nikStyr 25.08.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Dziękujemy za zainteresowanie ofertą produktów Styropmin. Doświadczenie w produkcji materiałów termoizolacyjnych zdobywamy od 20 lat. Jesteśmy w czołówce polskich producentów płyt styropianowych, a nasze fabryki w Łochowie oraz Oświęcimiu należą do jednych z najnowocześniejszych w Polsce. Nasze wyroby cieszą się zaufaniem klientów w całym kraju. Produkty Styropminu posiadają bowiem Rekomendację Techniczną i Jakości Instytutu Techniki Budowlanej. Oznacza to, że produkowany przez nas styropian spełnia najbardziej wymagające standardy jakości. Na bieżąco monitorujemy kluczowe parametry naszych produktów, a każdy etap produkcji zakończony jest kontrolą jakości przeprowadzaną w nowoczesnym laboratorium badawczym. Zapraszamy do zapoznania się z aktualną ofertą Styropminu dostępną na stronie internetowej www.styropmin.pl. W przypadku jakichkolwiek pytań, zachęcamy do kontaktu z przedstawicielem działu obsługi klienta, który na czacie dostępnym na stronie, rozwieje wszelkie wątpliwości dotyczące oferty firmy. Do Państwa dyspozycji są również nasi przedstawiciele regionalni i doradcy techniczni, którzy służą wiedzą na temat zastosowań wszystkich naszych wyrobów. Dane kontaktowe przedstawicieli regionalnych dostępne są również na stronie internetowej: http://www.styropmin.pl/1,9,9,0,kontakt. Jesteśmy otwarci na wszelkie Państwa opinie i sugestie dotyczące naszej oferty. Uprzejmie prosimy o przesyłanie ich drogą elektroniczną na adres: [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TM3d 29.08.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Jeśli każdy etap produkcji jest zakończony kontrolą jakości przeprowadzoną w nowoczesnym laboratorium badawczym, to jakim cudem na rynek trafił bubel w postaci płyt styropianowych EPS fasada 100mm-kontrola Głównego Urzędu Nadzoru Budowlanego dała wynik negatywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agent1983 14.11.2016 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 witam.mam pytanie czy ktoś pracował na styropianie Tyron.fabryka z Kluczborka a ostatnio wypuścili grafit na rynek.dostałem na niego bardzo dobrą cenę.czy ktoś posiada jakieś doświadczenie z tym materiałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jankes789 16.02.2017 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Styropminem z Mińska Mazowieckiego ocieplałem fundamenty na zewnątrz i jak na razie nic złego się nie dzieje...na podłogę też go chce kupić bo cena za paczkę korzystna...mam ktoś jeszcze jakieś doświadczenia z tym styropianem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admiralbar 18.02.2017 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Kto z producentow nie mial wpadek.Jak cena dobra to ja bym bral - szczegolnie patrzac na podwyzki styropianu w tej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Termo Organika 06.08.2017 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2017 Termo Organika od lat bez żadnych wpadek, wszystkie kontrole zawsze potwierdzają jakość- deklarowane przez nas parametry styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lew2 03.07.2021 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Ale ostatnio ceny styropianu spadły i podobno (tak twierdzili w hurtowni) nadal będą spadać. Zastanawiam się nad tym Styropmin - Fasada λ Pro 70 https://www.styropmin.pl/produkt/fasada/ zamiast Termoorganika - Gold Fasada https://termoorganika.pl/gold-fasada. W tym rankingu Styropmin wysoko oceniany: https://www.hurtowniastyropianu.pl/ranking/a w ogóle nie ma w rankingu Termoorganiki. Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym Styropminem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawiddur 03.07.2021 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2021 Ale ostatnio ceny styropianu spadły i podobno (tak twierdzili w hurtowni) nadal będą spadać. Chciałbym się odnieść tylko do tego fragmentu twojej wypowiedzi. Ktoś potwierdzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts