KamillaDeMon 27.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 mój mąż też jest za dwójką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 mój mąż też jest za dwójką A niech to...czyli co panowie za 2, hmm...jaki z tego wniosek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 27.02.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 jestem za 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 27.02.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jakies uzasadnienie. Kafle już kupione, a że tanie nie były to muszą być Poza tym sama ściana zostać nie może, a już uzgodniliśmy, że szyby nie damy. Poza tym chcemy dać jakiś kolor. Monia popsujesz wizerunek kuchni Tym kolorem , a szkoda bo ładna kafle możesz oddać jak masz paragon i zrób tam wypalankę na cemencie , i w miejscu okapu stal szczotkowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Stal była w planach ale nie dodałaby koloru i znów wszystko byłoby w szarościach i bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2011 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 No właśnie nie brałam. Kafle zostały zakupione specjalnie w dwóch rozmiarach, żeby pokombinować. Ale przy wersji 1 przydatne będą tylko te podłużne, bo 15x15 to nijak nie pasują do tego wzoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Ale przy wersji 1 przydatne będą tylko te podłużne, bo 15x15 to nijak nie pasują do tego wzoru. Przy wersji 1 jak widać na zdjęciu użyte są duże kafle na zakładkę i małe jako wykończenia. Muszą tak być, jeżeli ma być wersja 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agatah 27.02.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 O rany, ślepam. Faktycznie trzeba to wykończyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 27.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 a mnie jakoś podoba się ta zwariowana 2 opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 a mnie jakoś podoba się ta zwariowana 2 opcja o jaksie Twój głos w tej kwestii jest niezmiernie ważny liczę go jako 3 głosy Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.02.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jezeli mialo by to byc u mnie to tylko wersja nr 2 Wersja 1 za bardzo przypomina mi Mugaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 27.02.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Co to są te mugaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 27.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 plytki biale "cegielki" - vives mugat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 27.02.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 (edytowane) Stal była w planach ale nie dodałaby koloru i znów wszystko byłoby w szarościach i bieli. I TAK MA BYĆ !!!!!!!! Monia będziesz żałowała jak to zrobisz z innym kolorem Ty masz nowoczesną kuchnię w tonacji Biel szarośc czerń a nie Zółty pozwól się przekonac zanim bedzie za pozno , jak już to Białe sorki za to co napisze < ale zrób w ten sposób , weź idez do salonu , studia kuchennego i zapytaj jak by oni rozwiązali ten problem , czy wkomponowali by tą ,,, ŻÓŁĆ >>> Mówię że NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Edytowane 27 Lutego 2011 przez ANSE72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 27.02.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Już nie mąćmy z tym czy ma być żółty czy nie. Decyzja zapadła, teraz trzeba się skupić na sposobie ułożenia. tak tylko jako ciekawostka że w ten sposób tez można ułożyć cegiełkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
optymistka1719506824 27.02.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Jeżeli głosowanie jeszcze trwa to ja głosuję za 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.02.2011 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Głosowanie dalej trwa i uwagi na wszelkie tematy też są mile widziane. I TAK MA BYĆ !!!!!!!! Monia będziesz żałowała jak to zrobisz z innym kolorem Ty masz nowoczesną kuchnię w tonacji Biel szarośc czerń a nie Zółty pozwól się przekonac zanim bedzie za pozno , jak już to Białe sorki za to co napisze < ale zrób w ten sposób , weź idez do salonu , studia kuchennego i zapytaj jak by oni rozwiązali ten problem , czy wkomponowali by tą ,,, ŻÓŁĆ >>> Mówię że NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Nie wiem czy będę żałowała czy nie, być może ale u mnie o to nie trudno. Żałuję wielu rzeczy, które dopiero co zrobiłam, kupiłam itp. Taka już moja natura. A co do salonu, że tam zrobiliby inaczej...to świetnie...ja własnie chcę uniknąć powtarzalności i tego co ma większość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 28.02.2011 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Studio kuchenne nie jest dla mnie wyznacznikiem dobrego gustu i oryginalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluezee 28.02.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też jestem za dwójką. Wersja zdecydowanie bardziej oryginalna i chyba bardziej pasuje do tej nowoczesnej kluchni niż to tradycyjne, oklepane ułożenie kafli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 28.02.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Też jestem za dwójką. Wersja zdecydowanie bardziej oryginalna i chyba bardziej pasuje do tej nowoczesnej kluchni niż to tradycyjne, oklepane ułożenie kafli. Tradycyjne i oklepane??? A mi się właśnie ten murek tak podoba ale może macie rację, że 2 jest bardziej oryginalna i inna niż reszta. Wersja nr 2 jest jest końcową. To tylko przykład. Jak dokładnie będą ułożone musimy jeszcze pomyśleć. Widzę, że dużo osób jednak jest za 2. Dało mi to do myślenia. Czekam na jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts