystko urządzasz... http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/g035.gif pokłony sie należą..doszłam dopiero do siedemdziesiątejktórejś strony i musiałam wyrazić głośno mój zachwyt...masz tak spójne i przytulne wnętrza... bardzo podoba sie mi kolor ścian i wszystko, absolutnie wszystko podoba, ja spaprałam swoje ściany i jak patrzę na twoje to mam ochotę przemalować pokoje...najpierw zachwycałam sie domkiem monah, potem dom Kasiorka powalił mnie na kolana, później Rokoko... teraz TY... ech.. ide czytać dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 vesila, dziękuję, ale musisz odkryć, co TOBIE się podoba. Nie mnie, monah czy Kasi. Wtedy osiągniesz spokój ducha. aha, ja też byłam zawiedziona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 18.10.2011 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Darcy , cegła i kamień jest teraz na topie więc we wszystkich magazynach wnętrzarskich je lansują, nieważne czy ładne i czy pasuje Swoją drogą pokazałabyś choć na chwilę tę niesławną ścianę bo ciekawość nas zje Widzę że pasiaste zasłony powędrowały do łazienki - jak się tam sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.10.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 akurat! wcale nie wszystkie, bo ściany lubego jak zwykle nie pokazałaś No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 18.10.2011 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 vesila, dziękuję, ale musisz odkryć, co TOBIE się podoba. Nie mnie, monah czy Kasi. Wtedy osiągniesz spokój ducha. ( no ja mam ten problem że wszystko sie mi podoba u Ciebie, np u Kasi podłogi, kuchnia i sztukaterie, u innych też coś i jak to zgrać??? Zajrzałam w Twoją galerie zdjęć... no i ... ja tak chceeee...TO mi się podoba ... potrzebuje nowego domu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.10.2011 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Vesila - niech zgadnę: od niedawna zaczęłaś się interesować wnętrzarstwem? Pamiętam, że też tak miałam na początku. WSZYSTKO mi się podobało i wszystko chciałam mieć. Mniej więcej po dwóch latach kupowania magazynów (to było jeszcze przed erą blogów) zaczęłam odróżniać to, co mi się podoba od tego, co chcę mieć u siebie:). także głowa do góry i cierpliwości:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleczajka 18.10.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Witaj Darcy, czy mogłabyś mi doradzić, jaki kolor z palety NSC odpowiada Twojemu z Para( P5223-34). Kolor jest śliczny, marzy mi się taki u mnie, ale nie mam dostępu do farb Para i muszę coś dobrać z palet NCS. Pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.10.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 vesila, jeśli to Cię pocieszy, to ja najchętniej także wybudowałabym drugi dom. Nie po to, aby wszystko zrobić inaczej, bo pewne rzeczy po prostu lubię, są w moim stylu, ale mimo to mam sto nowych pomysłów i wniosków racjonalizatorskich. mleczajka, mam tylko te numery. Szukając farb byłam tylko w salonie PARA, nie szukałam nigdzie indziej wg NCS. I dajcie mi spokój z tą ścianą. Odcinam się i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts