Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Firmy budujące domy z bali - jakie polecacie?

martajacek1719508350

Recommended Posts

• Odpowiedzi 221
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o co Ci chodzi bo nie rozumiem ? dom z bali tez wchodzi w grę jeśli cena nie będzie kosmiczna

Nie można na forum zadać tak oczywistego pytania ?

Może ktoś poda inną firmę z którą opłaca się coś zbudować w Świętokrzyskim

Pytanie można na forum zadać ale to akurat takie oczywiste nie jest , raczej reklamowe.

Okej, w takim razie proszę o podpowiedź gdzie znajdę opinie o tej firmie skoro szukając w internecie nie ma nic a domów stawiają raczej dużo.

Na forum również nie bardzo mogę się czegoś dowiedzieć jak widać.

Będę wdzięczny za pomoc

Może zadaj pytanie w odpowiednim dziale, forum (domy szkieletowe prefabrykowane). Nie dziwi Cię że nie możesz znaleźć opinii o firmie. Mają na swojej stronie dział "referencje" tyle że referencje kończą się na fotkach albo grafikach do tego domniemane miejsca budowy w 99% poza polską. To czego nie możesz znaleźć to też pewne informacje a wnioski należą do Ciebie.

• 4 weeks później...

Witam.

Czy zna ktoś z Was tutaj ( może się zetknął) z firmą pana Rutkowskiego z Bieszczad. Jak wyglądają jego domy i gdzie takowy można zobaczyć na ŻYWO.

I jeszcze jedno. Prosił bym o jakieś projekty małych domów z bali. Interesuje mnie dom z dwoma pokojami , parterowy , dwuspadowy.

Może jakiś link.

Z góry dziękuję.

Jakiż ten świat malutki. Przez przypadek czytałem opinię o jego kobiecie i nie podoba mi się jak określa się politycznie ,tak zresztą jak i GOŚCIOM którzy u niej przebywali. Jak już takim czymś się zajmują to powinni milczeć i nie wyrażać swojej racji, ale.... .

Na pewno już nie skorzystam z ich rad, ale dziękuję Ci za pomoc.

Znalazłem " tam" ekipę zajmującą się balem.

Jakiś marudny jesteś :p Co ma jedno do drugiego? Ale już szczytem bezczelności jest wystawianie przez Ciebie negatywa, choć nawet nie byłeś na miejscu i nie poznałeś właścicieli. Ładnie się odwdzięczasz za moją chęć pomocy. Maciej pomógł bardzo wielu osobom na tym forum, bo jest fachowcem w dziedzinie, a Ty bez żadnych doświadczeń z tymi ludźmi potrafisz ich oceniać. Skąd wiesz, że to nie wpis np. konkurencji? Ale to już Twój wybór, w jaki sposób zweryfikujesz wykonawcę, szukaj dalej, pamiętaj jednak, że złośliwości i hejt szybko się mszczą. Edytowane przez aglar

Chłopie, zluzuj majty, nikt Ci już na tym forum nie pomoże, skoro w taki sposób się "odwdzięczasz".

A oto oczerniający wpis duriusa w dniu, w którym poleciłem kontakt z naszym zasłużonym użytkownikiem tego forum, pomimo iż nigdy nie był w miejscu które ocenia i nigdy nie poznał gospodarzy tego miejsca:

KCF41dX.png

EOT. Z mojej strony koniec dyskusji.

• 3 months później...
Witajcie

Czy ktoś z Was miał odczyniania z formą SENDOM z pomorskiego??

Zakochaliśmy się w jednym ich projekcie - domku całorocznym. Pojawił się pomysł sprzedaży mieszkania i wybudowania takiego domku. Jesteśmy jednak laikami w temacie, póki co sie rozgadamy, marzymy itp..

http://www.sendom.pl/

Proszę o ocenę ich technologi.

Zastanawiam się jeszcze, jak to jest? Kupuję taki projekt, płacę im według ceny i to obejmuję ich transport do miejsca budowy oraz ekipę??

:)

ja też chcę kupić dom w tej firmie czy Ty skorzystałaś z oferty firmy SENDOM? Jesteś zadowolona z drewnianego domu ?

amożee jakieś suggestie?

• 5 months później...
  • 2 months później...

Dzien dobry,

Poszukuje wykonawcy domu z bali w okolicy Krakowa. Preferowalbym bale okragle, ale jezeli jest ktos kto dobrze robi domy z bala "kwadratowego" lub płazow to rozwazylbym i takie.

Jezeli znacie architekta albo kierownika budowy to tez bardzo prosze o namiary.

Wojtek

PS. Doczytalem sie, ze bale "kwadratowe" sa zawsze klejone. Naprawde?

Dzień dobry. Proszę o kontakt na priv lub maila ([email protected]), osoby które mają dom całoroczny z bali kwadratowych/prostokątnych. Nasz projekt domu "się robi" i szukamy wykonawcy.

Zgłoś się na PW, moze będę mógł pomóc.

Dzien dobry,

Poszukuje wykonawcy domu z bali w okolicy Krakowa. Preferowalbym bale okragle, ale jezeli jest ktos kto dobrze robi domy z bala "kwadratowego" lub płazow to rozwazylbym i takie.

Jezeli znacie architekta albo kierownika budowy to tez bardzo prosze o namiary.

Zgłoś się na PW, z architektem myślę, że też mogę pomóc.

• 1 month później...