JuliaJa 18.04.2017 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam.Szukam dobrej ekipy ktora zbuduje mi dom z bala klejonego SWIDNICA DW 11 z garazem i podpiwniczony najlepiej z bala 24cm lub w technologii sumikowo-łątkowej z bala grubego. Stan pod klucz. Proszę również o porady doświadczonych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henryk76 24.04.2017 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 U mnie budowała firma Manufaktura Domów, ale wiem że budują z drewna w całej Polsce i to nie tylko domy letniskowe i mieszkalne całoroczne, ale nawet solidne domy wielorodzinne. Muszę przyznać, że są warci ceny. Ja co prawda budowałam jedynie domek letniskowy 25 mkw z bala 5, ale nie mam żadnych zastrzeżeń.Terminy w 100% dotrzymane, jakość wykonania - b.dobra i polecam z czystym sumieniem. Na PW mogę podesłać fotki domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azafatala 19.05.2017 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2017 Witam ja trochę z innej beczki chodzi mi nie o dom ale o dobrą firmę do postawienia wiaty z bali około 20cm na 20cm krytą gontem drewnianym. @Mam08 Mariusz Sprawdz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirian 22.05.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Witam.Ja też jestem na etapie szukania ekipy.a tak z innej beczki jaka jest minimalna średnica bała bez ocieplenia wg nowych norm i rosporzadzeń.chodzi mi stronę prawną.bo czytając forum piszecie że się pozmieniało.dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 22.05.2017 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 Nie masz szans. Obecne normy wymagałyby bali o średnicy ok. 70 cm. Oczywiście są sposoby by to obejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirian 22.05.2017 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) 70 cm.hmmm czas poszukać jakiejś firmy co z sekwoji buduje. dzieki marmur Edytowane 22 Maja 2017 przez Kirian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 26.05.2017 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2017 70 cm.hmmm czas poszukać jakiejś firmy co z sekwoji buduje. dzieki marmur Zacznij od rozmów z architektami na ten temat i stosowanych przez nich rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stingietka 16.06.2017 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2017 Kirian, Jak duży dom i gdzie chcesz wybudować? Mogę nie tylko firmę budującą, ale i genialnego architekta zarekomendować. a czy ja moge prosic namiary i na architekta i firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekH1 17.06.2017 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 (edytowane) a czy ja moge prosic namiary i na architekta i firme? Oczywiście: [moderowano] Edytowane 17 Czerwca 2017 przez Tomaszs131 Linki reklamowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagome 11.01.2018 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam,szukam godnego polecenia wykonawcy. Chce wybudować dom z okrągłych bali o średnicy 35cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 11.01.2018 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2018 Witam, szukam godnego polecenia wykonawcy. Chce wybudować dom z okrągłych bali o średnicy 35cm. Jeśli to nie toczone mają być to sporo tego na balowym. Ja mogę polecić RT, by nie było spamu tylko jak chcesz resztę to na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekH1 12.01.2018 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Kirian,Gdzie chcesz budować, jaki metraż i czy masz projekt, czy również szukasz ciekawego projektu?pozdr,Marek PS: Zapraszam na priv. helinski @ wp.pl Edytowane 12 Stycznia 2018 przez MarekH1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekH1 12.01.2018 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Stingietka, Przepraszam, umknęła mi korespondencja. Jeżeli temat nadal aktualny - oczywiście. Zapraszam do kontaktu na priv. (helinski @ wp.pl) pozdr, Marek Edytowane 12 Stycznia 2018 przez MarekH1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kagome 15.01.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2018 A dlaczego nie? Taki sobie upatrzyłam i najbardziej mi się podobały. 140m2, wielkopolska. Projekt już mam i wszystkie dokumenty też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatka2106 04.02.2018 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Polecam firmę z Goszczanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mihalski 28.02.2018 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 a ja mam pytanie o firmę , która by mi zbudowała dom całoroczny , ale użytkowany na razie w okresach od wiosny do jesieni, będę miał projekty domy 70 m2 lub około 100 m2 powierzchni użytkowej. Budowa okolice Płocka. Szukam kogoś kto mi zbuduje dom do stanu deweloperskiego rozszerzonego w miarę maksymalnie. Czy ktoś może polecić z własnych doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jana2007 12.04.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Moja ekipa górali skończyła budowę stanu surowego otwartego, i ze względu na mój stopień zadowolenia wystawiam im laurkę. Ekipy szukałem rok czasu i zjeździłem całe Podhale w poszukiwaniu tej "naj", bo zależało mi na tym, aby część drewnianą robili prawdziwi fachowcy. Wcześniej słyszałem różne opinie o góralach, więc byłem ostrożny. Fakt, są specyficzni, i czasami trzeba było niejedną wiechę opić, aby się z nimi dogadać Ale rezultat przeszedł moje oczekiwania, szukałem bowiem ekipy która postawi mi nie chatę góralską, a chatę wiejską typu podlaskiego czy lubelskiego, opalaną, nieocieplaną, z węgłami w jaskółki, najlepiej z modrzewia. Ostatecznie z modrzewia zrezygnowaliśmy, ale przez nas wybrana ekipa jako jedyna była pozytywnie nastawiona do naszych pomysłów, inne bowiem były dosyć zamknięte na jedynie słuszny styl witkiewiczowski. Az miło było popatrzeć jak toporki i piły szły w ruch. Praktycznie niewiele musiałem na budowie robić, wystarczyło z przyjemnością obserwować jak powstaje nasz przyszły dom. A pamiętając poprzedni etap stawiania fundamentów, to byłem mocno zestresowany (jak chyba każdy inwestor) kolejnym, mało mi znanym etapem budowy. Już nie przynudzając, moja ekipa to prawdziwi górale z okolic Chochołowa, Cichego, Dzianisza. Robią domy drewniane pod klucz, ale zajmują się również przenoszeniem domów drewnianych, remontami czy choćby budową wiaty. Nie posiadają strony internetowej czy reklamy, dla nich reklamą są tylko ich wybudowane domy i bezpośrednie polecenie zadowolonych klientów. Dla zainteresowanych mogę udostępnić tel. kontaktowy na priv. A na koniec kilka fotek z mojej budowy. Witam, bardzo proszę o podanie namiaru na ekipę, która u Ciebie budowała. Pozdrawiam serdecznie J.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 12.04.2018 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Wysłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieras1988 26.04.2018 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 (edytowane) a co powiecie na firmę DANWOOD ? przeglądałem wiele różnych stron z takimi domami i na plus tutaj wg mnie jest izolacyjność w standardzie, wełna 18 plus styropian 12 w ścianie ( a niektórzy oferują samą wełnę 15cm), okna 3szybowe, WM i jeszcze kilka innych ciekawych rzeczy. Wszystkie instalacje łącznie z piecem na gaz. Praca idzie szybko bo przyjeżdżają gotowe ściany a akurat zależy mi na czasie budowy. dzisiaj wysłałem zapytanie o wycenę parterówki niecałe 100m2ten http://www.danwood.pl/katalog-domow/domy-parterowe/perfect-96 aha po wstępnej rozmowie dowiedziałem się, że zajmują się całą dokumentacją i sami załatwiają wszystko w urzędach co mam za duży plus bo dla mnie to czarna magia i nie lubię takich spraw tym bardziej takich ps. nie pracuje w tej firmie i nie robię reklamy, po prostu jest tego tyle że ciężko coś wybrać a jestem na etapie wyboru technologii i jeśli szkielet to o nich myślę Edytowane 26 Kwietnia 2018 przez gieras1988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 26.04.2018 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2018 ps. nie pracuje w tej firmie i nie robię reklamy, po prostu jest tego tyle że ciężko coś wybrać a jestem na etapie wyboru technologii i jeśli szkielet to o nich myślę Tak na pewno nie a to dom z bali szkieletowych;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts