gieras1988 27.04.2018 02:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 Tak na pewno nie a to dom z bali szkieletowych;-) o co Ci chodzi bo nie rozumiem ? dom z bali tez wchodzi w grę jeśli cena nie będzie kosmiczna Nie można na forum zadać tak oczywistego pytania ? Może ktoś poda inną firmę z którą opłaca się coś zbudować w Świętokrzyskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 27.04.2018 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2018 o co Ci chodzi bo nie rozumiem ? dom z bali tez wchodzi w grę jeśli cena nie będzie kosmiczna Nie można na forum zadać tak oczywistego pytania ? Może ktoś poda inną firmę z którą opłaca się coś zbudować w Świętokrzyskim Pytanie można na forum zadać ale to akurat takie oczywiste nie jest , raczej reklamowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gieras1988 28.04.2018 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Okej, w takim razie proszę o podpowiedź gdzie znajdę opinie o tej firmie skoro szukając w internecie nie ma nic a domów stawiają raczej dużo. Na forum również nie bardzo mogę się czegoś dowiedzieć jak widać.Będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 28.04.2018 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2018 Okej, w takim razie proszę o podpowiedź gdzie znajdę opinie o tej firmie skoro szukając w internecie nie ma nic a domów stawiają raczej dużo. Na forum również nie bardzo mogę się czegoś dowiedzieć jak widać. Będę wdzięczny za pomoc Może zadaj pytanie w odpowiednim dziale, forum (domy szkieletowe prefabrykowane). Nie dziwi Cię że nie możesz znaleźć opinii o firmie. Mają na swojej stronie dział "referencje" tyle że referencje kończą się na fotkach albo grafikach do tego domniemane miejsca budowy w 99% poza polską. To czego nie możesz znaleźć to też pewne informacje a wnioski należą do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
durius 23.05.2018 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2018 Witam.Czy zna ktoś z Was tutaj ( może się zetknął) z firmą pana Rutkowskiego z Bieszczad. Jak wyglądają jego domy i gdzie takowy można zobaczyć na ŻYWO.I jeszcze jedno. Prosił bym o jakieś projekty małych domów z bali. Interesuje mnie dom z dwoma pokojami , parterowy , dwuspadowy.Może jakiś link.Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 24.05.2018 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Podpytaj może Macieja z Magody, to jego tereny. Ale z tego co mi mówił kiedyś z wykonawcami to jest bida w Bieszczadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
durius 24.05.2018 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Ale z tego co mi mówił kiedyś z wykonawcami to jest bida w Bieszczadach. Co masz na myśli mówiąc TO ? A tego Macieja to gdzie mam szukać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 24.05.2018 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2018 Wystarczy użyć google: http://chatamagoda.pl/kontakt/ Mam na myśli to, że Maciej sam jest wykonawcą i przenosi stare chaty, więc ma rozeznanie na rynku, gdyż sam często musi korzystać z fachowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
durius 25.05.2018 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 Jakiż ten świat malutki. Przez przypadek czytałem opinię o jego kobiecie i nie podoba mi się jak określa się politycznie ,tak zresztą jak i GOŚCIOM którzy u niej przebywali. Jak już takim czymś się zajmują to powinni milczeć i nie wyrażać swojej racji, ale.... .Na pewno już nie skorzystam z ich rad, ale dziękuję Ci za pomoc.Znalazłem " tam" ekipę zajmującą się balem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 25.05.2018 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2018 (edytowane) Jakiś marudny jesteś Co ma jedno do drugiego? Ale już szczytem bezczelności jest wystawianie przez Ciebie negatywa, choć nawet nie byłeś na miejscu i nie poznałeś właścicieli. Ładnie się odwdzięczasz za moją chęć pomocy. Maciej pomógł bardzo wielu osobom na tym forum, bo jest fachowcem w dziedzinie, a Ty bez żadnych doświadczeń z tymi ludźmi potrafisz ich oceniać. Skąd wiesz, że to nie wpis np. konkurencji? Ale to już Twój wybór, w jaki sposób zweryfikujesz wykonawcę, szukaj dalej, pamiętaj jednak, że złośliwości i hejt szybko się mszczą. Edytowane 25 Maja 2018 przez aglar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
durius 26.05.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Nie wymądrzaj się i mnie nie pouczaj . Prosiłem o pomoc , doradziłeś,podziękowałem ? Jeszcze coś powinienem zrobić dla Ciebie ?Napisałem swoją opinię i do tego mam prawo. A więc już zamilcz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 26.05.2018 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2018 Chłopie, zluzuj majty, nikt Ci już na tym forum nie pomoże, skoro w taki sposób się "odwdzięczasz". A oto oczerniający wpis duriusa w dniu, w którym poleciłem kontakt z naszym zasłużonym użytkownikiem tego forum, pomimo iż nigdy nie był w miejscu które ocenia i nigdy nie poznał gospodarzy tego miejsca: EOT. Z mojej strony koniec dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anst13 19.09.2018 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2018 Witajcie Czy ktoś z Was miał odczyniania z formą SENDOM z pomorskiego?? Zakochaliśmy się w jednym ich projekcie - domku całorocznym. Pojawił się pomysł sprzedaży mieszkania i wybudowania takiego domku. Jesteśmy jednak laikami w temacie, póki co sie rozgadamy, marzymy itp.. http://www.sendom.pl/ Proszę o ocenę ich technologi. Zastanawiam się jeszcze, jak to jest? Kupuję taki projekt, płacę im według ceny i to obejmuję ich transport do miejsca budowy oraz ekipę?? ja też chcę kupić dom w tej firmie czy Ty skorzystałaś z oferty firmy SENDOM? Jesteś zadowolona z drewnianego domu ? amożee jakieś suggestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila85 18.03.2019 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2019 Dzień dobry. Proszę o kontakt na priv lub maila ([email protected]), osoby które mają dom całoroczny z bali kwadratowych/prostokątnych. Nasz projekt domu "się robi" i szukamy wykonawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
onuce 10.06.2019 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2019 Dzien dobry,Poszukuje wykonawcy domu z bali w okolicy Krakowa. Preferowalbym bale okragle, ale jezeli jest ktos kto dobrze robi domy z bala "kwadratowego" lub płazow to rozwazylbym i takie. Jezeli znacie architekta albo kierownika budowy to tez bardzo prosze o namiary. Wojtek PS. Doczytalem sie, ze bale "kwadratowe" sa zawsze klejone. Naprawde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 11.06.2019 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2019 Dzień dobry. Proszę o kontakt na priv lub maila ([email protected]), osoby które mają dom całoroczny z bali kwadratowych/prostokątnych. Nasz projekt domu "się robi" i szukamy wykonawcy. Zgłoś się na PW, moze będę mógł pomóc. Dzien dobry, Poszukuje wykonawcy domu z bali w okolicy Krakowa. Preferowalbym bale okragle, ale jezeli jest ktos kto dobrze robi domy z bala "kwadratowego" lub płazow to rozwazylbym i takie. Jezeli znacie architekta albo kierownika budowy to tez bardzo prosze o namiary. Zgłoś się na PW, z architektem myślę, że też mogę pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniulka 18.06.2019 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Dzień dobry,poszukuję solidnej firmy do postawienia domu z bala, działka w woj. mazowieckim, mam wybrany projekt. Niestety wszystkie dotychczasowe kontakty nie spełniły moich oczekiwań. Czy ktoś może pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 18.06.2019 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 Hej A jakie masz oczekiwania, szczególnie te niespełnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Walkerski 21.06.2019 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 u nas właśnie zakończył się pierwszy etap budowy - stan surowy zamknięty. jesteśmy w 100% zadowoleni z ekipy firmy Skibiński. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesiek6452 07.08.2019 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2019 sklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts