Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Monika urządza mieszkanie

monikaa13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 773
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jakies uzasadnienie. Kafle już kupione, a że tanie nie były to muszą być :) Poza tym sama ściana zostać nie może, a już uzgodniliśmy, że szyby nie damy. Poza tym chcemy dać jakiś kolor.

Monia popsujesz wizerunek kuchni Tym kolorem , a szkoda bo ładna kafle możesz oddać jak masz paragon i zrób tam wypalankę na cemencie , i w miejscu okapu stal szczotkowaną

Stal była w planach ale nie dodałaby koloru i znów wszystko byłoby w szarościach i bieli.

I TAK MA BYĆ !!!!!!!! Monia będziesz żałowała jak to zrobisz z innym kolorem Ty masz nowoczesną kuchnię w tonacji Biel szarośc czerń a nie Zółty pozwól się przekonac zanim bedzie za pozno , jak już to Białe

sorki za to co napisze < ale zrób w ten sposób , weź idez do salonu , studia kuchennego i zapytaj jak by oni rozwiązali ten problem , czy wkomponowali by tą ,,, ŻÓŁĆ >>> Mówię że NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Edytowane przez ANSE72

Głosowanie dalej trwa i uwagi na wszelkie tematy też są mile widziane.

I TAK MA BYĆ !!!!!!!! Monia będziesz żałowała jak to zrobisz z innym kolorem Ty masz nowoczesną kuchnię w tonacji Biel szarośc czerń a nie Zółty pozwól się przekonac zanim bedzie za pozno , jak już to Białe

sorki za to co napisze < ale zrób w ten sposób , weź idez do salonu , studia kuchennego i zapytaj jak by oni rozwiązali ten problem , czy wkomponowali by tą ,,, ŻÓŁĆ >>> Mówię że NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Nie wiem czy będę żałowała czy nie, być może ale u mnie o to nie trudno. Żałuję wielu rzeczy, które dopiero co zrobiłam, kupiłam itp. Taka już moja natura. A co do salonu, że tam zrobiliby inaczej...to świetnie...ja własnie chcę uniknąć powtarzalności i tego co ma większość.

Też jestem za dwójką. Wersja zdecydowanie bardziej oryginalna i chyba bardziej pasuje do tej nowoczesnej kluchni niż to tradycyjne, oklepane ułożenie kafli.

Tradycyjne i oklepane??? A mi się właśnie ten murek tak podoba ale może macie rację, że 2 jest bardziej oryginalna i inna niż reszta. Wersja nr 2 jest jest końcową. To tylko przykład. Jak dokładnie będą ułożone musimy jeszcze pomyśleć.

Widzę, że dużo osób jednak jest za 2. Dało mi to do myślenia.

Czekam na jeszcze :)