amator33 29.03.2012 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 o tutaj meretemoże takie bielone? albo bężowe?merete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2012 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czy białe nie będą za jasne z białymi firanami. Ja raczej myślałam o ciemnych szarych co by pasowały do mebli i kanapy, coś w tym kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 DLACZEGO MÓJ WĄTEK ZOSTAŁ PRZENIESIONY NA PROJEKTOWANIE - ja tu w ogóle nie zaglądam i osób też mało tu siedzi. Co w moim wątku jest z projektowania??? Nic!!! Mieszkanie jest, wszystkie zjdęcia real, żadnych projektów. Uprzejmie proszę o powrót na Wnętrza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bo tu wątek upadnie na bank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 29.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 nie wiem czemu, dzis rano szukałam tego watku i znalazłam tu. Zasłony generalnie zmniejszają pomieszczenie a ciemne szczególnie. Chociaż ciemno-szare hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 29.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Kurcze przenieśli Cię-zupełnie niepotrzebnie. Tyle czasu widniałaś na wnętrzach, każdy się przyzwyczaił a teraz niektórzy mogą Cię wogóle nie znaleźć. Również jestem za przywróceniem na wątek o wnętrzach. Po co takie zmiany po tak długim czasie? A zasłonki wg mnie u Ciebie powinny kontrastować z firankami. Ten jasny szary to będzie najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2012 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 (edytowane) Ja myślałam o takich, tylko bez wiązania. Co myślicie o kolorze i upięciu? Nie widziałam ich na żywo ale na kompie wyglądają na ładne: http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/ritva-zasony-szt__0094492_PE232631_S4.JPG pROSZĘ O GŁOSY ZA PRZYWRÓCENIEM WĄTKU!!!! Aha i tak przy okazji, jest pełno takich wątków jak mój na Wnętrzach np. bluezee - sory bluezee ale akurat mi wpadłaś na myśl. Co nie znaczy, że wszystkie mają tu wylądować, bo z projektowaniem nie mają nic wspólnego. Ja wybieram zasłony, a nie projektuję łazienkę!!! Edytowane 29 Marca 2012 przez monikaa13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 29.03.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 coś w tym stylu - zdecydowanie tak. aczkolwiek namawialabym na nieco jaśniejszy kolor (ten wyglada jak asfalt po deszczu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 29.03.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Trzeba, by na żywo zobaczyć. Mam też szare rolety i może do nich dopasuję. A takie upięcie przejdzie czy muszą być przelotki - moim zdaniem trochę za dużo tych przelotek wyjdzie i nie wiem czy za ciasno nie będzie na kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.03.2012 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amator33 30.03.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 ha , jesteś z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.03.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 hej,przyglądam się Twoim poczynaniom urządzania własnego m i powiem, że całkiem nieźle Ci to idzie. Choć szczerze przyznam, że najlepszym pomieszczeniem jest na razie kuchnia (choć może to kwestia tego, że ona jest wykończona). Czytając od początku za żółtym raczej nie byłam, ale teraz stwierdzam, że jest fajny. A szczególnie w tych literkach! Super. I drzwi też fajowe, szczególnie jak masz maluszka w domu Co do firan to mi się podobają te szare co pokazałaś. I nawet wiązania mi się widzą. Nie lubię takich zupełnie prostych. A i jak dla mnie to na pewno nie białe! potrzebujesz tam kontrastu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.03.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Skończona jest jeszcze łazienka i pokój córki Ale masz rację najlepiej wypada kuchnia (łazienka też), bo jest skończona. Salon jest ciągle pusty i wygląda jak w remoncie. Dlatego tak mi zależy na dobrych poradach, bo ja sama nie mogę nic wymyślić. Zegar mówicie, że jest dobrym pomysłem, a więc chyba będzie ale jak uzbieramy kasę. Chciałabym już mieć te zasłony, bo bez nich tak pusto jest. I chyba pójdzie imitacja betonu na ścianę ze schodami i tam ten zegar i może jakieś dwa kolorowe, duże obrazy. Tak sobie wymyśliłam. Nie wiem czy słusznie. Barierka się powoli robi Na razie jest w fazie projektu. Powinna być w kwietniu, może maj. Będzie czarna, na trzech słupkach, pomiędzy nimi damy linki stalowe, minimum 3, a może więcej. Nie wiemy jeszcze co na górę tej barierki, chyba pójdzie poręcz drewniana, jakaś delikatna. Cały czas do skończenia pozostaje przedpokój. Tam jest tylko ta komoda, a zdałoby się dać coś na ścianę na przeciw komody. Ale się rozpisałam. Mąż na mnie krzyczy, że nic nie potrafię kupić i zrobić, a ja nie mam w ogóle daru do takich rzeczy. Podoba mi się wszystko, a jak mam coś wybrać to nie potrafię, bo się boję, że będzie niedobrze. Ale dziś mąż zabiera się za krzesła i może w weekend już będą czarne, yupi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 30.03.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Jako przerywnik pochwalę się stołkiem jaki kupiliśmy sobie do łazienki, bo dobijały nas już ciuchy leżące na podłodze. Poza tym czasem trzeba gdzieś usiąść w łazience i trzeba było na kibelku: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/LQutca1I8izbOo1DJB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/m95PFJe6DIslxEbNfB.jpg Stołek mały, zwykły ale mam nadzieję spełni swoją rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.04.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Problem - nie problem: Pomalowaliśmy te krzesła: farba alkidowa (ftalowa) emalia Tikkurilla Everal półmat 30 i... schną już 3 dni, a miały 6 godzin. Nie wiem o co chodzi. Nie możemy malować drugiej warstwy, bo cały czas są klejące. Boję się, że tak zostanie. Jaka może być tego przyczyna. Krzesła zmatowione i oczyszczone, osuszone i tak stoją. http://www.tikkurila.pl/farby_dekoracyjne/produkty/produkty_wewnetrzne/meble/everal_semi_matt_30.459.shtml Żałuję, że nie wybraliśmy akrylowej ale tak nam się zdawało, że ta będzie lepsza, mocniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Nigdy mi się nic takiego nie zdażyło Hmm, może farba była nieświeża? Bardzo się klei? Może zedrzeć? A farbę bym reklamowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.04.2012 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Data produkcji październik 2011 więc chyba nie taka stara, kupowana w Leroy. Chyba nie ma czego reklamować. Zdzierać nie będziemy, będziemy czekać do jutra - to już 4 dni!!! Krzesło się klei ale w porównaniu do wczoraj mniej więc mąż powiedział, że nie będzie malował drugi raz póki porządnie nie wyschnie więc dalej czekamy. Może to wina podłoża. Te krzesła są bardzo, bardzo stare. Zmatowione ale może jednak coś z nimi nie tak? Jak chcieliśmy sami obić to nie szło, bo żadne zszywki i nawet gwoździe w nie nie wchodziły. W końcu musieliśmy oddać do tapicera. Ja najbardziej boję się, żeby one takie trochę lepkie nie zostały ale mąż twierdzi, że po drugim razie powinno być lepiej, hmmm. A jak nie będzie to może jakiś lakier na to? A może to przez to, że to mat? Kurcze sama nie wiem, chyba nigdy nie malowałam mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Skoro schnie to dobrze. Po prostu dłużej to potrwa.Lakierować i tak nie można, dopóki farba nie wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 03.04.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Wiem, wiem. A Ty jaką malowałaś? Gotową czy z mieszalnika na bazie, bo my na bazie, bo mieli tylko białą gotową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.04.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Moniko, Malowałam gotowcem. Mam nadzieję, że krzesła już suche jak pieprz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 07.04.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://img824.imageshack.us/img824/1646/20120407110905173.jpg WESOŁYCH I POGODNYCH śWIĄT WIELKANOCNYCH ŻYCZY Pati http://img848.imageshack.us/img848/1449/20120407111221882.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts