dżepetto85 07.06.2015 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Witam, mam pytanie czy ktoś mógłby polecic sprawdzone, rzetelne ekipy "górali" do wybudowania domku z bali? Pytałem już wcześniej o Firmę Paw Bud- wielkie dzięki wszystkim za udzielone informacje!!!. Teraz szukam innych ekip, żeby móc sobie prównac. Będę wdzięczny za informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 07.06.2015 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2015 Sprawdz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izakurek82 04.07.2015 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2015 Witaj Ja polecam firmę Fildrew. Pan Jacek jest naprawdę dobrym fachowcem i super można się z nim dogadać. A jakość wykonania domu mówi sama za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgoda 27.07.2015 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2015 A zlecił ktoś kiedyś budowę firmie Domy Balik? Mi kiedyś budowali budę dla psa, ale zastanawiam się jak sobie poradzą z domem mieszkalnym. Mój zbudowali, nie narzekam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomikas 29.07.2015 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 A jakąś firmę z Podkarpacia ktoś poleci? Ja też przymierzam się do budowy domu z bali i już kilka firm sobie posprawdzałem, pod względem rzetelności i uczciwości. Akurat na Podkarpaciu, nie szukałem, ale niedaleko Krakowa a dokładniej w Wieliczce byłem w firmie Wikpol. Odwiedziłem z nimi kilka ich budowli w trakcie realizacji i zakończonych i muszę przyznać, że robią wrażenie. Jak jeszcze kalkulacja finansowa pójdzie po myśli, to pewno w najbliższym czasie podpiszę z nimi umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Wójtowicz 29.07.2015 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Witajcie, Ja także chcę wybudować dom z bali bez dodatkowego ocieplenia. Czy ktoś z Państwa współpracował z firma Wikpol? Czy polecacie jakąś inną firmę, która buduje domy z bali bez konieczności dodatkowych ociepleń? Serdecznie pozdrawiam,Paweł Wójtowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 29.07.2015 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2015 Odradzam firmy polecane przez jednopostowców. Przeglądnik dzienniki budów a jedną ekipę górali sam Ci polecę na PW. Przez kierownika, która praktycznie zna wszystkie ekipy budowlane na Podhalu została wskazana jako najlepsza, co potwierdza jakość wykonania mojej chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 30.07.2015 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Witajcie, Ja także chcę wybudować dom z bali bez dodatkowego ocieplenia. Czy ktoś z Państwa współpracował z firma Wikpol? Czy polecacie jakąś inną firmę, która buduje domy z bali bez konieczności dodatkowych ociepleń? Serdecznie pozdrawiam, Paweł Wójtowicz Do tego co napisał Aglar dodam tylko, że spamowe "polecenia" uzytkowników jednopostowych ułatwiają wybór, bo nazwa każdej firmy która pojawi sie w tego rodzaju kryptoreklamie uzupelnia listę wykonawców których trzeba unikać jak ognia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malwusia 22.12.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Witajcie Czy ktoś z Was miał odczyniania z formą SENDOM z pomorskiego?? Zakochaliśmy się w jednym ich projekcie - domku całorocznym. Pojawił się pomysł sprzedaży mieszkania i wybudowania takiego domku. Jesteśmy jednak laikami w temacie, póki co sie rozgadamy, marzymy itp.. http://www.sendom.pl/ Proszę o ocenę ich technologi. Zastanawiam się jeszcze, jak to jest? Kupuję taki projekt, płacę im według ceny i to obejmuję ich transport do miejsca budowy oraz ekipę?? Ja także chciałabym zapytać o SENDOM, czy ktoś budował z tą firmą i jakie ma doświadczenie. Zbudowali już mnóstwo pięknych domów, mają pełno referencji, ale chciała bym się dowiedzieć, jak z ich użytkowaniem po latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 31.01.2016 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2016 Przeczytaj 1 post: "BARDZO PROSZĘ O POLECENIE SPRAWDZONYCH PRZEZ WAS FIRM SPECJALIZUJĄCYCH SIĘ W TYM TEMACIE." Sprawdzonych przez inwestorów a nie autoreklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinjaskolski 06.02.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2016 Dowiedzcie się też, która firma zabeziecza takie drewno w 100% naturalnymi produktami. Po zo komuś drewno z którego przez lata bedą wychodziły szkoldiwe substancje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mamusia2505 10.02.2016 03:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 Witam, czy ktoś zna takie firmy jak"MartinHills" albo " Bioikos" bądź miał z nimi jakieś doświadczenia? Co o nich sądzicie? Z góry dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alberto1968 26.10.2016 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2016 Najlepszym sposobem na wybór wykonawcy, jest "wycieczka" po jego realizacjach. Rzetelny wykonawca chętnie udostępni listę wszystkich realizacji oraz ich lokalizację. Samemu można wyrobić sobie zdanie na temat współpracy z inwestorem podczas budowy domu, jeżeli poda namiary także na inwestycje, na których wystąpiły "spięcia" i wpadki technologiczne, będzie to sygnałem o jego wiarygodności. Nie zawsze inwestor będzie potrafił ocenić "wartość techniczną i technologiczną owego dzieła", warto skorzystać z pomocy kogoś z branży - nie jest łatwe znalezienie takiej osoby - aby spojrzał na budynek od strony technicznej. Oczywiście, podobnie należy postąpić z innymi kandydatami na wykonawców. Gdy ja budowałem nie było to tak komfortowe jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 15.11.2016 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2016 A jak sprawdzić czy wykonawca podał swoje wszystkie budowy? Zazwyczaj podaje jak mu wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
espkh 22.11.2016 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 @aglar, moglbym prosic o kontakt do tych górali z okolic Chochołowa, Cichego, Dzianisza? Dziekuje z gory. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglar 22.11.2016 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychukrak 26.11.2016 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Witam,planuję budowę domu drewnianego z bala 24 cm lub bal 16 cm + ocieplenie. Bal prostokątny może chętnie klejony. Dom ma mieć ok. 120-150 m2 i będzie budowany koło Krakowa, więc poszukuję opinii osób z południa Polski, które już mieszkają w swoim domu.Mam prośbę do osób, które wybudowały swój wymarzony dom z drewna. Czy możecie podzielić się opiniami na temat firm, które budowały Wasz dom ? Proszę o informacje na temat firm tych, które polecacie, jak również o tych, z którymi mieliście problemy.Z racji miejsca gdzie dom ma być budowany najlepiej, aby były to firmy z południa Polski, powiedzmy od Częstochowy w dół.Interesuje mnie również koszt budowy domu drewnianego przy założeniu, że chcę aby był on z bala klejonego, suszonego komorowo.Będę wdzięczny za wszelkie informacje.Osoby z jednym lub dwoma napisanymi postami proszę o niewypowiadanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 26.11.2016 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Osoby z jednym lub dwoma napisanymi postami proszę o niewypowiadanie się. A zauważyłeś ze to Twój pierwszy post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 26.11.2016 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 A zauważyłeś ze to Twój pierwszy post? Remiks - masz to szczęscie że z ilościa swoich postów (po zaokrągleniu 2,1) ledwo, ledwo, ale załapałeś się na poziom ekspert, który umożliwia odzywanie się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Remiks 26.11.2016 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2016 Remiks - masz to szczęscie że z ilościa swoich postów (po zaokrągleniu 2,1) ledwo, ledwo, ale załapałeś się na poziom ekspert, który umożliwia odzywanie się na forum Ups a to już się nie odzywam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts